Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

ben de kızım olmasını istiyorum okuduğum kadarı ile yumurt önce adetten sonra kız oluyo diye karar vermiştim ama bir arkadaş adetten sonra 7. gününde hamile kaldığını ve erkek olduğunu yazmış. ben de tekrar karamsarlığa kapıldımCADIARZU. hayırlısı artık. Allah herkesin gönlüne göre versin

ben de önce sağlıklı,hayırlısı tabi, bi kızım olsun istiyorum kızlar...,
Allah gönlümüze göre verir inşllh,birbirimiz için dua edelimmm...:)))
ben geçen ay yumurtlamadan 2-3 gün önceye kadar yaptım,sonrası hep korunmalı oldu ama hamile kalamadım arkdaşlar...bence böyle hamile kalma olasılığı çok az...çünkü yumurta çatlayıncaya kadar spermlerin çoğu ölüyo...((
bu ay da yumurtlama gününe kadar yapmayı düşünüyorum...sadece yumurtlama günü ve 1 gün sonrası yapmycam sonra yine yapıcam...,
böyle hamile kalma olasılığı da artar heralde....
ben böyle düşündüm,siz ne diyosunuz kızlarrr???fisfisfis

canım ben sana acele etme derim anladığım kadarıyla çok kız istiyosun ama sabırlı ol bu ay tutmazsa eninde sonunda tutar inşallah bence yumurtlamadan 2-3 gün önce yap
sonuç beklediğin gibi olmazsa benim gibi hep keşke dersin
benim eşim acele etmeyelim dedi bende amannn bi kerede olmaz dedim ama oldu işte hamile kaldıktan 1 ay sonra yumurtlama gününü öğrendim keşke keşke bilseydim de deneseydim diyorum

arkadaşlar ben geçen sene hamile kaldığımda adetin 9. gününe denk gelen günde ilişkiye girmştik ve tutmuştu. reglim düzenlidir 28-29 günde bir olurum.. ancak şimdi düşünüyorum eğer standart 14. gün yumurtam çatladıysa nasıl spermler 5 gün canlı kalabilmiş:) ayrıca eşimin sperm hareketliliği sorunu vardı:) kaddın doğum uzmanları bu şekilde hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti. ürolog ise gebe kalmama engel olmadığını ve 5-6 ay kadar daha beklememizi söyleyip göndermişti ve gerçekten de 6-7 ay daha bekledik ve tek ilişkiden meydana gelmişti... sonra ne mi oldu herşey iyi giderken 2 aylıkken düşük yaptım

canımm yaa öyle mi diyosunnn?...
yumurtlama gününe önceden bakmamışmıydın ki cnm?ben nette hesapladım,30 aralık çıktı...ona göre ayarladım yani...:kedi:
sen nası sonradan öğrendin ki....
yumurtlamadan 2-3 gün önce tutar acele etme diyosun sen şimdi öyle mi.....fisfisfis

asidik ortam yapman lazım vajende. kız olmasını garantiler neredeyse :)

canımm asidik olması için sirkeli su ile vajinal duş diyolar
ama sirke spermleri öldürüp gebe kalmayı engelleyebilir diye de duydum...
bide olsa bile sperm kalitesini bozar da Allah korusun bebekte bi sakatlık filan olursa sonra...((
sen bu yöntemi deneyen birine şahit oldun mu?
yumurtlama günü olsa bile asidik olursa kız mı oluyomuşşşş????????

ya bu kızı olması isteyen arkadaşlar bir topik de siz açın yaa, bakıyorum hep topiklerde oğlumolsun vs.. gibi konular var, hatta bu konulardan birine birisi kız eksiklik görülmüyor da erkek olmazsa eksiklik göürlüyor gibi saçma sapan biey yazmıştı, sinirlerimi hoplatmıştı, kızım olsun diyenler diye bir başlık açın da bööyle kör zihniyetler yavaş yavaş görmeye başlasın!!!

Gulyhascigim, erkek bebek dogum orani %52 kiz bebek dogum orani %48. Cok az bir farkla erkekler daha fazla. Yenidogan bebek olumlerinde erkeklerin olum orani daha yuksek oldugu icin yasayan bebek sayisi cinsiyet bazinda hemen hemen esitleniyor.

bizede hep kız isabet etti .bende ilk kızıma evlendığımın 5 ayında hamıle kaldım tabi ozamanlar sık ilişki adetten hemen sonra tahmınım.ikinci kızım adetime 1 veya 2 gün kala oldu geç döllenme oldu.yumurtlama günü tuturamamışım demek keşke bu siteyi çok daha önce keşfetseydım denerdim valla ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…