- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
arkadaslar benim moralim biraz bozuldu . 8.gün de degerim 52 idi 10. gün de 133 cikti yani katlanmamis tam olarak kimyasal olabilirmi. Cok sevindim simdi de üzülmek isdemyorum
kızlar inşallah birgün bende hamileyim diye yazarım
tek embriyo herkese şans getirmiyor malesef.
sonucum negatif..
ama kızlar lütfen şu yasayı savunmayın..
sonucum negatif diye demiyorum başından beri karşı çıkıyor ve uğraşıyorum..
hiç esneklik yok ve devletteki hakkın bitince 2 tane koyabilirsin diyorlar..
param yok nasıl özelde deniycem..
bu yasa değişmeli esnetilmeli..
tek yumurtam vardı tek umudum ..iki hücreliydi ama meleğim tutundu Peşinden kanamalarım oldu ama bırakmadı beni şimdi 4 aylık olduk bile allaha emanetiz Umutlarınızı tüketmeyin ben çok ağlamıştım günlerce
tek yumurtam vardı tek umudum ..iki hücreliydi ama meleğim tutundu Peşinden kanamalarım oldu ama bırakmadı beni şimdi 4 aylık olduk bile allaha emanetiz Umutlarınızı tüketmeyin ben çok ağlamıştım günlerce
cnm brüksel tüp bebek merkezini öneririm sana ımsi yöntemi erkek infertilitesinde çok başarı sağlıyor. eğer memorialda varsa bu yöntem mutlaka kullanın.
evet cnm gaz problemim oluyor ama öle çok rahatsız edici boyutta değil benim midem yanıyor daha çok.bana kesinlikle kabız olma dediler bende kuru kayısı aldım siyah olanlardan. ondan 4 tane yiyorum aç karınına üstüne bir bardak su içiyorum. nerdeyse sürekli yatmama rağmen kabız olmadım. ben transferden sonra 4-5 saat yattım.idrarımı 3 kere sürgüye yaptım :kedi: beni ateş basıyor sanada oluyormu?
benim transfer yarın olacak 5. gün embriyosu evet ebnide ateş basıyor mide yanmasıda oluyor kabızlık oldu ama ilaçla filan çare bulmaya çalıştım şuan sıkıntım yok evet siyah kayısı çok iyi geliyor transferini kim yaptı senin yücel hocamı hüsamettin beymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?