Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

teravet

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.520
8
358
46
Gaziantep
Tek ilişki ile mi hamile kaldınız? Adetiniz kaç gün sürüyordu ve kaçıncı gün ilişki oldu? Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

benımde öle oldu bi gecede..... tabı ozmaan yumurtlama falan nezaman bılmıyodum yumurtlanın son gününe denk gelmiş....o gece hemen hamıle kalmışım....28günde bir adet olurdum.oglum olcak nasipse

bende tek seferde hamile kaldım canım...28 günde bir adet olurum ve adedim bittikten bir hafta sonra hamile kaldım,bebeğimin cinsiyeti daha belli değil...

ben değil ama bir akrabam tek ilişkiyle yumurtlama günü sonrası hamile kaldı ve erkek bebek bekliyor. teravetcim seni gökte ararken yerde buldum ya. sitemiz kapanmış ben çoktandır giremiyordum. bunu seninle paylaşmak istiyordum ama siteye giremediğimden yazamadım.

vajinal duş olayı, perhiz ve yumurtlama günü sonrası yapılan tek ilişkiden erkek bebek bekliyor. adet siklusu 30 gün. yani adetin 16. günü tek ilişkiyle kaldı. ilişkiden 3 saat sonra kasıklarında sancı olduğunu söylemişti. bu da bir ayrıntı, görüşmek üzere umarım işine yarar....

Bennn 31 gÜnde bır adet oluodum 16ncı gÜnÜ ve oĞlum olcak

Bende 28 günde bir adet görüyorum yumurtlama günümü hesaplıyarak ilişkiye girdim yani tam yumurtlama dönemimde kaldım oğlum oldu ama şimdiikincisinin kız olsun istiyorum
kız olması içinde adetin bittikten sonra iki gün korunmasız ilişki diğer günlerde korunuyoruz kız olma olasılığı yüksekmiş ben deniycem bakalım deneyenler kesin sonuç almış tabi herşeyi Allah bilir tabi opuyorumnanaktan

ben değil ama kızkardeşim kaldı..
eşi bebek istiyordu fakat o genc evlendiği için bikaç yıl daha beklemek istiyordu..
çok komik ama artık yeter bu tantana bitsin deyip eşinin sadece bir defa içine boşalmasına izin vermiş..nasılsa tutmaz die!!
şimdi bebişleri 1 yaşında inanamamıştı zaten test yapmıştık defalarca evde hatta doktora gidene kadar inanmadı

BEN DE TEK GÜNDE HAMıLE KALMIŞTIM BAYANLAR
tam yumurtlama günümde ve oğlum oldu.

hoppidicim ziyaretçi defterin açık değil. benim adet başlangıcım 1 mayıstı. ilişki tarihi 15 mayıs .

slm arkadaslar bende tek gecede kalanlardanim sat:20 .haziran.09 28 günde bir adet görüyorum yumurtlama 4.temmuz.09 u veriyodu 1.temmuzu 2 ye baglayan gece oldu icraat ve hamileyim:CüvCüv: henüz 6 hafta+2 günlük cinsiyet ögrenmek icin erken tabiki,benim bir oglusum var (ege) 17 aylik,kismetse 27.mart.2010 da da ikinci dogum.cinsiyetini cok merak ediyorum dogrusu insallah saglikli,hayirli bir kiz evlat nasip eder allah.olmayan herkese ver yarabbim

Demek ki kız için hamile kalmaya çalışmak çok daha zor, yum.gününü bir şekilde öğrenip tek ilişki olunca erkek bebek olma olasılığı çok fazla ve zaten yum gününde hamile kalınır hemen hemen. Kız bebek yapmak buna göre çok çok zor yumdan öncemi sonramı diye ayarlamak.
Buna rağmen nedense kız bebek daha çok oluyor erkek bebek yapma şansı daha zor gibi görünüyor, ben çıkamadım bu işin içinden:)

Sadece sık ilişkide sperm sayısı azalıyor, Y ler dahada azalıyor X ler kalıyormuş. Bu sebeplede kız bebek şansı artabilir . Tek ilişkide de erkek bebek şansı bu yüzden çok demek

bende çok merak ediyorum hatta gelecek ay ayralama yapmak istiyorum yumurtlama gününden önce yani adetden sonraki birh hafta için de ilişkiye girlince kız oluyo die biliyorum ama kararsızım acaba adetten birkaç gün öncemi yoksa birkaçgün sonramı yapsam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…