O bir tane embrydn Rabbim güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah size ve bekleyen her anneye
Zaten 1 tane sağlıklı olsun ve siz hep olumlu düşünün olacak Rabbim nasip edecek diye dua edin
Merhaba bende 30 yaşındayım Amh değerim çok düşük. Son embriyom tek folikükden oldu 5.gün donduruldu. Çok zor biliyorum Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim ol derse o bitane bile ilerleyecek
Ek olarak benimde boş çıksn tedavilerim oldu. Hep böyle mi olacak diye üzülürdüm. Ama hep bu şekilde olacak değil vazgeçmeyin inşallah en kısa zamanda süreciniz olumlu olur
Doktorum hep aynı şeyi söyler, ihtiyacımız olan sadece bir tane sağlıklı embriyo yeterli diye. Benim de her denemede tek bir embriyo çıkıyor sadece, artık 5.denemede pozitifi gördük. Malesef genetik sebepten düşük yaşadım 12.haftada ama embriyo sağlıklı olduktan sonra tutunuyor 1 tane de olsa hiç umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün embriyo olduğu sürece hep umut var
Benim döllenen yumurtam yok, inşallah yarın dolu çıkar ve ilerler, sizin içinde, benim içinde burada birbirini anlayan tüm arkadaşlarım içinde olumlu sonuçlar alınır, teşekkür ederim
Merhaba, önemli olan yumurtanın kalitesi bir yumurta bir sperm kaliteli bir embriyo için yeterli oluyor Rabbim ol der ve olur. Benim de 6 embriyodan 5.güne 1 tane kalmıştı çok üzüldüm transfer sonrası 7.gün kan verdim ve pozitif haberi aldım çok şükür ki bugün ikinci kanı vereceğiz herkese çok dua ediyorum sen de dilerim Allahtan hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın gözyaşların bu sefer mutluluktan olur, ümidini kaybetme Rabbime güven.
O bir tane embrydn Rabbim güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah size ve bekleyen her anneye
Zaten 1 tane sağlıklı olsun ve siz hep olumlu düşünün olacak Rabbim nasip edecek diye dua edin
Benim döllenen yumurtam yok, inşallah yarın dolu çıkar ve ilerler, sizin içinde, benim içinde burada birbirini anlayan tüm arkadaşlarım içinde olumlu sonuçlar alınır, teşekkür ederim
Yumurtam yine boş çıktı, arkadan gelen bir yumurta vardı Dr salı günü ona bir bakalım dedi eğer büyüme emaresi görürse ona ilaçmı vericek ne yapıcak bilmiyorum.
Yumurtam yine boş çıktı, arkadan gelen bir yumurta vardı Dr salı günü ona bir bakalım dedi eğer büyüme emaresi görürse ona ilaçmı vericek ne yapıcak bilmiyorum.