- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
İğrenç dyenler polenle üreyenler galiba..
Kenara atmayanlar.....İğrenç dyenler polenle üreyenler galiba..
Doğru diyorsun valla bacım. Ben uzun ilişkiden çıkmanın verdiği bir şokla saçmaladım sanırımBi de yapmak istese bulurmuş haspam!! Bulmuş zaten , eve atmaya çalışıyor şu an. ...... sin gitsin!
Ya alkış vardı yanlışlıkla yapamadan gönderdim düzenledim yine bakKenara atmayanlar.....
Yatıp kalkıp kenara atilmadan üredik senin yapacağın gibi değil yaniİğrenç dyenler polenle üreyenler galiba..
İşte bu kafamı karıştırıyor zaten ya. Ben soğuk davranıyorum mesela hiç bir mesajı ya da telefon görüşmesini ben başlatmamışımdır. Derdi illa seks olsa bır iki haftadan sonra giderdi diye de düşünüyorum bir yandan. Bana davranışları çok güzel bu olay dışında. Adını koymak istedi ama ben karşı çıktımOnu yapmak istese zaten bulurmuş laflarına inanma canım. Ben turizm bölgesinin göbeğinde yaşıyorum eski sevgilim olacak şahıs da bana aynılarını demişti ki burası rus alman hatun kaynıyor sadece akşam diskoya götürülme karşılığı bile birlikte olan kadın doluneredeyse inanır gibi olmuştum ki 2aya dayanamadı patladı gerçek niyetini söyledi her erkek bir değik tabiki ama laflarından çok hareketlerine sana davranışlarına bak az biraz anlarsın zaten.
Belli olmuyor aslında biliyor musunuz?İşte bu kafamı karıştırıyor zaten ya. Ben soğuk davranıyorum mesela hiç bir mesajı ya da telefon görüşmesini ben başlatmamışımdır. Derdi illa seks olsa bır iki haftadan sonra giderdi diye de düşünüyorum bir yandan. Bana davranışları çok güzel bu olay dışında. Adını koymak istedi ama ben karşı çıktım
Önümüze gelenle yatıp kalkıp kenara atarak üremediğimiz bir gerçek. Neyse...
Yatıp kalkıp kenara atilmadan üredik senin yapacağın gibi değil yani
Evet haklısınız..Belli olmuyor aslında biliyor musunuz?
Eğer şu anda birlikte olabileceği başkası yoksa uğraşıyor olabilir, başkası çıksa belki uğraşmayı bırakacak.
Siz yine sağlama alın, bekleyin :)
Nasıl mutlu oldumTamam milletçe alkışladık sizi.
Valla amaca giden yolda yavaş yavaş ilerliyor olabilir. bak ben ne diyorum 2ay dayandı sen 2hafta diyorsun. acele etme derim iyice tanı öyle birlikte ol. acele edince eline ne geçecek ki flörtleşmenin de tadını çıkar benceİşte bu kafamı karıştırıyor zaten ya. Ben soğuk davranıyorum mesela hiç bir mesajı ya da telefon görüşmesini ben başlatmamışımdır. Derdi illa seks olsa bır iki haftadan sonra giderdi diye de düşünüyorum bir yandan. Bana davranışları çok güzel bu olay dışında. Adını koymak istedi ama ben karşı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?