- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
yani hem istanbul hem ankaradamı bulunuyor,kusura bakma ben de düşünüyorum da ondan sordum
Estagfirullah sekerim, sor tabii, benim embriyolari carsamba cozduler, embriyolog gayet guzeller, transfer edelim dedi, sonra timur bey ile konusmuslar, Ankara'daymis, onceki negatif sonucu da duyunca yarin gelecegim, gelince ben yapayim demis. Kendi kliniginin basinda da duruyor, o yuzden iki sehir arasi gidip geliyor diye anladim ben. Ankarayi birakmaz herhalde.
Ben sevdim Timur Bey'i, komik ve rahat adam. Transferden once biraz beklemem gerekiyordu, o ara sikilmayayim rahatlayayim diye laboratuarlari filan gezdirdi. Bir de benim transferden once bir abukluk oldu, ameliyathanenin ampulu patladi, biliyorsundur transfere idrara sikisik giriyorsun. 10-15 dakika ugrastilar ampulu degistirmek icin, adamcagiz ben o kadar cis tutarken gecikilince sinirlenmeyeyim diye bir espriler bir sakalar, bir taraftan da ekibini yatistirmaya calisiyor. Kizamadim bile:)) Transferi de cok rahat yapti, Ankara'daki merkezinin cok kalabalik oldugunu burada okudum, her hasta ile kendisi bizzat ilgilenemese bile grubunu cok siki takip edip her hasta hakkinda bilgi alip karari kendisi veriyormus. Ben de Ankara'da olsaydim onu tercih ederdim.