- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
papatyam bugün gittim hastaneye canım..
yaptırabilirmiyiz dedim olur dedi..
ücretli mi oluyor bu test?
arkadaşım yaptırmış gittiğim hastanede ücret almamışlar..
az kalmış son günler daha stresli geçiyor ama hiç bişi yokmuş gibi rahat davran ruhen yani :) bedenen değil sakın elini kolunu kaldırma ani haraketler yapma :)))) sonucun iyi olucak ... istanbulda nerde yaptırdın tedavini benim kız kardeşim de tüp bebek yaptı o endometr. hastası tek yumurtalığı vardı istanbulda anadolu sağlık merkezi gebzede aydın arıcı diye birinin çok iyi olduğunu dyduk hemen onu aramıştık gerçekten müthiş biri onlar tedavi için ona gitti 2 bebekle geri geldi şimdi bir kız bir oğlan var ve inan kim tavsiye ettiysek hep bebekle döndüler yıllarca bekleyen 3-5 kere denemiiş olmamaış insanlar bile bebekle döndü ondan... bizim çok imkanımız yok yani işler dolayısı ile özel sektör olunca gelemedik oralara ama bilgin olsun çevrendede varsa tedavi olan kesinlikle tavsiye edebilirisin ....
slm,ben de ilk 3 denememi aynı hastanede aydın beyle yaptım.hepsi dünya tatlısı insanlardı.ama 3 denemede de negatif aldım.
ilk 2 negatif denemeden sonra yapılması gereken,genetik pıhtılaşma testlerini yaptırsaydım,isteselerdi yani benden 3.deneme öncesi,kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıkacak,ona göre iğne ,ilaç kullanacak,ve belki de 3.denemde bebeğimi kucağıma alacaktım.bu konuda ihmalkarlık olduğunu düşünüyorum.
3 denemeden sonra değiştirip başka bir merkeze ,yücel beye gittim.ve yücel bey hiçbir deneme yapmadan benden direk,genetik pıhtılaşma testlerini istedi.ve sorun ortaya çıktı şükür..
ben kesinlikle yücel bey diyorum..henüz yücel beyde tüp denemedim.mayısta inşallahh..
ama yücel beyin takip ettiği yol ve yöntemi beğendim,puanını katladı bende..
slm,
yucel bey dedıgın bruksel tup bebek degıl mı? gercekten onlar cok ıyı ama oldukca pahalılar. ben de turkıyede embrıyo sayısı dustugu ıcın kararsız kaldım. kıbrısı dusunuyorum. eger turkıye olursa tekrar anadolu saglık merkezıne gıderım dıye dusunuyorum. cunku hem pahalı degıl hem de hoca amerıkada yale unıversıtesınde tupbebek ıle ılgılı kursu baskanı. yanı daha ne olsun.hayırlısı..
evet canım brüksel tüp bebek merkezi.sen bilirsin.bu benim fikrim sadece.
canım ya kafanı karıstırmak ıstemem ama benım abım gecen sene orada tup bebek yaptırdı ve sonuc negatıftı.. ılgı alaka sıfır.. adamın işi bitince araması sorması yok. 3 ay once metropolitian florence nightingale de yaptrıdı suan esı 3 aylık hamıle.. buradan cok memnunlar.. doktorları emre bey di.. herseyı en ınce ayrıbtısına kadar anlatıyormus.. fıyatıda cok makuldu.. bırdaha dusun derım sna.. en azından orada yaptırma baska yerde yaptır
canım ya kafanı karıstırmak ıstemem ama benım abım gecen sene orada tup bebek yaptırdı ve sonuc negatıftı.. ılgı alaka sıfır.. adamın işi bitince araması sorması yok. 3 ay once metropolitian florence nightingale de yaptrıdı suan esı 3 aylık hamıle.. buradan cok memnunlar.. doktorları emre bey di.. herseyı en ınce ayrıbtısına kadar anlatıyormus.. fıyatıda cok makuldu.. bırdaha dusun derım sna.. en azından orada yaptırma baska yerde yaptır
Canim cok haklisin bir tane bile yeterli anne olabilmemiz icin ..
Zaten normal gebeliklerde de bir tane yumurta ve bir spermle hamile kaliniyorr ..
Ama sunu unutmaki biz yemeyip icmeyip biriktirdiklerimizle evlat sahibi olmaya calisiyoruzz ..
En pahali ilaclari kullaniyor, belki en uzak merkezlere gidiyoruzz ..
Sirf bebek sahibi olabilmek icin ..
Ben nerdeyse 10 yillik evliyim ..5 kez mikro , 4 kez dondurulmus denemem oldu ..
Malesef cennet kokulu bebegime hala ulasamadim ..
Sence tek embriyo bana REVA mi ?
ben de tek embriyo hamilesiymişim bugün kesin olarak öğrendim. bHCG 247,5 :)))))) Allah hepimizin muradını versin:)))
nerde yaptırdın
Canım İstanbul Alman Hastanesi. Çok da memnun kaldım. Gebelik takipleri için de oraya başladım.
hayatım benim 48 yaşında doktor arkadaşım norma yoldan hamile kaldı hiç korkmaarkadaşlarım merhabalar
bende yeni katıldım aranıza
ben 44 yaşındayım.evliliğimi geç yaptım.henüz 1,5 senelik evliyiz.
tüm değerlerimiz eşiminde ,benimde çok iyi.doktora gittim ve beni sırf yaşımdan dolayı tüp bebeğe yönlendiriyorlar.(teyzemin kızı ile aynı yaştayız ve aynı dönemde evlendik.o 3ay sonra hemen kaldı.oysa kisti vardı ve kist tedavisi görüyordu.ona rağmen bebişi haziranda yaşına bile girecek)
kendime psikolojik hazırlamam için 2 ay süre verdim ve tüpbebek denemesi yapacağım.ondada şansımın zor olduğunu biliyorum.ama ümidimi yitirmek istemiyorum.
Canım İstanbul Alman Hastanesi. Çok da memnun kaldım. Gebelik takipleri için de oraya başladım.
merhaba alman hastanesi heyet raporunu kendilerimi çıkartıyo acaba siz mı başvurup çıkarttınız acaba ne kadar sürdü bide
Canım alman hastanesinde hiçbir şekilde sigorta geçmiyor malesef, dolayısıyla heyet raporu çıkartılmıyor.
benim ilk denemem iki gün önce boş gebelikten kürtaj oldum memoriali önerdi arkadaşlar ordan pzt randevü aldım ama allah kerim hiç umudum yok
Canım bir şey sora bilirmiyim?Önceleri Alman hastanesinin doğum teşhis ve tüp bebek bölümünde Bahçeci ekibi çalışıyordu şimdi hangş doktorlar var ki orada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?