- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
canım hayırlsı olsun inşallah tutar sağlıkla bebeğin. her gün böğürtlen çayı iç tavsiye ederim.ve taze ananas bir dilim ortasıyla beraber. ama ananası 7.gün bırak. ben uyguladım ve olumlu sonuç aldım.
ananas neden 7 gun bırakılmamıymıs...ben hala her gun yıyorum...merak ettim!
kızlar bende tek emriyo yasasıyla ve tek embriyoyla hamile kalan biriyim rabbim hepinize versin inşşş ben şu an 32 haftalık hamileyim tek ve 5. gün embriyosuydu benimki inşşşş benim gibi bütün isteyen kızlar hamile kalır rabbim sizlerle ve olacak meleklerinizle olsun inşşş
Oncelikle allah kimsenin kucagini bos birakmasin... isin icine girince bu yasanin ne kadar sacma oldugunu anlamis bulunmaktayim. Evet cogul gebeligi onlemek amaclari riskli oldugu icin. Fakat ben mesela calisan bi bayanim cok yogin ve duzensiz is saatlerim var gidip devlettem rapor cikartmaya ne halim ne vaktim yetiyor acikcasi. O yuzden hepsini cebimizden vermek zorundayiz ki maddi olarak cok ucuz bi uygulama degil bu. Bakildiginda turkiye gelir duzeyine gore 1 tup bebek uygulamasi 2 veya 3 maas a tekabul ediyo. Bir tane embriyo transferi yapip tutma ihtimalini dusurerek goya cogul gebelik engelliyolar bence bu soygunculuktan baska bisey degil. Evt allah nasip ederse olur ama istatistiki bi aciklamasi var bunjn. Biz avrupa standartlaronda bi ulke olmayip onlarin yasalarini uyguluyoruz resmen. Ya cok sinirliyim. Yarin transferim var ve tup bebek yapmak icin arabamizi sattik ve bu yasadan oturu ozel hastanede yaptormamiza ragmen tek embriyo transferi yapilcak o yuzden cok gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?