- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
yücel bey yaptı cnm ama hüsamettin beyde yanımızdaydı. merdivenleri yavaş yavaş çıkarsan sorun olmaz. bi benzetme yapayım sana hayatını 5. vitesen 2.vitese alacaksın.
Canim 8. güne göre degerin cok iyi kafana takma ...
Tebrik ederim hamilesin ..
Ben de almanyadayim .. 29 mart test günüm insallah bana da pozitif sonuc almak nasip olur ..
Nasil oldu da 8. gün de test yaptirabildin .. Almanyada günü gelmeden imkani yok yapmiyorlarr .. Hicbir yerde ..
Üstelik 14. yapiliyorr .
seninde haberini dört gözle bekliyorum birde haymatlos allahım ikinizi de bu mutlu arkadaşlardan yapsın inşallah..
test neden yapılmııyor anlamadım. parasıyla değilmi... biz burda istediğimiz sağlık kuruluşunda istediğimiz an yaptırabiliyoruz
benim dr hüsamettin beydi ama yumoşları yücel hoca topladı hiç kanamam filan olmadı doğru dürüst ağrımda işte dediğim gibi bi gaz sorunum var onada çözüm bulmaya çalışıyoruzdua et bana transferim iyi geçsin benimde 14 yumurtam vardı 8 işleme alındı 7 döllendi ve hepside çok iyi kaliteymiş dediklerine göre
ben de tek embriyo hamilesiymişim bugün kesin olarak öğrendim. bHCG 247,5 :)))))) Allah hepimizin muradını versin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?