bende çok merak ediyorum hatta gelecek ay ayralama yapmak istiyorum yumurtlama gününden önce yani adetden sonraki birh hafta için de ilişkiye girlince kız oluyo die biliyorum ama kararsızım acaba adetten birkaç gün öncemi yoksa birkaçgün sonramı yapsam die
ben de kızım olmasını istiyorum okuduğum kadarı ile yumurt önce adetten sonra kız oluyo diye karar vermiştim ama bir arkadaş adetten sonra 7. gününde hamile kaldığını ve erkek olduğunu yazmış. ben de tekrar karamsarlığa kapıldımCADIARZU. hayırlısı artık. Allah herkesin gönlüne göre versin
ben de önce sağlıklı,hayırlısı tabi, bi kızım olsun istiyorum kızlar...,
Allah gönlümüze göre verir inşllh,birbirimiz için dua edelimmm...:)))
ben geçen ay yumurtlamadan 2-3 gün önceye kadar yaptım,sonrası hep korunmalı oldu ama hamile kalamadım arkdaşlar...bence böyle hamile kalma olasılığı çok az...çünkü yumurta çatlayıncaya kadar spermlerin çoğu ölüyo...((
bu ay da yumurtlama gününe kadar yapmayı düşünüyorum...sadece yumurtlama günü ve 1 gün sonrası yapmycam sonra yine yapıcam...,
böyle hamile kalma olasılığı da artar heralde....
ben böyle düşündüm,siz ne diyosunuz kızlarrr???fisfisfis
canım ben sana acele etme derim anladığım kadarıyla çok kız istiyosun ama sabırlı ol bu ay tutmazsa eninde sonunda tutar inşallah bence yumurtlamadan 2-3 gün önce yap
sonuç beklediğin gibi olmazsa benim gibi hep keşke dersin
benim eşim acele etmeyelim dedi bende amannn bi kerede olmaz dedim ama oldu işte hamile kaldıktan 1 ay sonra yumurtlama gününü öğrendim keşke keşke bilseydim de deneseydim diyorum
asidik ortam yapman lazım vajende. kız olmasını garantiler neredeyse :)
mrb canim bende 28 gün arayla hastalaniyorum tam 2. gün iliski oldu ve kizim oldu
hangii 2ncii günn canımm anlıyamadımm
Demek ki kız için hamile kalmaya çalışmak çok daha zor, yum.gününü bir şekilde öğrenip tek ilişki olunca erkek bebek olma olasılığı çok fazla ve zaten yum gününde hamile kalınır hemen hemen. Kız bebek yapmak buna göre çok çok zor yumdan öncemi sonramı diye ayarlamak.
Buna rağmen nedense kız bebek daha çok oluyor erkek bebek yapma şansı daha zor gibi görünüyor, ben çıkamadım bu işin içinden:)
Sadece sık ilişkide sperm sayısı azalıyor, Y ler dahada azalıyor X ler kalıyormuş. Bu sebeplede kız bebek şansı artabilir . Tek ilişkide de erkek bebek şansı bu yüzden çok demek
mrb. karabiber01
12. gün hamile kaldim.yanlislikla 2 yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?