- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
cnm benim SAT 26 şubat ben 5+0 ı SATa göre bulmuştum.opu tarihim 8 mart,transfer tarihim 13 mart, bu dediğim sitede hem OPUya göre hemde transfer tarihine göre aynı çıkıyor 5+4 çıkıyor. daha az çıkması gerekmezmi? ben anlamadım. benimki 5.gün embriyosuydu cnm. buarada gittinmi dr.a? usg için? ben yarın gidicem ama sadece keseyi görürüz heralde.
Bence de 5+0 dan daha az olması lazımdı. Bende mesela iyice belli oluyor bu konu. Benim SAT 24 Şubat ama transfer çok geç, 18 martta oldu. dondurulmuş 4. gün embriyosuydu, sanki yeni döllenmiş gibi düşünürsek aslında 14 martta döllenme olmuş gibi oluyor. Yani SAT'a göre baktığımda 4 gün daha büyük hamileliğim oluyor. Ben doktora hamilelik başlangıcını neye göre tayin edeceğiz dediğimde SAT'a göre ama oluşan farkı biz ultrason ile ayarlıyoruz denk getiriyoruz dedi. Düşündüğünde 3-4 hafta sonra o 3-4 günün bir önemi kalmayacak zaten:))
Henüz gitmedim usg'ye. Pazartesi sonuç alıştık, iki hafta sonra usg'ye bakarız demişti, 12 Nisan'da randevum var, SAT'a göre 6+6 olacak, gerçek döllenmeye göre de 6+2 olacak. Herhalde benim de sadece kese görülür. Bakalım öğreneceğiz hepsini:))