Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum... rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhh...

kızlar merhba önce hamile olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah benimde bu ay transferim olucak bugun kontrolümüz vardı adetimin 6. günü yumurtalar 10mmdi şimdilik iyi sayılır inşallah banada uğurlu gelir bu sayfa bende hayırlı haberleri yazarım size

delimavi estrofem tablet kullanıyomusun ne kadar daha kullanacağına dair doktorun bişey dedi mi bende kullanıyorum sanırım hemen kesilmiyomuş
evet kullanıyorum doktorum 2hafta ilaçlara devam dedi.ultrasondan sonra bakalım ne olucakCADIARZU
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum sizi üye olup katılmaya karar verdim.bugün tüp bebek iğnelerine başlıyorum ama kafam karışık ilk denemem olacak.Malum yeni yasa tek embriyo hayır ikinci denemedede tek embriyo olacakmış.bari o zaman iki olsaydı iş yerinden izin alıp istanbullara kadar geldk maddi yönünü geçtimde maneviyatı yediğin iğneler cabası hiç iyi olmadı bu yasa ama hayırlısı diyoruz artık allah yardımcımız olsun.kafamçokkarıştı.
öncelikle tedavin hayırlı olsun,benim ilk tedavimde 2 embriyo konmuştu tutmadı.yeni yasa moralimi bozmuştu 2.de tek embriyo konuldu.ben tuttuktan sonra sayısı önemli değil,herşey Allah'tan dedim çok inandım ve olumlu sonucu aldım.bence hiç aklını bulandırma sayı önemli değil.yeter ki Allah versin,bu şekilde olumlu sonuç alan çok oldu,inşallah sende alırsın:Saruboceq:
yeshill yansima, delimavi, melay83 kızlar hepinizi tebrik ederim öyle mutlu oldumki anlatamam.Allah tamamına erdirsin niş.değerleriniz de çok iyi bence tadını çıkarmaya bakın.gerçketen de topik uğurlu geldi maşallah.darısı tedavide olan bizlere inşallah opuyorumnanaktan
teşekkürler,Allah sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah:Saruboceq:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok mutlu odlum olumsuzluk yok ne güzel..
teşekkürler canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum... rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhh...
amin inşallah canım:emir_bebek:
kızlar merhba önce hamile olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah benimde bu ay transferim olucak bugun kontrolümüz vardı adetimin 6. günü yumurtalar 10mmdi şimdilik iyi sayılır inşallah banada uğurlu gelir bu sayfa bende hayırlı haberleri yazarım size

sağol canım,inşallah sendende mutlu haberi alırız:dance:

arkadaslar ben dün transferin 8 günüydü kan testinde 52 bhcg degerim cikti. düsükmüdür? doktorumda da haftaya gel dedi ben almanyadayim doktora anlatmaya calisdim iki gün sonra tekrar yapalim diye ama anlamadi. lütfen bilgisi olan bir fikir versin.

arkadaslar ben dün transferin 8 günüydü kan testinde 52 bhcg degerim cikti. düsükmüdür? doktorumda da haftaya gel dedi ben almanyadayim doktora anlatmaya calisdim iki gün sonra tekrar yapalim diye ama anlamadi. lütfen bilgisi olan bir fikir versin.

Canım değerin 8. gün için gayet iyi, çoğul bile olabilir. 12. günde 200'lü değerleri görürsün. Burada 12. gün yapıyorlar, 14. gün de tekrarını istiyorlar biliyorsun. Yani 1 hafta sonra bir daha gidip tahlil yaptıracak olman yanlış birşey değil. İçini ferah tut. Hamilesin:)))

kizlar selam hepinize
hamis arkadaslari cok cok tebrik ediyorum
yarin transferim var insallah
ama embriyolarimin durumunu bilmiyorum merkezi arasam abes olur mu dun 9 yumostan 5i dollenmis dediler ama su an ne durumdalar bilmiyorum
nasil olur ariyim mi

cnm değerin çok iyi benimde 7.gün 59 du 12.gün 440 oldu sende 12.gün tekrarla testini. tebrik ederim allah tamamına erdirsin cnm

kizlar selam hepinize
hamis arkadaslari cok cok tebrik ediyorum
yarin transferim var insallah
ama embriyolarimin durumunu bilmiyorum merkezi arasam abes olur mu dun 9 yumostan 5i dollenmis dediler ama su an ne durumdalar bilmiyorum
nasil olur ariyim mi

Hiç abes olmaz şekerim, senin onlar, hastaneye emanet ettin sadece:))) Aklına takılacağına sor gitsin.

ilkk denemem oldugu icin fazlami merak ediyorum acaba diye dusundum
saat 4 gibi biz sizi arariz demislerdi bekleyebilirmiyim bilmiyorum
annelik durtulerim mi basladi yoksa ;))

:) O kadar sabret canım:)) Bana doktorum belirli aralıklarla çıkartıp bakıyoruz, rapor tutuyoruz demişti, saat 4 demelerinin bu tür bir sebebi olabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

Rabbime şükürler olsun,kızlar hamileyim sonucum 787:CüvCüv::nazar:Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim arkadaşlar değerleriniz çok iyi allah tamamına erdirdirsin. benimde 5.gün blast embriyo konuldu. 12. gündeğerim 440 :nazar: çıktı çok mutluyum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

kıalr tebrik ederim hepinizi çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

benimde 12. gün değerim 170 çıktı bende hamileyim ensonunda rabbim yüzümü güldürdü kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah benimde kahve lekelenmelerim var 4 gündür inşallah bişey olmaz çok endişeliyim

delimavi estrofem tablet kullanıyomusun ne kadar daha kullanacağına dair doktorun bişey dedi mi bende kullanıyorum sanırım hemen kesilmiyomuş

canım ben kullanıyorum estrofoem ve folinol bide kan sulandırıcı iğne hepsine devam dedi doktorum

Canim 8. güne göre degerin cok iyi kafana takma ...

Tebrik ederim hamilesin ..

Ben de almanyadayim .. 29 mart test günüm insallah bana da pozitif sonuc almak nasip olur ..

Nasil oldu da 8. gün de test yaptirabildin .. Almanyada günü gelmeden imkani yok yapmiyorlarr .. Hicbir yerde ..

Üstelik 14. yapiliyorr .

Ins, allah gönlüne göre verir.
Doktorun yaninda bir arkadasim calisyor biraz mirinkirin ettiler ama yaptilar. Olayi da anlattim. yarin baska bir doktora gidicem tekrar yaptirabilirsem yaptirmayi düsünüyorum. Tr deki doktorum 25 yap demisdi.

Canim 8. güne göre degerin cok iyi kafana takma ...

Tebrik ederim hamilesin ..

Ben de almanyadayim .. 29 mart test günüm insallah bana da pozitif sonuc almak nasip olur ..

Nasil oldu da 8. gün de test yaptirabildin .. Almanyada günü gelmeden imkani yok yapmiyorlarr .. Hicbir yerde ..

Üstelik 14. yapiliyorr .

Back
X