canım inşallah sonucun pozitif olur.bizlere hayırlı haberler verirsin.fırsat buldğun her zaman dinlenmeye çalış.benimde kasık ağrılarım çok olmuştu.hatta adet oluyorum zannettim.Allahıma binlerce şükürler olsun ki hamileymişim.dualarımız sizinle....
cnm benim hiç ağrım olmadı. transferim 2. gün oldu ve akşamına kahverengi lekelenmem oldu bikaç damla. doktorum olabilir demişti tutunmadan dolayı sanırım. çünkü lekelenmeyi oluşturacak bir işlem değil transfer sadece küçük bir boruyla içeri embriyoları veriyolar. o lekeyi bebekler yaptı sanırım. neyse orta kalite 3 tane transferim oldu zaten topu topu 3 tane embriyo oldu benim. hepsini taransfer ettiler ve şu an üçüzlere gebeyim. ama biri gidicek. sadece onun için üzülüyorum.
neden?:sinifsinif:cnm benim hiç ağrım olmadı. transferim 2. gün oldu ve akşamına kahverengi lekelenmem oldu bikaç damla. doktorum olabilir demişti tutunmadan dolayı sanırım. çünkü lekelenmeyi oluşturacak bir işlem değil transfer sadece küçük bir boruyla içeri embriyoları veriyolar. o lekeyi bebekler yaptı sanırım. neyse orta kalite 3 tane transferim oldu zaten topu topu 3 tane embriyo oldu benim. hepsini taransfer ettiler ve şu an üçüzlere gebeyim. ama biri gidicek. sadece onun için üzülüyorum.
neden?:sinifsinif:
mrb arkadaşlar c.tesi günü transferim yapıldı sadece 1 yumurta sağlıklı bi şekilde döllenmiş ama embriyolog çok iyi olduğunu söyledi resminide verdi bana ultrasonda da gördüm 3 gündür evde dinleniyordum bugün iş başı yaptım ama kasıklarımda ağrı oluyor birde gerginlik sizler ne durumdasınız bakalım
ay canım ya kıyamam ben ona , Allah size kolaylık versin böyle bir durumu yaşamak çok zor olsa gerek ve böyle bir karar vermek zorunda kalmakçünkü doktorum üçünü taşıyamayacağımı ve erken doğumla üçünü de kaybetme riskimin yüksek olduğunu söyledi. ikizleri bile zor taşıyabilirim rahmim biraz küçük. bide 1 bebeğim ikisinin arasında sıkışmış ve diğerlerinin yarısı kadar. bakalım ne olucak?
ıseaallah tutunur canım allah buyuk yeterkı ol desın benım ardasımda tek embrıyoyla kaldı hemde onunkısı gercek bır mucıze yasandı esının spermı hıc yoktu mıgro teseyle ıkı sperm bulup bırtanesı saglıklıymıs oda olmaz dıye ıstedıgım gıbı hareket ettım dedı ve su an oglu ıkı yasında tekı verende o ucu verende o ınseallah melegıne kavusursun duam sızınle amınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?