Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

Hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin. :) inşallah bizde haber veririz burdan hamileyiz diye:)

selam kızlar,bu topiğin uğur getirdiğine inanıyorum.bu topikte ilk hamilelik haberini verenlerdenim.hamile arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsunopuyorumnanaktan

allah hepimizin yardımcısı olsun.hamile arkadaşlar bizler içinde dua etsin.rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.amiin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hamıleyım Çok ŞÜkÜr rabbım dılerse herŞey olur benım 2. Kalıte tek embryo 3. GÜn ve 8 hÜcrelı ıdı ama ŞÜkÜr oldu tutundu bebıŞım

Kızlar hamİleyİm Çok ŞÜkÜr rabbİm dİlerse herŞey olur benİm 2. Kalİte tek embryo 3. GÜn ve 8 hÜcrelİ İdİ ama ŞÜkÜr oldu tutundu bebİŞİm

çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınada alıcaksın bebeğini. bende çok üzülmüştüm umudumu çok kırmıştım tek embriyo yasası çıkınca ama allahtan umut kesilmemeli.

bende bu tek embriyo yasasına kafayı takıyorum hiç değilse 2 tane koyulabilseydi diyorum ama yapıcak da bişey yok maalesef.allah yardımcımız olsun.rabbim istedikten sonra 1 yada 3 farketmez.

mrb arkadaşlar benimki de tek embriyo olcakmış.. moralimm bozuktu ama hamile arkadaşları duyunca içime su serpildi darısı tüm isteyenlerin başına inş.

kızlar merhaba benimde salı günü yumrutalar toplanacak bugun kontrolümüz vardı 17mm falan olmuşlar rahim kalınlığıda 11di iyimi sizce salı günü büyük gün bakalım sonuda hayırlı olur inşallah bana rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yardımcımız olsun

canım çok geçmiş olsun. inşallah tamamına erdirir Allah. üzülme, moralini yüksek tut ve hala bebeğinin seninle olmasının tadını çıkar.
ben umudum bittikten sora girmedim pek siteye, zor zmnlar geçirdim. şimdi yumurta takibine başladım ama yumurtalar pek büyümüyor, bu kes de az geldi ilacın dozu. tüp bebek istemiyorum çok yıpratıcı oluyor, Allah mecbur etmesse bikaç ay denemicem. şimdi başka bir forumda soğan suyunu denedim, iğneler doktor takipleri beni çok yıprattı, şimdi buna başlıcam inşallah işe yarar !

kızlar endişenizi çok iyi anlıyorum. ben de kanun çıktığında demediğim laf kalmadı. ama şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim. TUP BEBEK YONTEMıYLE ARALIK VE OCAK 2010 DA ANNE OLACAKLAR topiğinde ki bütün hamişler tek embriyo transferi.. sakın boşuna üzmeyin kendinizi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar merhaba...uzun bir aradan sonra tekrar aynı heyecanla,tedirgin,telaşlı yeniden aranızdayım.bilenler bilir üçüz hamileydim.erken doğumla hasta doğdu bebeklerim çok yaşamadılar.8 ay sonra tek embriyo ile (5.gün blast)transferim oldu.rabbimden hayırlısı.bugün transferden sonra 5.günüm.bekliyorum.kendime en yakın bu konu başlığını buldum.bütün topikteki arkadaşlarımın rabbim gönlüne göre versin.dileklerini kabul etsin.rabbim benide mutlu sona erdirsin...(amin)

canım hayırlsı olsun inşallah tutar sağlıkla bebeğin. her gün böğürtlen çayı iç tavsiye ederim.ve taze ananas bir dilim ortasıyla beraber. ama ananası 7.gün bırak. ben uyguladım ve olumlu sonuç aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…