- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
Benİmde tek embrİyo merak etmeyİn sakın arkadaŞlar olursa 1 tanedende oluyor ben yasaya Çok ÜzÜlmÜŞtÜm gÜnlerce ama ŞÜkÜr Şuan hamİleyİm rabbİme ŞÜkÜrler olsun İnŞallah sİzde kalırsınız 2010-2011 annelerİne gelİrsİnİz bİz ordayız:)))))))
Arkadaslar bugün 9. Gunüm az önce test yaptırdım kanda beta hcg 26 cikti nasıl sonuc????
tebrikler canım anne adayısın artık darısı bizlere
Canım degerim düşüyor moralim çok bozuk
allah hepimizin yardımcısı olsun.hamile arkadaşlar bizler içinde dua etsin.rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.amiin
Kızlar hamİleyİm Çok ŞÜkÜr rabbİm dİlerse herŞey olur benİm 2. Kalİte tek embryo 3. GÜn ve 8 hÜcrelİ İdİ ama ŞÜkÜr oldu tutundu bebİŞİm
çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınada alıcaksın bebeğini. bende çok üzülmüştüm umudumu çok kırmıştım tek embriyo yasası çıkınca ama allahtan umut kesilmemeli.
merhaba
benimde tek embriyo transferim yapıldı p.tesi sonucu alıcam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım çok üzüldüm ama lütfen kendini çok yıpratma( tutunupda sonradan bizi bırakmaları inan ki çoook daha zor onlara alışıyor tam kucağımıza almak için geri sayım yapıyoruz ve ellerimi boş kalıyor onun için sonu kötü olucaksa başı kötü olsun (
Ben 8. haftadayım ve dün gece kanamam oldu resmen çöktüm( sabah olmadı bir türlü ( erken saatde dr.umu aradım ve gittim çok şükür bebişimiz iyi ama kanamalar devam edebilirmiş 1-1.5 ay kadar daha yatmam gerekiyor ağrılarım beni rahat bıraksa yatmak sorun değil ( ben ilk denemede de 23 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim inan ki bunları yaşamak çook daha zor (
Allahım hepimizin yardımcısı olsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?