Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

ayyy okurken basim donduuuu kafamçokkarıştı anamm ne kadar karisikk nasil tutdun bunlarin hepsini kafanda :bbo:

ay ben 3 tane dgurdum hic farkinda degilim hic birseyin ay ne safmisimm:kedi:

kizlar benim anladigim kadariyla siz cinsiyet icin bu sayimlari felan yapiyorsunuz tamda emin degilim dogrumu anladim ama CADIARZU, belirleme hakinda bi yazi okudum burdami okudum baska bir yerdemi okudum hatirlamiyorum ama okuduklarimi aktarmak istiyorum .... ilk once Allah ne ve verirse o olur diyorum ....
anlasilir bi sekilde anlatabilirim umarim cuku biraz banada karisik gelmisti :)) ,, o yaziya gore erkekler ve kadinlar vucutlarini yenilermis ama kadinlar her 4 senede erkeklerse her 3 senede vucutlarini yenilermis en son yenileyen kadinsa cocuk kiz olur erkekse oglan olurmus yani dogdugunuz seneden itibaren hesaplayacaksiniz esinizmi sizmi en son vucut yenilemisiniz onun hesabini yapacaksiniz , gercektende ende saymistim ve benim 3 cocugumun 3 de anlatildigina gore dogru cikmisti ..

ayyy okurken basim donduuuu kafamçokkarıştı anamm ne kadar karisikk nasil tutdun bunlarin hepsini kafanda :bbo:

ay ben 3 tane dgurdum hic farkinda degilim hic birseyin ay ne safmisimm:kedi:

selam canim nasil mi tuttum meslek icabi muhasebe hesap kitap i$i :)) belki ondandir.senin cocuklarinida allah bagislasin cinsiyetleri neler?

benimde öyle oldu hiç beklemiyorduk bittikten sonra 7. gündü.oğlumuz olacak nasipse.

Demek ki. erkek bebek için hiç de ovulasyon gununu beklemeğe gerek yok reql bittikten hemen sonra da birlikte olmak yeterli.Allah işi bu biz ne kare.:CüvCüv:

Arkadaşım vallahi ben bu konuda çok araştırma yaptım sonuçta emin oldum ki dogruluk olani az yani inanmayin bunlara ben artik inanmiyorum ve ümide kapılmamanızı istiyorum.Ben kaç kişide araştırdim takvimlerin dogruluk payi 100-de 40 (30) tamammi.Her şeyin guzelini diliyorum...:CüvCüv:

slinciğim kanın yenilenmesi olayı kadınlarda 3 yıl erkeklerde 4 yıl die biliyorum bende bebek düşünüyorum ama kız olsunistiyorum o yüzden adet bitiminden hemen sonra ilişki kurmak gerekiyormuş

kızlar bnde tek seferde hamile kalanlardanım 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktım bıraktığım ay kendi yöntemlerimzle korunduk ama 1 defa normal korunmadan oldu ve ondada hamile kaldım anlaycağınız bnde sizdenim

sat 27 mart -nisan 15nde oldu ve kızım olcak

arkadaşım tek gün ilişkiyle hamile kaldı
ateşini de ölçüyuordu onun çok büyük faydası var ateşi düştü ilişki oldu ve bebek geliyooooooo

rüzgar peki arkadaşın kız bebekmi istiyordu yani ovulasyon gününe denk getirmemek içinmi ateşini ölçüyordu

hayır cnım bebek istiyordu
o ay düğünleri vardı ev çok kalabalıktı ondan dolayı ilişki olamadı yoksa normalde çok uğraşırdı
ateşini ölçtüğünden çatlama gününü tahmin etti ve öyle ilişki oldu ve tuttu

eğer çatlamadan önceki ilişkiyle tutsa kız çocuk dolardı
yumurta takibi yaptıranları düşün

iğneden 36 saat sonra ilişki diyolar zaten 30 saat sonra falan çatlıyo eee o zaman hepsi erkekmi olacak
o kadar sperm içinde hiç mi y kromozomu yok

bu sadece y kromozomunun fazla yaşamasından kaynaklanarak kız olma olsılığı %60 daha fazladır dedirrten bişey
bence

Son düzenleme:
of ya eşim de ben de geçen sene yenilemişiz. noolcak şimdi
delikafadulden

benim de tek ilişkiyle muhtemelen hatırlamıyoruz :) bi de işin garip tarafı eşim korunuyor ve ben o sıralarda coumadin diye kan sulandırıcı bir ilaç kullanıyorduım ona rağmen tuttu planlı değildi ama olunca da kıyamadım(çünkü coumadinle hamile kalmak yasak ama doktorum bi kaç gün geçtiğini ve bir sorun olmayacağını söyledi - bebekte malformasyon etkisi olabilirmiş) , bakaım zaten cumartesi belli olcak ense kalınlığı ile ikili test var ne çıkacak......dorktorun söyledii tarih le benim adet sat tarihim uymuyor- bebek 11. haftada bugun, ama adet tarihine göre 10+5 günlük ...

Son düzenleme:

peki cinsiyeti ne bebeğin??

bende nerdeyse bu yönteme inanıcam yani
yumurtlama günü hamile kalanların nerdeyse tamamı erkek bekliyo..
hayret...

evet dimi yaaa...ben de böyle okuyunca inanıyorum...:))
kız bebiş için yumurtlamadan önce yapıp bırakıyımmı toksa diğer adete kadar sık ilişki mi olsun karar veremiyorum...:bbo:
offffff....Allahım hayırlısını ver...

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

benimde bi defada adetim bitimnden sonra yanlış hatırlamıyorsam hemen hemen 13le 16 arası oldu Allah nasip ederse oluşum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…