Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

yani hem istanbul hem ankaradamı bulunuyor,kusura bakma ben de düşünüyorum da ondan sordum

Estagfirullah sekerim, sor tabii, benim embriyolari carsamba cozduler, embriyolog gayet guzeller, transfer edelim dedi, sonra timur bey ile konusmuslar, Ankara'daymis, onceki negatif sonucu da duyunca yarin gelecegim, gelince ben yapayim demis. Kendi kliniginin basinda da duruyor, o yuzden iki sehir arasi gidip geliyor diye anladim ben. Ankarayi birakmaz herhalde.

Ben sevdim Timur Bey'i, komik ve rahat adam. Transferden once biraz beklemem gerekiyordu, o ara sikilmayayim rahatlayayim diye laboratuarlari filan gezdirdi. Bir de benim transferden once bir abukluk oldu, ameliyathanenin ampulu patladi, biliyorsundur transfere idrara sikisik giriyorsun. 10-15 dakika ugrastilar ampulu degistirmek icin, adamcagiz ben o kadar cis tutarken gecikilince sinirlenmeyeyim diye bir espriler bir sakalar, bir taraftan da ekibini yatistirmaya calisiyor. Kizamadim bile:)) Transferi de cok rahat yapti, Ankara'daki merkezinin cok kalabalik oldugunu burada okudum, her hasta ile kendisi bizzat ilgilenemese bile grubunu cok siki takip edip her hasta hakkinda bilgi alip karari kendisi veriyormus. Ben de Ankara'da olsaydim onu tercih ederdim.

Yeshill yansıma tebrikler canım, çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin, yücel hocayla ben de tedaviye başlıyorum inşallah, histereskopiyi gerçekleşti, şimdi hasta olmak için gün sayıyorum, darısı başıma.

yesil_yansıma sende brükseldesin değilmi hadi gözün aydın darısı başımıza benimde yarın yumoşlar toplanacak inşllah bizde olumlu sonuç alırsın

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

yeşil yansıma canım allahın izniyle hamiesin canım 5. günü emriyosu nasıl oluyo canım ne demek yani problem neydi nerde yaptırdın tüp bebegi

cnm brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım. prof.dr. yücel karaman. yani yumurtalar toplandıktan sonra dölleniyorya 3. günde değil 5.günde transfer ediliyor. eğer 5 ten fazla sayıda iyi kalitede yani 8 hücreli embriyon oluşursa onları bekletip 5.günde transfer ediyorlar. o zaman daha kaliteli embriyo olmuş oluyor.benimki ilk deneme eşimin sperm sayısı çok düşük.

Yeshill Yansıma değerin çok iyi canım, ayrıca öyle dış gebelik mi yok böyle mi diye kafanı bulandırma, artık bebeğime kavuştum de ve yola devam et canım, darısı başımıza, gelişmelerden haberdar et bizi, bu arad kaç yumurtan ve embriyon oldu? Kaliteleri nasıldı yazar mısın?

cnm saol.12 tane yumurtam oluştu içlerinden 7 si işleme alındı 7side döllendi (benim eşimde sperm sayısı morfoloji herşey kötüydü) sonra embriyolar 3.günde 8 ve daha fazla hücreli diye 5.güne gidelim dediler. allahtan hiç kayıp olmadı. 5 tane çok iyi kalitede 2 tanede iyi kalitede blastosist embriyom oldu. bir tane çok iyi kaliteli transfer edildi geri kalan 6 tanesi donduruldu.

Canım çok güzel olmuş embriyoların gerçekten maşallah, peki dondurma işlemi yaptırdınız mı? Yapıldıysa ücret nedir? Aynı yollardan geçceğim için soruyorum.

6sı donduruldu cnm.600 dolar dondurma işlemi için.5 yıl dondurulyor.her yıl sizleşme yenilenck ve 100 dolar vericez. transferleri için ise 600 dolar vericez okadar.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

sonucun güzel çıkmış bence hamilesin o kanama tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle 2 gün sonra tekrar et testini mutlaka. benimde yarım transferim olacak olacak 5. gün embriyosu inşallah tutar benim de..

6sı donduruldu cnm.600 dolar dondurma işlemi için.5 yıl dondurulyor.her yıl sizleşme yenilenck ve 100 dolar vericez. transferleri için ise 600 dolar vericez okadar.

bana 1500 dolar gibi bi rakamdan bahsettiler, anladığım kadarıyla embriyo başına 100 dolar, ona göre konuşurum ben de...1 embriyosu olanla 20 embriyosu olan aynı mı yani?

delimavi naptın kan testi yaptırdın mı güzelim? Ben histereskopiyi yücel hocada yaptırdım, rahim konusu benim biraz özellik arzettiği için ona devam edicem canım, dondurma işlemini her merkez farklı uyguluyor anlaşılan.

bana 1500 dolar gibi bi rakamdan bahsettiler, anladığım kadarıyla embriyo başına 100 dolar, ona göre konuşurum ben de...1 embriyosu olanla 20 embriyosu olan aynı mı yani?

cnm ordaki broşürlerden birinde rakam yazıyodu 600 dolar diye. bizede direk 600 dolar dediler. sonra her yıl için 100 dolar vericez. en fazla 5 yıl donduruluyormuş. çözmek ve transfer için de yine 600 dolar dediler. bize sayıyla alakalı bişey demediler. benim arkadaşımada verdikleri rakam buydu 2 embriyo için. bence bi yanlış anlaşma var gibi.bence tekrar bi sor.

Tebrik ederim:) Senin adına çok sevindim...Umarım sorunsuz çeker hamileliğin...

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

Back
X