Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

arkadaşlar sanki tek embriyo ile hamilelik oranında pek bir değişşiklik yapmadı hatta arttıdı mı ne? hamiş olmayan çok az arkadaşımız var hamişlerimize maşallah diyorum. tutmayan arkadaşların da yolları açık olsun. tek embriyo nedeniyle tüp bebek yapmaya korkan arkadaşlar var umut oluyorsunuz.

kızlar günaydınn
bugün 12.gün kan değerimi öğrenmeye gidiyorum. 10.gün değerim 168 di. dualarınız benimle olsun inşallah değerim katlanmıştır.

cnm 12.gün kan değerim 361 çıktı. dr.iyi katlanmış dedi.kısmetse 3 nisanda usg ye gidicem. ama regl günüme 2 gün var hala belim ağrıyor sanki heran regl olcakmışım gibi hissediyorum.

Canim 8. güne göre degerin cok iyi kafana takma ...

Tebrik ederim hamilesin ..

Ben de almanyadayim .. 29 mart test günüm insallah bana da pozitif sonuc almak nasip olur ..

Nasil oldu da 8. gün de test yaptirabildin .. Almanyada günü gelmeden imkani yok yapmiyorlarr .. Hicbir yerde ..

Üstelik 14. yapiliyorr .

seninde haberini dört gözle bekliyorum birde haymatlos allahım ikinizi de bu mutlu arkadaşlardan yapsın inşallah..

arkadaşlar yeni üyeyim.bende 15 marta tek embriyo transferi yaptırdım,yarın test günüm.Sonucun olumlu olacağına inanıyorum,inşallah tabi.Yorumları okudum ve sadece şunu söylemek istedim.Eğer kaderimizde bir bebek yoksa, değil 1 beş tanede koysalar tutmaz.Tek konuldu diye üzülmeyin,olumlu düşünün.Eğer bebeğimizin bu dünyada yaşayacakları varsa 1 tanede olsa hayata tutunacaktır.Yarınki sonucumu bildiririm,sevgiyle kalın.

merhaba kızlar, yeni üyeyim
4ay önce ilk tüp bebek denemem oldu(-) 4tane dondurulmuş emriyom vardı. 18 martta tedavim başlıyacak. bu yeni yasada dolayı çok moralim bozuktu. ama tek emriyo ile müjdeleri görünce çok sevindim. hepinizi tebrik ederim. Rabbim bizede nasip eder inşallah.

cnm 12.gün kan değerim 361 çıktı. dr.iyi katlanmış dedi.kısmetse 3 nisanda usg ye gidicem. ama regl günüme 2 gün var hala belim ağrıyor sanki heran regl olcakmışım gibi hissediyorum.

canım tebrik ediyorum. kendim olmuşum gibi duygulandım ve heycanlandım. tek emriyo diye çok üzülüyordum. sayende moralim geldi. umutlandım.

arkadaslar benim moralim biraz bozuldu . 8.gün de degerim 52 idi 10. gün de 133 cikti yani katlanmamis tam olarak kimyasal olabilirmi. Cok sevindim simdi de üzülmek isdemyorum

arkadaslar benim moralim biraz bozuldu . 8.gün de degerim 52 idi 10. gün de 133 cikti yani katlanmamis tam olarak kimyasal olabilirmi. Cok sevindim simdi de üzülmek isdemyorum

normal test günü 12. gündür sen daha 12. gün olmadan evham yapıyorsun ki 8. günden 10. güne 2 katından fazl artmış zaten 2 günde bir 2 katı olması lazım..daha çok erken normal referans aralığın 12. güne düzgün çıkınca kafana takılacak bir sorun kalmaz..

tek embriyo herkese şans getirmiyor malesef.
sonucum negatif..
ama kızlar lütfen şu yasayı savunmayın..
sonucum negatif diye demiyorum başından beri karşı çıkıyor ve uğraşıyorum..
hiç esneklik yok ve devletteki hakkın bitince 2 tane koyabilirsin diyorlar..
param yok nasıl özelde deniycem..
bu yasa değişmeli esnetilmeli..

tek embriyo herkese şans getirmiyor malesef.
sonucum negatif..
ama kızlar lütfen şu yasayı savunmayın..
sonucum negatif diye demiyorum başından beri karşı çıkıyor ve uğraşıyorum..
hiç esneklik yok ve devletteki hakkın bitince 2 tane koyabilirsin diyorlar..
param yok nasıl özelde deniycem..
bu yasa değişmeli esnetilmeli..

canım geçmiş olsun ne denirki çok zor bir durum yaşayan biri olarak arkasındaki çöküntü zamanla geçiyor demekten başka söylenecek kelime yok..
bence de tek embriyo olayını asla savunmuyorum ve sonuna kadar elimden geleni yapacağım ..

Back
X