Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

sElam
bende 25 martta ilk denememi yaptim , 12 gun degerim 39,cikti ama sonra dusmeye basladi, sifirlanmadan adet olunmuyor mu acaba , bugun 20.gunum hala adet olmadim ve herhangi bir lekelenmem de yok, kimyasal gebelik ten sonra ki denemeler icin ne tur testler yaptiracaksiniz, deneyimli arkadaslar yardimci olabilir mi
tekrar ayni merkezde denemelimiyim
lutfen yardimci olun

arkadaşlar mayada tek embryo ile hamile kalan var mı
ve mayada bu 5.gün embyrso yapılıyor mu acaba
topiğin ilk sayfalarında bu yöntemle hamiş kalalan arkdşları gördüm merak ettim

arkadaşlar benim ilk tüp bebek denememdi. 12 martta tarasferim gerçekleşti. 24 marttta sonuç pozitif di. 8 hücreliyken transfer edildi. zatan 7 yumurtadan 1 embriyo gelişti. ve oda taransfer edildi suanada 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip eder inşallah umutsuz olmayın....ben hiç beklemiyodum ama sonuç +

böyle güzel haberler duymak insanı rahatlatıyor.rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.inşallah bizlerede nasib olur.allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.

Arkadaşlar tüp bebek için Ankaraya gitmeyi düşünüyorduk yol kalma problem olacak çalışıyoruz izin problem bunlar bir yana bulunduğumuz ilde bir merkez iki embriyo koyabileceklerini söyledi.Onaylı bir merkez.Şimdi sizce büyük bir merkez mi iki embriyo mu.Deneyimli olanlar yardım etsin lütfen

Arkadaşlar tüp bebek için Ankaraya gitmeyi düşünüyorduk yol kalma problem olacak çalışıyoruz izin problem bunlar bir yana bulunduğumuz ilde bir merkez iki embriyo koyabileceklerini söyledi.Onaylı bir merkez.Şimdi sizce büyük bir merkez mi iki embriyo mu.Deneyimli olanlar yardım etsin lütfen

canım bir ve ikinci tedavide yasal değil nasıl koyacaklarmış 2 tane

herkese merhabaa....

benim de 19 nisan da transferim gerçekleşti 1. kalite 8 hücreli 3. gün transferi şuanda beklemedeyim guclubacismile...... inşallah bende burdaki arkadaşlar gibi pozitif sonuç alırım.herkese bol şanss...

Benımde tek embrıyo merak etmeyın sakın arkadaŞlar olursa 1 tanedende oluyor ben yasaya Çok ÜzÜlmÜŞtÜm gÜnlerce ama ŞÜkÜr Şuan hamıleyım rabbıme ŞÜkÜrler olsun ınŞallah sızde kalırsınız 2010-2011 annelerıne gelırsınız bız ordayız:)))))))

Back
X