Tabiki muhteşem olacak
Hay cok yasa sen.degere gore sen hamissin kuzum.bebisin siki siki tutnsun hic birakmasin seni bizimkilerde bizi
Cok stresli cok ufff bi cumartesi gelse bu hafta cok uzun degil mi ya
Ayy cok heyecanli yaaa bence pozitif hic stres yapma mujdeli haberlerini heyecanla bekliyoruz Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle...kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık
Aynen gecen hafta daha rahat gecmisti bu hafta gecmiyorrrCok stresli cok ufff bi cumartesi gelse bu hafta cok uzun degil mi ya
canımcığın sonucuna az kaldı idrar testi yaptınmı hiç evde canım.ben test sonucuma 3 gün kala başlamıştım test yapmaya idrardan.hep negatif çıkmıştı testlerimde..canım sen bizim umudumusun inş sıkı sıkı bağlanmıştır meleğin..
Insallj tatlim yok yapmadim moralim bozulur diye yapmiycam canim ya
Cok cok haklisin gulneva bende transfer gunu hep ole dua ettim hayirlisiysa ver rabbim dedim. Allah cumlemize yardim etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin. Bir seyin vakti saati gelmeli cok dogru.moral bozuyor canım ama kendimi alıştırdım negatif sonucu alınca..kan testine hazırlıklı gittim..hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım.herşeye hazırlıklı ol yoksa toparlanması zor oluyor..Allahın izniyle inş sağlıklı bir yavrun olsun..bizim yan komşumuz var canım 9 sene önce tüp bebk yaptırmış oğlu var ve otistik çocuk..dün onu görünce çok üzüldüm Allahım sen büyüksün herşeyin hayırlsını nasip etsin olmuyorsada vardır mutlaka bir hayrı diyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..her şerde vardır bir hayır..zamanı geldiyse inan o meleğin karnındadır..zmanı gelmediyse üzülsekte boş..
moral bozuyor canım ama kendimi alıştırdım negatif sonucu alınca..kan testine hazırlıklı gittim..hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım.herşeye hazırlıklı ol yoksa toparlanması zor oluyor..Allahın izniyle inş sağlıklı bir yavrun olsun..bizim yan komşumuz var canım 9 sene önce tüp bebk yaptırmış oğlu var ve otistik çocuk..dün onu görünce çok üzüldüm Allahım sen büyüksün herşeyin hayırlsını nasip etsin olmuyorsada vardır mutlaka bir hayrı diyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..her şerde vardır bir hayır..zamanı geldiyse inan o meleğin karnındadır..zmanı gelmediyse üzülsekte boş..
Aaaa sakin üzülme dicem fakat biliyorum ki uzuleceksin ama kendini cok yipratma cnm bnm sen kendine dikkat et moralin ne kadar iyi olursa gelecek tedavinede o kadar hazirlikli olursun.dualarınız için sağolun arkadaşlar keşke güzel haberler verebilseydim size ama sonucum negatif 1.77 ama ben böyleyim diye sakın kendinizi üzmeyin sizinkiler pozitif olucak bakın
dualarınız için sağolun arkadaşlar keşke güzel haberler verebilseydim size ama sonucum negatif 1.77 ama ben böyleyim diye sakın kendinizi üzmeyin sizinkiler pozitif olucak bakın
dualarınız için sağolun arkadaşlar keşke güzel haberler verebilseydim size ama sonucum negatif 1.77 ama ben böyleyim diye sakın kendinizi üzmeyin sizinkiler pozitif olucak bakın
Cok cok haklisin gulneva bende transfer gunu hep ole dua ettim hayirlisiysa ver rabbim dedim. Allah cumlemize yardim etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin. Bir seyin vakti saati gelmeli cok dogru.
Evet Ezgim cok haklı sen sanslisin bak dondurulmus var bizlerin sadece bir taneydi tuttu tuttu tutmadi bitti. Bir dahaki sefere cok dahaiyi olacak ben inaniyorum sende inan unutma inanmak basarmanin yarisidir. Umudunu sakin kaybetme. Hersey guzel olacak.Ne diyecegimi bilmiyorum canim.degismeyen sey bize yazilan kaza ve kaderimiz bu bebek bu seferlik nasip degilmis.dondurulmus embriyon var sanirim kendini rahat hazir hissettiginde onlari denersin canim.ben de o da yok hepi topu 1 tane.yasin genc sebos cok sukur sorunun da yok.rabbim zamanini biliyor icini rahat tut canim
Günaydın kızlar bugun test günüm of cok fena yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?