slm arkadaslar bende tek gecede kalanlardanim sat:20 .haziran.09 28 günde bir adet görüyorum yumurtlama 4.temmuz.09 u veriyodu 1.temmuzu 2 ye baglayan gece oldu icraat ve hamileyim:CüvCüv: henüz 6 hafta+2 günlük cinsiyet ögrenmek icin erken tabiki,benim bir oglusum var (ege) 17 aylik,kismetse 27.mart.2010 da da ikinci dogum.cinsiyetini cok merak ediyorum dogrusu insallah saglikli,hayirli bir kiz evlat nasip eder allah.olmayan herkese ver yarabbim
ayyy okurken basim donduuuu kafamçokkarıştı anamm ne kadar karisikk nasil tutdun bunlarin hepsini kafanda :bbo:
ay ben 3 tane dgurdum hic farkinda degilim hic birseyin ay ne safmisimm:kedi:
benimde öyle oldu hiç beklemiyorduk bittikten sonra 7. gündü.oğlumuz olacak nasipse.
kizlar benim anladigim kadariyla siz cinsiyet icin bu sayimlari felan yapiyorsunuz tamda emin degilim dogrumu anladim ama CADIARZU, belirleme hakinda bi yazi okudum burdami okudum baska bir yerdemi okudum hatirlamiyorum ama okuduklarimi aktarmak istiyorum .... ilk once Allah ne ve verirse o olur diyorum ....
anlasilir bi sekilde anlatabilirim umarim cuku biraz banada karisik gelmisti :)) ,, o yaziya gore erkekler ve kadinlar vucutlarini yenilermis ama kadinlar her 4 senede erkeklerse her 3 senede vucutlarini yenilermis en son yenileyen kadinsa cocuk kiz olur erkekse oglan olurmus yani dogdugunuz seneden itibaren hesaplayacaksiniz esinizmi sizmi en son vucut yenilemisiniz onun hesabini yapacaksiniz , gercektende ende saymistim ve benim 3 cocugumun 3 de anlatildigina gore dogru cikmisti ..
evet benim öyle oldu:) ve çok şaşırdım,12.gündü 28günde bir görüyorum adet canım..
of ya eşim de ben de geçen sene yenilemişiz. noolcak şimdikizlar benim anladigim kadariyla siz cinsiyet icin bu sayimlari felan yapiyorsunuz tamda emin degilim dogrumu anladim ama CADIARZU, belirleme hakinda bi yazi okudum burdami okudum baska bir yerdemi okudum hatirlamiyorum ama okuduklarimi aktarmak istiyorum .... ilk once Allah ne ve verirse o olur diyorum ....
anlasilir bi sekilde anlatabilirim umarim cuku biraz banada karisik gelmisti :)) ,, o yaziya gore erkekler ve kadinlar vucutlarini yenilermis ama kadinlar her 4 senede erkeklerse her 3 senede vucutlarini yenilermis en son yenileyen kadinsa cocuk kiz olur erkekse oglan olurmus yani dogdugunuz seneden itibaren hesaplayacaksiniz esinizmi sizmi en son vucut yenilemisiniz onun hesabini yapacaksiniz , gercektende ende saymistim ve benim 3 cocugumun 3 de anlatildigina gore dogru cikmisti ..
hayır cnım bebek istiyordu
o ay düğünleri vardı ev çok kalabalıktı ondan dolayı ilişki olamadı yoksa normalde çok uğraşırdı
ateşini ölçtüğünden çatlama gününü tahmin etti ve öyle ilişki oldu ve tuttu
eğer çatlamadan önceki ilişkiyle tutsa kız çocuk dolardı
yumurta takibi yaptıranları düşün
iğneden 36 saat sonra ilişki diyolar zaten 30 saat sonra falan çatlıyo eee o zaman hepsi erkekmi olacak
o kadar sperm içinde hiç mi y kromozomu yok
bu sadece y kromozomunun fazla yaşamasından kaynaklanarak kız olma olsılığı %60 daha fazladır dedirrten bişey
bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?