tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

Gunaydin arkadaşlar oncelikle sizin gibi bu yoldan geçip amacına ulaşan biri olarak size sonsuz dualarımi iletmek istiyorum allah yar ve yardimciniz olsun...
Tüp bebek tedavisiyle çift embriyo konuldu ve dünyalar güzeli bi kızım oldu rabbime şükürler olsun şuan 6aylık oldu ö kadar güzel ve kıymetli şeyler ki bu bicirlar umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz öncelikle size tavsiyem bol dua edin kimseden değil allahtan isteyin ve ona güvenin üzülmeyin sakin stresi hayatinizdan çıkarn bu sürecte bol dinlenmeye çalışın ayni zamanda dua edin kuran okuyun inanırsaniz mutlaka rabbim sizi de sevindirecektir...

Slm Canım ,Bugün dü test günün değilmi..Kendin evde yapıp denedinmi?

evet canım 1de gidicem p.tesi yapmıştım silik çıkmıştı ee kanda da 6.40 çıkmıştı yani çok düşük işte bgn katladımı yoksa temelli dibe mi vurdu ona bakılcak

evet canım 1de gidicem p.tesi yapmıştım silik çıkmıştı ee kanda da 6.40 çıkmıştı yani çok düşük işte bgn katladımı yoksa temelli dibe mi vurdu ona bakılcak

Benimde 2 gün öncesinde 1 çizgi tam 2.çizgi silik çıkmıştı sonucum pozitifti.gebeliğin 6.haftasındayım.Umuyorum seninde öyle olacakHayırlı haberler ver bize

Canim cok merak ediyorum.hayirli haberler insallah

Benimde 2 gün öncesinde 1 çizgi tam 2.çizgi silik çıkmıştı sonucum pozitifti.gebeliğin 6.haftasındayım.Umuyorum seninde öyle olacakHayırlı haberler ver bize

Canim cok merak ediyorum.hayirli haberler insallah

kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık

kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık

Sebuuus inşallah bebeğin göbeğindedir canımmm iyi haberlerini bekliyoruzz darısı başımıza

Hadi hayirla insallh.cuma gunu ben napacagim bilmem krizlere girerim kesin

Sebuuus inşallah bebeğin göbeğindedir canımmm iyi haberlerini bekliyoruzz darısı başımıza

anaaaaaam canım benim nerelerdesin seeen :) inşallah canım inşallaaaaaah başıma ağrılar girdi miğdem bulanıyo anam ne zormuş bu bekleyiş 50 dakka kaldı :) sizde biran önce hamiş olun ama bu stresi çekmeyin sakın belirsizlik çok kötü

Hadi hayirla insallh.cuma gunu ben napacagim bilmem krizlere girerim kesin

valla kolay bişeymiş dersem yalan söylemiş olurum ama şöyle düşünün benim durumum sizinkinden farklı benim var ama düşük değerli hani siz gitceniz direk olumluyu görüp gelceniz bak gör

valla kolay bişeymiş dersem yalan söylemiş olurum ama şöyle düşünün benim durumum sizinkinden farklı benim var ama düşük değerli hani siz gitceniz direk olumluyu görüp gelceniz bak gör

Belki de olumsuzu😟 ikisine de hazirli olmam lazim

Ay ben senden beter şuan

aaaaaaah stres yok lütfeeen hadi güzel şeyler düşünelim artık bak ben birazdan gitcem bebişimin benimle olduğunu öğrencem gelcem önce ben yapcam açılışı siz arkamdan sırayla pozitif pozitif gelceniz hadi bakalım bak yazdım buraya :)

Belki de olumsuzu😟 ikisine de hazirli olmam lazim

tamaaaaam şuan itibariyle olumsuzlukları kafamızdan siliyoruz canlar biliyorum bebişim benle içime bişey doğdu şuan hep olumsuzdum şuana kadar ama şimdi değilim biliyorum var ve gene biliyorum sizinkiler de var

tamaaaaam şuan itibariyle olumsuzlukları kafamızdan siliyoruz canlar biliyorum bebişim benle içime bişey doğdu şuan hep olumsuzdum şuana kadar ama şimdi değilim biliyorum var ve gene biliyorum sizinkiler de var

Hay cok yasa sen.degere gore sen hamissin kuzum.bebisin siki siki tutnsun hic birakmasin seni bizimkilerde bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…