Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

yücel bey yaptı cnm ama hüsamettin beyde yanımızdaydı. merdivenleri yavaş yavaş çıkarsan sorun olmaz. bi benzetme yapayım sana hayatını 5. vitesen 2.vitese alacaksın.

benim dr hüsamettin beydi ama yumoşları yücel hoca topladı hiç kanamam filan olmadı doğru dürüst ağrımda işte dediğim gibi bi gaz sorunum var onada çözüm bulmaya çalışıyoruzdua et bana transferim iyi geçsin benimde 14 yumurtam vardı 8 işleme alındı 7 döllendi ve hepside çok iyi kaliteymiş dediklerine göre

merhaba arkadaşlar bende yeniyim burda burdaki bütün hamişleri tebrik ediyorum bende bu yasa magduruyum ve yaptıracaktım ve yaptırmıyorum bende yasaga karsıyım ve nerelere başvurulcaksa arkadaşlar banada haber verin bende gerekenleri yapım acıkcası ben şuan türkiyeden vize almayan ülkeleri araştırıyorum biraz beklicem esneklik olmassa dişarda yaptırmayı düşünüyorum ve burdan bu yasagı cıkaranlara sesleniyorum duyun sesimizi ve bu yasayı esnetinnnnnnnnnnnnnnnn bizide düşünün nonur ya

cok guzel canım yumurta sayın ınsallah guzel sonuclar alırsın

hamile arkadaslarr
transferden sonra ne tur belirtileriniz oldu yada olmadi cok merak ediyorum belirti aramak gerek mi lutfen beni aydinlatin transferimin 5.gunu daha cook varr

asmin belirtilere takılma canım..
herkeste aynı belirtiler olmuyor zaten..
bu bekleme dönemi çok zor bir süreç ve nette okuduğumuz her belirtiyi kendimizde arıyoruz..
hayırlısı olsun..
inş sonucun olumlu olur..

yasam58 hakkında hayırlısı olsun canım..
yasaya karşı mailler attık üst kurumlara sağlık bakanlığına çeşitli web sitelerine..
bazı ilerlemeler var yasadaki açıklıklar tespit ediliyor ve bunda karşı dava açılacak..
ayşe aydının sitesi var.. ayseninikizleri..
avukatla röportajı var bakarsın..
inş birşeyler değişir..

şekerhande üzüldüm canım malesef olmamış benim gibi..
o kadar emeğin boşa çıkması çok üzüyor insanı..
hala tam olarak toparlanamadım..
her gün farklı bir sorunla uyanıyorum..
2 gündür kaslarım ağrıyor hareket etmekte zorlanıyorum..
kendimi sıkmaktan kasıldı her yerim..
bugünde uçuk çıktı..
yarın ne getiricek bakalım..
hayırlısı diyorum isyan etmiyorum ama artık bizlere de sıra gelsin istiyorum..

bak gördünmü çok endişelenmiştik nasıl olcak tek embriyo ile diye hakkımızda hayırlısı olcaksa oluyor demekki.çok sevindim cnm tebrikler.inşallah sağlıkla tamamlarız bu zorlu süreçleri

Tebrikler Haymatlos, şaşırmadım sen zaten önceden testte görmüştn :)) Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Cümlemize...

Çok sağolun kızlar hepinizi tek tek çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin, hepimize en güzel en hayırlı sonuçları versin inşallah:))

hayırlı olsun haymatlos, tek embriyo transferi ile gebelikleri duydukça moralim düzeliyor. daha umutlu bakıyorum. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…