Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.
canım tebrik ederim hiç korkma dua et iş yapma inşallah birşey olmaz allahına kucağına verir..

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

tebrik ederim arkadaşım allah tamamını erdirip kucağınıza almayıda nasip etsin bence hamileliğinin tadını çıkar olumsuz kötü şeyler düşünerek bu güzel gününe yazık etme ne olur inşaallah herşey yolunda gider...

kızlar dr.umla konuştum sonuç gayet iyi dedi.perşembe tekrar test yapıcaz.şimdi tek duam değerim katlansın diye. sonunda bende bu simgeyi kullandımya :CüvCüv: daha ne isterim :nazar:

Son düzenleme:
kızlar dr.umla konuştum sonuç gayet iyi dedi.perşembe tekrar test yapıcaz.şimdi tek duam değerim katlansın diye. sonunda bende bu simgeyi kullandımya :CüvCüv: daha ne isterim :nazar:

tebrıkler canım benım degerım 260 dı 12 cı gun cuma gunu vajınal ultrasonla ıkı tane kese gorundu ıkızlere hamıleyım ınsallah senınde degerın ıkıye katlanır merak etme cok ıyı sonucu n

tebrik ederim arkadaşlar değerleriniz çok iyi allah tamamına erdirdirsin. benimde 5.gün blast embriyo konuldu. 12. gündeğerim 440 :nazar: çıktı çok mutluyum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
yeshill yansima, delimavi, melay83 tebrik ediyorum sizi, allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bu günü takvimimie not etmiştim sizden haber alma günü diye. Tuhaf bir sinerji oluştu bu topic te, inşallah güzel haberler almaya devam ederiz..

delimavi acaba yumurta bölündü de ikizmi oldu? Ben tek embriyo yasasını doktorumdan öğrenince üzülmüştüm ikiz hayal oldu diye, ama doktorum imkansız deil bölünme olabilir demişti

kızlar tek emriyoda neden bu kadar yüksek 787CADIARZU

canım seninki sanırım dondurulmuş embriyo transferi. öyle olunca değerler hep daha yüksek çıkarmış istersen bi forumlarda ara diğer dondurulmuş transferlerinde değeri bayağı yüksek. hayırlı olsu cnm yüksek değer her zaman iyidir olumlu düşünrlim olumlu olsun:lepi:

yeshill yansima, delimavi, melay83 tebrik ediyorum sizi, allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bu günü takvimimie not etmiştim sizden haber alma günü diye. Tuhaf bir sinerji oluştu bu topic te, inşallah güzel haberler almaya devam ederiz..
teşekkür ederim canım benim,evet herkes mutlu haber verdi bu topikte,sanki Rabbim yeni yasaya inat hepimizi sevindirdi:lepi:

canım seninki sanırım dondurulmuş embriyo transferi. öyle olunca değerler hep daha yüksek çıkarmış istersen bi forumlarda ara diğer dondurulmuş transferlerinde değeri bayağı yüksek. hayırlı olsu cnm yüksek değer her zaman iyidir olumlu düşünrlim olumlu olsun:lepi:
teşekkür ederim evet dondurulmuş embriyo,bana başka bir doktor dondurulmuş transferde başarı düşük dedi tutarsa çok şanslısın dedi.ben tutacağına inandım çok şükür olumlu sonucu aldım:CüvCüv:

biliyormusunuz transfere ağlayarak girdim ama gülerek sonucu aldım.doktorum bana ağlama demişti,bugünde bana sevindin dimi dedi.sitem eder gibi..kaydirigubbakcemile3

Tek tek isim yazmıyorum bütün olumlu sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah'ım bizede nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum sizi üye olup katılmaya karar verdim.bugün tüp bebek iğnelerine başlıyorum ama kafam karışık ilk denemem olacak.Malum yeni yasa tek embriyo hayır ikinci denemedede tek embriyo olacakmış.bari o zaman iki olsaydı iş yerinden izin alıp istanbullara kadar geldk maddi yönünü geçtimde maneviyatı yediğin iğneler cabası hiç iyi olmadı bu yasa ama hayırlısı diyoruz artık allah yardımcımız olsun.kafamçokkarıştı.

üzülme cnm şns düşüyo gibi duruyo ama bak bizimde tek embriyo ile tutu. benim bundan önce 3 tane a kalite transfer ettiler ama tutmamıştı. kısmetse olucak öyle düşün hiç takılma boşver önemli olan kaliteli olması hayılı olsun cnm.umarım sonucu çok güzel olur

yeshill yansima, delimavi, melay83 kızlar hepinizi tebrik ederim öyle mutlu oldumki anlatamam.Allah tamamına erdirsin niş.değerleriniz de çok iyi bence tadını çıkarmaya bakın.gerçketen de topik uğurlu geldi maşallah.darısı tedavide olan bizlere inşallah opuyorumnanaktan

Back
X