- 15 Mayıs 2010
- 331
- 49
- 318
cnm inan şuanda onu arıyorum bend enasıl buldum msj attım unuttum :S beklersen biraz bakıyorum cnm ok
tamam canım beklıyorum
cnm buldum şimdi anasayfada arama yeri var hani yanındada büyüteç duruyor. altında gelişmiş ara yazıyor oraya tıkla çıkar sayfaya çıkan yerde kullanıcı ismi diyor karşısına Op.Dr.Bora CENGİZ yaz zaten daha yazarken adı çıkıcak tıkla onun üstüne doktorun sayfası açılıcak ordanda msj gönderme yerini faln bulursun artık inş. yardımcı olmuşumdur .
günaydınlrrrr.....hayırlısı olsun allah kucagına almayı nasib etsn. damlacım 7.45de ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı
fıstık bugün koşuşturmacayla geçti,kocişle gezdikte birazeve gelincede apar topar 3 posta çamaşır yıkattım,nevresimleri değiştirdim fln derken anca girebildim nete.
ateşin güzel,benimde bikaç gündür 36.7.sabitlendi resmen.langırt diye düşecek olursa çok canım sıkılacak:18:
göğüslerim şiş,beyaz bi akıntım var,kasıklarım ara ara ağrıyo,belimde..ama bişiy diyemiyorum.bazen sıcak basıyo,bazen içim üşüyo resmen.yarın tahlil sonucumu alıcam,progesteron 15in,20nin üstünde çıksa çok sevinicem.bakalım bizi neler bekliyo...
cnm günaydın aynen çok kasık ağrım var ara ara belm ağrıyo benimdegöğüslerim şiş benimde regl olcak gibi ben bu ay bişey hisssetmiyorum ama inş. bebişlerimiz vardır bu ay regl olursam yıkılırım yani çünkü o kadar denemeye nerdeyse her gün oldu biliyosun:26: bugün 25nisan gelmesibni bekledigim regl tarihim 29 nisan yada 1 mayıs inş. gelmezzz diyorummm.. inş. sonuçlar istedigin gibi çıkar bu ay bize uğurlu gelir inş.
bende adet olucak gibi hissediyorum selinhani böyle adetken tam karnın bittiği rahmin başladığı yerde tuhaf,tarifi olmayan bi sızı olur ya,öyle bi his var,özellikle son iki gündür.dün hatta gezerken dışarda tuvaletimde geldi çok,bişiyler hissediyorum,dedim kesin hasta oldum.eve geldim,baktım,yine beyaz beyaz akıntı:18:
göğüslerim şiş,ama kabızlıkta var gibi.zar zor tuvaletimi yapabiliyorum.
tam adet sendromu yani anlayacağın..
adet tarihlerimiz aynı canımmm...üfff 1 hafta gecikse..önceden zamanında olsun diye dua ederdik.ya da olucaksa zamanında gelsin adet,bırak,düzensiz olması da dert bunun.duba gibi şişiriyo insanı
keşke kaç gün ilişki olduğuyla alakası olsaydı selincim,biz kaç aydır düzenli çalıştıkta noldu yani..milet 1 kerede yapıyo,denk geliyo,hamiş kalıyolar hemen.önce kafamızın rahat olması lazım.belkide biz bebek diye çok niyetleniyoruz ya,ondan gelmiyo bebişler inadına.yaz gelsinde tatile gidelim diye beklemeye başladım orda en azından tatildeyken aklımıza bebek mebek gelmez,tek vuruşta tuttururuz bebeği
ayyyyy inşşşş. aminnnn
günaydın arkadaşlar ....damlasucum sana sormak istedigim bilgisi olan cvp versin lütfen . normalde benim hep böle regliye yakın hep akjıntım olurdu sarı beyaz bu ay olmadı kup kuru hiç akıntı yok ... neden olur gebelik oldugu zaman akıntı oluyor diyorlar dimi ?
evet canım,arkadaşım hamile olduğunda külodu o kadar çok ıslanıyomuşki,pantolonuna bile geçiyomuş.benimde adete yakın çamaşırım bembeyaz oluyo,olduda ve şu an adet oldum selinnnn
aslında ağlayamıyorum,çünkü 28. günde adet oldum enteresan bi şekilde.ilaç beni şişirdi diye söyleniyodum ama,hormonlarımı düzeltti,beni yumurtlattı,yumurtamı çatlattı,üstelik 28. günde adet olmamı sağladı.
eşim inat etmesede şu sperm testini yaptırsa keşke..onda bi sorun varsa,ben kendi kendime boşu boşuna çabalıyo olucam böyle.yumurtam vardı,çatladıda,önemli günlerde ilişkide oldu..eee neden olmadı??bu ayda kısmette yokmuş bebiş..
bekle canım sen yinede..Allah'tan ümit kesilmez..
35 gunde bir adet oluordum tek iliski ile kaldim bebegim erkek
damlacım kırmızıları gördüm :2::2::2::2: bugün geldi kendileri çok üzgünüz eşimle
nisanda da kırmızı kartı yedikbahar havası bize yaramadı selinnn
kaç gündür nete giremedim,hazır girmişken sana cvp yazıyım dedim.benim adetim yeni bitti.zaten istanbuldayım,kocişe 9 mayısta gidicemçalışmalar başlasın:)tamda yumurtalama dönemine denk geliyo zaten.bu ayda bakalım yumurta oluşacak mı??
annemde 2 defa kahve falı baktı bana,ikisindede ikiz bebek gördüAllahım ben tekine de razıyım..artık nolurrr olsun yaaa yarın Eyüp Sultan camiine gidicem.senin içinde dua ediyim bari,annem bana ordaki çifte gelinlere dua etmiş,hamile kalmış bende üniversite için,evlenmeden önce falan hep gitmiştim,Allah dualarımı kabul etti..bakarsın bu da olur.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?