Slm Canım ,Bugün dü test günün değilmi..Kendin evde yapıp denedinmi?
evet canım 1de gidicem p.tesi yapmıştım silik çıkmıştı ee kanda da 6.40 çıkmıştı yani çok düşük işte bgn katladımı yoksa temelli dibe mi vurdu ona bakılcak
Canim cok merak ediyorum.hayirli haberler insallahevet canım 1de gidicem p.tesi yapmıştım silik çıkmıştı ee kanda da 6.40 çıkmıştı yani çok düşük işte bgn katladımı yoksa temelli dibe mi vurdu ona bakılcak
Benimde 2 gün öncesinde 1 çizgi tam 2.çizgi silik çıkmıştı sonucum pozitifti.gebeliğin 6.haftasındayım.Umuyorum seninde öyle olacakHayırlı haberler ver bize
Canim cok merak ediyorum.hayirli haberler insallah
kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık
Hadi hayirla insallh.cuma gunu ben napacagim bilmem krizlere girerim kesinkanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık
kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık
Hadi hayirla insallh.cuma gunu ben napacagim bilmem krizlere girerim kesin
Sebuuus inşallah bebeğin göbeğindedir canımmm iyi haberlerini bekliyoruzzdarısı başımıza
Hadi hayirla insallh.cuma gunu ben napacagim bilmem krizlere girerim kesin
Bende yarın neyapıacam offf
valla kolay bişeymiş dersem yalan söylemiş olurum ama şöyle düşünün benim durumum sizinkinden farklı benim var ama düşük değerli hani siz gitceniz direk olumluyu görüp gelceniz bak gör
Ay ben senden beter şuan
Belki de olumsuzu😟 ikisine de hazirli olmam lazim
tamaaaaam şuan itibariyle olumsuzlukları kafamızdan siliyoruz canlar biliyorum bebişim benle içime bişey doğdu şuan hep olumsuzdum şuana kadar ama şimdi değilim biliyorum var ve gene biliyorum sizinkiler de var
Bekliyoz seni burda:)
bekleyin beni dönüşüm muhteşem olacak :)
tamaaaaam şuan itibariyle olumsuzlukları kafamızdan siliyoruz canlar biliyorum bebişim benle içime bişey doğdu şuan hep olumsuzdum şuana kadar ama şimdi değilim biliyorum var ve gene biliyorum sizinkiler de var
bekleyin beni dönüşüm muhteşem olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?