Evet yaa o usume bendede var hani regl doneminde isinmaz insan bir usume gelir ayaklari hep buz gbdir. Aynen oyle ne bilim bende herseyden suphelenir oldum valla.Ayaklarım ısınmıyo bugun of ama artık hiç bişeyi yormak istemiyom tek hisetigim korku
Gunaydin evet bugundu sanirim dualarimiz onunla... mujdeli haberlerini bekliyoruz cnm. Sen nasilsin ezgim brn butun gece uyumadim cok agrim oldu gece kac kere regl oldum diye kalktim yaa... hastalanicam gb geliyor ve cok korkuyorum.Gunaydin kizlar nasilsiniz.vaktimiz geliyor artik hayirlisi.sebus un test gunu idi bugun sanirim.insallh yukselir degerleri .dualarimdasiniz
Gunaydin evet bugundu sanirim dualarimiz onunla... mujdeli haberlerini bekliyoruz cnm. Sen nasilsin ezgim brn butun gece uyumadim cok agrim oldu gece kac kere regl oldum diye kalktim yaa... hastalanicam gb geliyor ve cok korkuyorum.
Idrar hep yanlis cikiyor diyorlar bende cok emin degilim dedigin gb hayirlisiyla bir cumayi ve c.tesiyi gorsek sonuclar pozitif olsa daha ne olsun umarim onlarda olacak.Ayuy canim aynisi bende de oluyo kac gecedir elim karnimda uyanip lavaboya kostum ayni adet sancisi.o korku bende de var bari diyorum cumaya kadar olmasam test yapmak nasip olsa diye gecen gun belim de cok agridi ayyyni adet.offf pozitifi gormus olsak ne olur degilmi ama senin ki pozitif tatlim ikinci cizgi cikmis icin rahat olsun
Idrar hep yanlis cikiyor diyorlar bende cok emin degilim dedigin gb hayirlisiyla bir cumayi ve c.tesiyi gorsek sonuclar pozitif olsa daha ne olsun umarim onlarda olacak.
Zannetmiyorum ya bazen idrarda negatif olup kanda pozitif oluyomus ama tersini duymadim.hakkimizda hayirlisi
Ben korkudan yapamadm idrar üzülmemek için
Gunaydin kizlar nasilsiniz.vaktimiz geliyor artik hayirlisi.sebus un test gunu idi bugun sanirim.insallh yukselir degerleri .dualarimdasiniz
Gunaydin evet bugundu sanirim dualarimiz onunla... mujdeli haberlerini bekliyoruz cnm. Sen nasilsin ezgim brn butun gece uyumadim cok agrim oldu gece kac kere regl oldum diye kalktim yaa... hastalanicam gb geliyor ve cok korkuyorum.
günaydın kızlar iyi dilekleriniz için sağolun hakkaten dularınıza ihtiyacım var artık elimden bişey gelmiyo sabah kalktım duşumu aldım hani insan böyle bi ana güle oynaya hazırlanır gider ama benim kalbim pır pır içim eziliyo çok korkuyorum ama bebeğim benle değil sanki içimde hiç güzel şeyler yok inşallah sizinkiler güzel olur
Allah yardimcin olsun cnm bnm dualarimiz seninle pozitif dusun sen. iyi haberlerini bekliyoruz.günaydın kızlar iyi dilekleriniz için sağolun hakkaten dularınıza ihtiyacım var artık elimden bişey gelmiyo sabah kalktım duşumu aldım hani insan böyle bi ana güle oynaya hazırlanır gider ama benim kalbim pır pır içim eziliyo çok korkuyorum ama bebeğim benle değil sanki içimde hiç güzel şeyler yok inşallah sizinkiler güzel olur
Ama ya drme bak yarın bende gidecm cok korkuyom sizden duydukca güzel haber ben iyi oluyom
Caniim ne guzel pozitif basladin oyle devam et..rabbi hebli mines salihin .bu duayi oku icinden.tutundu bebegin insallah sanaa annesigünaydın kızlar iyi dilekleriniz için sağolun hakkaten dularınıza ihtiyacım var artık elimden bişey gelmiyo sabah kalktım duşumu aldım hani insan böyle bi ana güle oynaya hazırlanır gider ama benim kalbim pır pır içim eziliyo çok korkuyorum ama bebeğim benle değil sanki içimde hiç güzel şeyler yok inşallah sizinkiler güzel olur
Allah yardimcin olsun cnm bnm dualarimiz seninle pozitif dusun sen. iyi haberlerini bekliyoruz.
Caniim ne guzel pozitif basladin oyle devam et..rabbi hebli mines salihin .bu duayi oku icinden.tutundu bebegin insallah sanaa annesi
Lekelenmeniz oldumu kizlar bende olmadi sanirim bu vakitten sonrada olmaz
canım sen telaş etme lütfen senin güzel olucak bak gör
Bugun içimden seninde iyi olacak biliyom hisediyorummm
inşallah canım inşallah tutunsa bırakmasa beni... dualarınız için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?