- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
Haymatlos çok çok tebrik ederim..
ben yeni üyelerdenim,bugün doktorumla tekrar görüştüm yaşım 27 kısa protokol olabilir dedi önce 1-2 ay takip edelim dedi daha önce lucrin kullandığım bir uzun protokol negatif ile sonuçlanan tedavim oldu. sorun benim yumurtalarımın boyu ve sayısı çok iyi ancak toplamadan sonra ilerlemiyor
size sorum uzun protokol ya da uzun protokole neye göre karar veriyorlar?
şimdiden hepinize çok teşekkürler.
ben de tek embriyo hamilesiymişim bugün kesin olarak öğrendim. bHCG 247,5 :)))))) Allah hepimizin muradını versin:)))
Çok çok teşekkür ederim, umarım herkesin tek tek güzel sonuçlarını alırız buradan:)))
Benim bildiğim kadarıyla uzun ve kısa protokol konusunda kararı tamamen doktorlar veriyor. Uzun protokolü yumurtalık cevabı iyi olan hastalara yapıyorlar, yani senin gibi yumurta sayısı ve büyümesi iyi olan hastalara. Yumurta sayısı kısıtlı olan ve yumurtaları iyi ilerlemeyen hastalara da kısa protokol yapıyorlar. sanıyorum senin durumunda bir değişiklik olmadan doktor farklı bir metot denemek istemiş olabilir. Her ne kadar araştırsak da onlar kadar öğrenemiyoruz bazı şeyleri, o yüzden güvenmek çoğu zaman en iyisi oluyor. Umarım bu tedavin olumlu sonuçlanır, sağlıkla bebeğine kavuşursun:)))
hayırlı olsun haymatlos Allah tamamına erdirsin. bende tek embriyo transferi olmuştum bugün sonucumu aldım negatif. zaten benim mecburen tek embriyoydu yumurta rezervimde azalma var. ben şunu anlamıyorum tek embriyoyla hamile kalabilen insanlar var ama bana doktorlar mucize diyorlar benim hamile kalabilmemin tek embriyo olduğu için...
tekembriyo tranbsferim oldu bugün 8.gün test yapsam çıkarmı
cerenciğim kaçıncı gün embriyosuydu, o da önemli bir değişken oluyor.
5.gün embriyosuydu doktorum bebeğini verdik hayırlı olur inşallah dedi ama işte çok stresliyim onunla konuşuyoruz bile:)inşallh hepimizin olur:Saruboceq:
birde dikkat etmeme rağmen tuvalete çıkamıyorun napmalym
Canım inşallah bebeğin seninledir. En güzelini yapıyorsun, moral ve inanç çok önemli.
Ben ilk transferimde tuvalet konusunda çok zorlanmıştım. Duphalac diye bir şurup var onu veriyorlar. Bir zararı da yok. Hemen alıp kullan bence. Kendini de fazla zorlama tuvalette.
hayırlı olsun haymatlos Allah tamamına erdirsin. bende tek embriyo transferi olmuştum bugün sonucumu aldım negatif. zaten benim mecburen tek embriyoydu yumurta rezervimde azalma var. ben şunu anlamıyorum tek embriyoyla hamile kalabilen insanlar var ama bana doktorlar mucize diyorlar benim hamile kalabilmemin tek embriyo olduğu için...
kızlar benim transfer oldu bugün 2.günü sizleri merak ettim girip kaçıcam bana da dua edin yeşil ve diğer hamişlerimiz inşallah haftaya perşembe güzel haberle geri dönerim hepinizi öpüyorum
Canim bende senin durumundayim
banada tek embryo verildi ve olmadi
sebebi ebryo kalitemizin kotu olmasi . yumurtalarimiz kaliteli degilde ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?