Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

bende bu yasaya sonuna kadar karşıyım kızlar biran önce düzeltilmeli bu. benimde bu hafta yumurtalarım toplanacak bugun kontrolümüz vardı ve doktor tedaviyi yarıda kesebiliriz dedi çünkü çok fazla yumurta oluşmuş pazartesi e2 testi yapılıcak inş. yüksek çıkmaz ve herşeye sil baştan başlamam zaten umudum yok bide böyle aksilikler çıktıkçak tamamen çöküyorum morel olarak rabbim yardımcımız olsun bu yasayı çıkaranlarıda rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın

deniz teşekkür ederim canım..
ilk şoku atlattım ama konusu geçince kötü oluyorum yine..
bu genelge bir an önce değişmeli..

sinem inş e2 yüksek çıkmaz..
hiçbir aksilik olmadan pozitifle tamamlarsın tedavini..

arkadaşlar ,canım tülinim,çider(çocuk istiyorum derneği) b u yasayı danıştaya götürmeyi planlıyor.
ama ondan önce yeterli bir sayıya ulaşması gerekiyor ki,elinde gerekçesi olsun.
çiderin ana sayfasında en alt sağ köşede bir anket var bununla ilgili.sizi kaydetmesi için üye olmanız gerekiyor.hemen ücretsiz üye olabilirsiniz çidere ve ankete katılıp,yardımcı olabilirsiniz en azından danıştaya götürülmesi için..vereliniortak

kızlar bizim devlet karşılamıyo yinede aceba bizim özel oldugu için 3 emriyo koyulabilirmi

umutolsun malesef canım özeller daha temkinli bu konuda..
asla taviz vermiyorlarmış..
çünkü kapatma cezası var göze alamıyorlar..

Kızlar merhaba ,

Hamile arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum çünki tek embriyo ile başarı oranı cidden çok düşük ( tedaviye negatif sonuç alan arkadaşlar lütfen üzülmeyin inanıyorum ki Allahım hepimize yardım ediyor ve edecek )

Özel tüp bebek birimleride tek embriyo transferi yapıyor 35 yaş üzeri o da ancak daha önce deneyip sonuç alamayanlarda çift embriyo transferi yapılıyor o bile kesin değilmiş ( paramızla bile devlet bizi rezil etti kısacası (

Hepinize güzel haberler alacağınız günler diliyorum...

merhaba ne zamandır yazıyım diyorum ama fırsat olmuyor... yasa çıkmadan önce tek embriyo hamilelerindenim... bizde genetik sorun vardı... sadece tek bir sağlıklı embiyo bulundu... transfer sırasında embriyolog tüm moralimi bozarak bana fazla ümitlenmememi söylese de pozitif sonuç aldım.. şuan SATa göre 7+3 hamileyim... çok şükür Rabbime kese ve kalp atışı duyduk... Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...Allah için istatistiğin hiç bir önemi yok... bizde sağlıklı embriyo bulma ihtimali %15 di, sadece 4 embriyo girdi PGT ye ve sağlıklı bulundu.. üstüne tek embriyoda tutunma başarısı %20 civarı ve buna rağmen tutundu bebeğim annesine.... inşallah Rabbim sonuna kadar bağışlasın onu bizlere... kızlar dua ediyorum hepinize, inşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok gerildim inanın yazdıklarınızı okudukça.bende mayısta başlıcam ALLAH izin verirse.ilk denemem olucak.ya olmazsa diye çok korkuyorum.3 taneye bende karşıydım ama 1 de çok az ya.bari iki tane olsaydı.rabbim yanımızda yardımcımız olsun.

arkadaslar benim moralim biraz bozuldu . 8.gün de degerim 52 idi 10. gün de 133 cikti yani katlanmamis tam olarak kimyasal olabilirmi. Cok sevindim simdi de üzülmek isdemyorum

canım katlanmışya nasıl yani katlanmamış?
tebrikler

kızlar inşallah birgün bende hamileyim diye yazarım

inşallah canım allah dileyen herkese versin

tülinim canım kesinlikle katılıyorum
elimden gelen herşeyi yapıcam bunun için
üzülme canım nolur çok zor biliyorum ama
elden bişey gelmiyo

tek yumurtam vardı tek umudum ..iki hücreliydi ama meleğim tutundu Peşinden kanamalarım oldu ama bırakmadı beni şimdi 4 aylık olduk bile allaha emanetiz Umutlarınızı tüketmeyin ben çok ağlamıştım günlerce

maşallah Allah tamamına erdirsin.darısı bizlere inşallah.Amiin.

Arkadaşlar merhaba,

Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. size kısaca hikayemi anlatayım:eşim bir ameliyat oldu ve ameliyattan önce dondurulmuş spermler ile ekim ayında İnternational Hospitalde tüp bebek denedik ancak tedavi esnasında benim durumum çok çok iyi giderken toplanan 14 yumurtadan sadece 5.i olgunlaştı 2.si döllendi ve 3.günde 6 hücreli 1 embriyo oluştu ancak maalesef olmadı. sorun genetik olabilir ve eğer böyleyse çözümü yok diyorlar. Şu an Memorial Hale hanım ile görüşüyoruz. ama tabi korkuyorumda 2.denemede de aynı şeyleri yaşarım diye bir de elimizde sadece 2 tüp sperm kaldı bazen çok çaresiz kalıyor insan.

Bana önerebileceğiz şeyler varsa çok memnun olurum.

Bu arada forumu kullanmak konusunda çok acemi olduğumu belirtmek isterim.

Allah isteyen herkesi nasip etsin.

cnm brüksel tüp bebek merkezini öneririm sana ımsi yöntemi erkek infertilitesinde çok başarı sağlıyor. eğer memorialda varsa bu yöntem mutlaka kullanın.

evet cnm gaz problemim oluyor ama öle çok rahatsız edici boyutta değil benim midem yanıyor daha çok.bana kesinlikle kabız olma dediler bende kuru kayısı aldım siyah olanlardan. ondan 4 tane yiyorum aç karınına üstüne bir bardak su içiyorum. nerdeyse sürekli yatmama rağmen kabız olmadım. ben transferden sonra 4-5 saat yattım.idrarımı 3 kere sürgüye yaptım :kedi: beni ateş basıyor sanada oluyormu?

benim transfer yarın olacak 5. gün embriyosu evet ebnide ateş basıyor mide yanmasıda oluyor kabızlık oldu ama ilaçla filan çare bulmaya çalıştım şuan sıkıntım yok evet siyah kayısı çok iyi geliyor transferini kim yaptı senin yücel hocamı hüsamettin beymi

bide bişey sorucam benim ev 5. katta sorun olurmu diye aklım çıkıyor

yücel bey yaptı cnm ama hüsamettin beyde yanımızdaydı. merdivenleri yavaş yavaş çıkarsan sorun olmaz. bi benzetme yapayım sana hayatını 5. vitesen 2.vitese alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…