Tek embriyom var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neva4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neva4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar, yaşım 43 tek bir yumurtam var ve yarın toplanacak, bu ikinci tüp bebek tedavim ilkindede tek yumurtam vardı vede içi boş çıktı. Bütün gün gözlerim nemli yarını düşünüyorum vede yine boş çıkıcak yada zaten 1 tane yumurtam var şansım okadar azki demekten kendimi alamıyorum.Nasılda yorucu ve üzücü bir durum eskiden etrafımda bebek gördüğümde sever oynar kucağıma almak isterdim, şimdi ise sadece bana benim yumurtamın olmadığını hatırlatıp üzüyor, acaba bu geçerim. Bunu başına bu süreçler gelmemiş birisi anlamaz eminim çünkü bende daha öncesinde hiç böyle düşünmedim, buraya yazmamın sebebi, kimseyle konuşmak istememem, konuşsam anlatsam içimdekileri hemen ağlıyacağımı biliyorum, belki biri okur ve üzülme biz seni anlıyoruz der diye yazdım.

Merhaba ben 33 yaşındayım. Ve aynı durumdayım. Üç kere opu oldum düşünün ucunde de hep elim boş çıktım. Gerçekten çok üzücü. Yaşım itibariyle de çok üzülüyorum. Hep şansım var diye düşünürdüm açıkçası. Sizi anlıyorum çok iyi. Bu tarz şeyler biraz da kısmet. İnşallah sizin yumurtaınız dolu dolu güzel çıkar. Dualarim sizinle.

Aynı yollardan geçen bir kadın olarak kocaman sarılıyorum size, derinden hissediyorum anlıyorum hüznünüzü, ihtiyacımız olan tek şey bir yumurta zaten inşallah doludur ve sağlıklı bir embriyo olur, umudunuzu yitirmeyin kötü düşünmemeye çalışın, bol bol meryem suresi ve inşirah suresi dinleyin kalbiniz ferahlasın, inşallah çok güzel geçer işleminiz

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah rabbim herbirimizin dusına icabet eder.

Bizleri birbirini tanımayan kardeşler olarak görüyorum, nasıl da yorucu ve üzücü, aslında çok kolay olmalıydı demekten alamıyor insan kendini, RABBİMİN nasıl bir mucizeyle insanları anne baba yaptığını bu süreçte anladım ve buda imanımı güçlendirdi. Rabbim isterse hersey olur dimi vardır bir bildiği, benim göremediğim bilemediğim.

Canım benim bu hayatta gerçekten her şey nasip kısmet. Hiç öyle düşğnme 1 yumurta ve 1 spermin sağlıkla döllenmesi yetiyor. Yaşım 29 amh 2.94 tam 15 yumurtam vardı opuda 7 si kaliteli çıktı ama biliyor musun 1 tanr bile döllenme olmadı. Yani insan çok yumurtam var diye sevinmemeli az yumurtam var diye de üzülmemeli. Her şey olacağına varacak size kocaman sarılıyorum ve duygunuz paylaşıyorum

Evet kesinlikle öyle, verdiğinde de var bir hayır vermediğinde de, bu bir imtihan bana göre ama belki de Rabbim bizi daha büyük bir sınavdan koruyordur, teslimiyet çok güzel bir duygu gönül rahatlığıyla teslim olun dualarınızla güzel dileklerinizle girin o operasyona, olumsuz olursa da isyan etmeyin doktorlar tedaviler hepsi birer vesile olacaksa bizi seçen bir evlatlarımız varsa tedavisiz de olur inşallah :)

Size kocaman sarılıyorum, yalnız değilsiniz
Biz hem benden hem eşimden ötürü tedavi gördük, benden iki ayrı opuda total 17 yumurta toplandı dolu ve kaliteli. Ama pgtden sadece 2 tanesi sağlıklı gelebildi.
Biri bana evlat oldu diye sevinirken 7 aylık olu doğum yapıp kaybettim oğlumu.
Nasip kısmet deyip yaşamaya devam ediyoruz. Evde odası hazırdı tüm eşyaları hazırdı öylece kalakaldık. Bazen diyorum ki hiç olmasa mıydı bu kadar yaklasmisken kaybetmek de bambaşka bir sınav oldu bize.
Size göre yaşça daha küçüğüm ama kendi yaşıma göre amh düşük endometriozisim var, eşimin spermi kötü. Oldu diye sonunda sevinirken ne yaşadık yani. Sebebi de bulunamadı öyle kalakaldık şok içinde. Ama bunu bile o kadar çok yaşayan gördüm ki hem etrafımda hem burada, insan zamanla sindiriyor mecburen çünkü başka şansım yok.
Son kalan bir tanecik embriyomun hatrina güçlü durmaya çalışıyorum.
Yani günün sonunda bir yumurtanıza üzülmeyin, benim kaç tanesi heba oldu o mantıkla bakarsak. Ama oğlum yasasaydı o iki embriyodan bir tanesini şu an beş aylık büyütmüş olacaktım :)
Anne olmak cooook zor. Bizim gibiler için ekstra zor ve meşakkatli. Ama istiyorsak da denemekten başka çaremiz yok.
Siz de biliyorsunuz o bir yumurtayla anne olmak şansınız var, umarım da sağlıkla dollenip size yavru olur

Ne güzel söylediniz, Allah razı olsun

Sizin için çok üzüldüm, gerçekten yaşadığınız tarifsiz bir acı olmuş, rabbim kalan embriyonuzun kucağınızda nazlı bir bebek olmasını nasip etsin inşallah, duamdasınız.Hayat bir sınav bizimki de çetin.

İsteyen herkese nasip olsun, bu kadarı bile bana anneliği tattırdığı için minnet doluyum sağlıkla vaktiyle kucaklasak nasıl hissederiz düşünün Umut hep var, hepimiz için.

Destek için teşekkür ederim, birilerinin beni anlaması çok rahatlatıcı, rabbim en kısa sürede bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah

Merhaba ben de 38 yaşındayım ve benzer süreçteyim. İlk opuda tek yumurtam toplandı ama ikinci opuda 3 yumurtam toplandı. Yine de beslenmeme dikkat edip umudumu kaybetmeden yoluma devam ediyorum.
Dualarım sizinle, umarım sizin için en güzel, en hayırlı haberi en doğru zamanda alırsınız.
Kendinize, ruh ve beden sağlığınıza gerekli özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Yolculuğunuz kolaylıkla geçsin

Teşekkür ederim, inşallah sizin için de başarılı, mutlu sonlu bir süreç olur

O bir tane embrydn Rabbim güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah size ve bekleyen her anneye
Zaten 1 tane sağlıklı olsun ve siz hep olumlu düşünün olacak Rabbim nasip edecek diye dua edin

Merhaba, önemli olan yumurtanın kalitesi bir yumurta bir sperm kaliteli bir embriyo için yeterli oluyor Rabbim ol der ve olur. Benim de 6 embriyodan 5.güne 1 tane kalmıştı çok üzüldüm transfer sonrası 7.gün kan verdim ve pozitif haberi aldım çok şükür ki bugün ikinci kanı vereceğiz herkese çok dua ediyorum sen de dilerim Allahtan hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın gözyaşların bu sefer mutluluktan olur, ümidini kaybetme Rabbime güven.

Merhaba bende 30 yaşındayım Amh değerim çok düşük. Son embriyom tek folikükden oldu 5.gün donduruldu. Çok zor biliyorum Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim ol derse o bitane bile ilerleyecek

Ek olarak benimde boş çıksn tedavilerim oldu. Hep böyle mi olacak diye üzülürdüm. Ama hep bu şekilde olacak değil vazgeçmeyin inşallah en kısa zamanda süreciniz olumlu olur

Doktorum hep aynı şeyi söyler, ihtiyacımız olan sadece bir tane sağlıklı embriyo yeterli diye. Benim de her denemede tek bir embriyo çıkıyor sadece, artık 5.denemede pozitifi gördük. Malesef genetik sebepten düşük yaşadım 12.haftada ama embriyo sağlıklı olduktan sonra tutunuyor 1 tane de olsa hiç umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün embriyo olduğu sürece hep umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…