Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

papatyam bugün gittim hastaneye canım..
yaptırabilirmiyiz dedim olur dedi..
ücretli mi oluyor bu test?
arkadaşım yaptırmış gittiğim hastanede ücret almamışlar..

aaa..öyle dedilerse çok iyi o zaman canımm..
ben hiç devlette takip,tedavi yaptırmadım.ilk üç denemeyi özelde yaptırdım.başka özel bir merkeze geçtiğimde ,ki ordaki doktorumda yücel beydi.o benden genetik pıhtılaşma testleri istedi.
ama testlerin üzerinde "2 ve 2 den fazla düşük yapanların uygulaması gereken testler" yazıyordu.ondan sana öyle söyledim.sonra bu testlerle çapaya gittim.oranın doktorları sizin takibinizi biz yapmadığımız için testlerinizi de burada yaptıramazsınız dediler.isterseniz bizde başlayın tedaviye ama hemen bu testleri yapacağımızın garantisini veremeyiz,dediler.benimde gözümde büyüdü tekrardan devlette tedaviye başlamak.zaman kaybı olacaktı ayrıca benim için.ve vazgeçip gidip özel laboratuvrada yaptırmak zorunda kalmıştım.1.300 de para verdim valla.pahalı testler çünkü bunlar..
ama anadoludaki bazı şehirlerde bulunan devlet hastaneleri,kendi hastası olmasa da bazı arkadaşların genetik testlerini yapmışlar.anlaamdım valla..
istanbulun ve çapanın azizliğine uğradık galiba..zaten devlette bu sonuçların çıkması da 1,5 ayı buluyormuş.aslında 1 haftalık testler.
neyse sen oranın hastasısın.dışardan gelmiyorsun.1 başarısız aşılaman ve 1 başarısız tüp bebk denemen var.bu yüzden inşallah seninkileri ücretsiz olarak yaparlar canımmm..

ben de ilk 3 denememi aynı hastanede aydın beyle yaptım.hepsi dünya tatlısı insanlardı.ama 3 denemede de negatif aldım.
ilk 2 negatif denemeden sonra yapılması gereken,genetik pıhtılaşma testlerini yaptırsaydım,isteselerdi yani benden 3.deneme öncesi,kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıkacak,ona göre iğne ,ilaç kullanacak,ve belki de 3.denemde bebeğimi kucağıma alacaktım.bu konuda ihmalkarlık olduğunu düşünüyorum.
3 denemeden sonra değiştirip başka bir merkeze ,yücel beye gittim.ve yücel bey hiçbir deneme yapmadan benden direk,genetik pıhtılaşma testlerini istedi.ve sorun ortaya çıktı şükür..
ben kesinlikle yücel bey diyorum..henüz yücel beyde tüp denemedim.mayısta inşallahh..
ama yücel beyin takip ettiği yol ve yöntemi beğendim,puanını katladı bende..

slm,
yucel bey dedıgın bruksel tup bebek degıl mı? gercekten onlar cok ıyı ama oldukca pahalılar. ben de turkıyede embrıyo sayısı dustugu ıcın kararsız kaldım. kıbrısı dusunuyorum. eger turkıye olursa tekrar anadolu saglık merkezıne gıderım dıye dusunuyorum. cunku hem pahalı degıl hem de hoca amerıkada yale unıversıtesınde tupbebek ıle ılgılı kursu baskanı. yanı daha ne olsun.hayırlısı..

evet canım brüksel tüp bebek merkezi.sen bilirsin.bu benim fikrim sadece.

evet canım brüksel tüp bebek merkezi.sen bilirsin.bu benim fikrim sadece.

canım ya kafanı karıstırmak ıstemem ama benım abım gecen sene orada tup bebek yaptırdı ve sonuc negatıftı.. ılgı alaka sıfır.. adamın işi bitince araması sorması yok. 3 ay once metropolitian florence nightingale de yaptrıdı suan esı 3 aylık hamıle.. buradan cok memnunlar.. doktorları emre bey di.. herseyı en ınce ayrıbtısına kadar anlatıyormus.. fıyatıda cok makuldu.. bırdaha dusun derım sna.. en azından orada yaptırma baska yerde yaptır

bende emre bey derim arkadaşlar harika biri tümson teknikler ordada var ben orda aşılama yaaaaaaaapppptırdım ama kısmet olmadı haziranda tüp bebek düşünüyorum orda emre bey çok güleryüzlü anlatamam tabi herkezin kendi fikri

sağol tatlım ama benim rahim ameliyatlarımı ve genetik testlerimin hepsinin takibini yapan yücel beydi.ve ilginçtir her defasında aradılar beni.ya kendisi ya yardımcıları.

hayatım millet bol keseden atıyo bizi yanlız biz anlarız

hayatım benim 48 yaşında doktor arkadaşım norma yoldan hamile kaldı hiç korkma

benim ilk denemem iki gün önce boş gebelikten kürtaj oldum memoriali önerdi arkadaşlar ordan pzt randevü aldım ama allah kerim hiç umudum yok

geçmiş olsun canım, ama ümidini kesmek için bir neden yok, boş gebelik tekrarlamayan bir durum, pek çok kadında oluyormuş ama bizim gibi takibinde değillerse farkedemiyorlarmış. Kürtaj gerekmesi biraz zorlaştırıcı olmuş ama hiç üzülme, ne durumlardaki insanlar için çare oluyorlar artık. Memorial ile ilgili de hep iyi şeyler duyuyorum. Eminim doktorların en uygun tedaviyi takip edeceklerdir snein için.

Canım bir şey sora bilirmiyim?Önceleri Alman hastanesinin doğum teşhis ve tüp bebek bölümünde Bahçeci ekibi çalışıyordu şimdi hangş doktorlar var ki orada??

Doğru Günay'cım, aralık gibi ayrıldı Bahçeci ekibi, Şubat gibi de Timur Gürgan'ın ekibi başladı. Ben tam o değişiklik zamanı ilk denememi yaptım, ilki negatif oldu ama pek ekip değişikliği ile alakalı bir sebepten değil. İkinci denememde Timur Gürgan transferimi kendisi yaptı, şimdi gebelik takibinde de onun ekibiyle devam ediyorum.

Çok güzel canım.BEn de ilkimi orada yaptırdım.Gebe kaldım ama 9 haftalık düşükle sonuçlandı.ıkinciyi Bahçecide yine Halit beyle yaptırdım yine gebe kaldım rabbimizin izniyle.Şimdi takiplere de Halit beye gidiyorum Bahçeciye..

arkadaşlar benim ilk tüp bebek denememdi. 12 martta tarasferim gerçekleşti. 24 marttta sonuç pozitif di. 8 hücreliyken transfer edildi. zatan 7 yumurtadan 1 embriyo gelişti. ve oda taransfer edildi suanada 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip eder inşallah umutsuz olmayın....ben hiç beklemiyodum ama sonuç +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…