Tek embriyom var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neva4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O bir tane embrydn Rabbim güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah size ve bekleyen her anneye
Zaten 1 tane sağlıklı olsun ve siz hep olumlu düşünün olacak Rabbim nasip edecek diye dua edin
Amin inşallah, çok teşekkür ederim

Merhaba bende 30 yaşındayım Amh değerim çok düşük. Son embriyom tek folikükden oldu 5.gün donduruldu. Çok zor biliyorum Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim ol derse o bitane bile ilerleyecek
İnşallah, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,

Ek olarak benimde boş çıksn tedavilerim oldu. Hep böyle mi olacak diye üzülürdüm. Ama hep bu şekilde olacak değil vazgeçmeyin inşallah en kısa zamanda süreciniz olumlu olur
Amin, inşallah hayırlısıyla olur

Benim döllenen yumurtam yok, inşallah yarın dolu çıkar ve ilerler, sizin içinde, benim içinde burada birbirini anlayan tüm arkadaşlarım içinde olumlu sonuçlar alınır, teşekkür ederim

Güveniyorum, versede vermesede bir hayır var biliyorum, sizin adınıza çokkkkkkkkkkk sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

O bir tane embrydn Rabbim güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah size ve bekleyen her anneye
Zaten 1 tane sağlıklı olsun ve siz hep olumlu düşünün olacak Rabbim nasip edecek diye dua edin
Ne güzel yazdınız inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder, çok teşekkür ederim

Benim döllenen yumurtam yok, inşallah yarın dolu çıkar ve ilerler, sizin içinde, benim içinde burada birbirini anlayan tüm arkadaşlarım içinde olumlu sonuçlar alınır, teşekkür ederim
İnşallah sağlıklı bir embriyonuz çıkar ve yavrunuz size tutunur, bol bol dua edeceğim sizin için de

Yumurtam yine boş çıktı, arkadan gelen bir yumurta vardı Dr salı günü ona bir bakalım dedi eğer büyüme emaresi görürse ona ilaçmı vericek ne yapıcak bilmiyorum.

Yumurtam yine boş çıktı, arkadan gelen bir yumurta vardı Dr salı günü ona bir bakalım dedi eğer büyüme emaresi görürse ona ilaçmı vericek ne yapıcak bilmiyorum.
Muhtemelen arkasından geleni de toplayacak duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…