ay canm benimkide yemiyo bakıyo baKIYO masaya kalkıyo sonra napayım gönlüm razı gelmiyo 2.3 lokmada yesede hazırlıyorum çay demliyorum
çalışırken valla ben 6buçukta kalkıyodum.annem bi tepsiye hazırlayıp kahvaltımı her sabah mutfak tezgahına koyuyordu.bende napıyım,sabahın köründe zor oluyo ama kadıncağız kalkıyo diye mecbur hepsini yiyodumbenimki bi ara söylendi anneme fln bana kalkıp kahvaltı hazırlamıyo diye,bende yemiyo dedim napiyim..ben o saatte uyanınca bi daha uyuyamıyorum,bütün günde başım ağrıyo.yesin yesin,zorlasın kendini biraz,yazık diil mi sana,senin emeğine sabah sabah..
damlacım iyi geceler saati 6.45e kurdum inş. unutmam diyorum öptüm
başım çok fena selin yaaadışarıya çıkmak istiyodum,kafamın üstünde sanki bi kaya var.zor hareket ediyorum.bi güç beni ayaktayken sürekli yere doğru çekiyo sanki
canım iyi gecleer bugün hiç giremedim misafirtlerim vardı ama bittim resmen üşütmüşüm sanırım midem boşluklarım her yerim sancıyo anlatamam ara ara başlıyo sancaağlıcam artık ağrıdan bende hiç belirti yok artık hiç bişey hissetniyorum yok bence bu ay bebişim benim hiç hissetmiyorum oldugunu
üşütmüşsündür selin,izmirde burası gibi bi açıp bi kapatıyosa hava,bu ara çoğu kişi grip zatenkendine dikkat et..belirti diyosunda..amannnnn,bırak boşver bekliycez artık ay sonuna kadar,yapıcak bişiy yok.benim göğüslerim kocamaaan oldu.nadide sultanınkiler gibi çok uyuyorum,arada baş dönmem,sana anlattığım gibi sanki bi güç beni yere çekiyomuş gibi oluyo,ama adlandıramıyorum kesin var diye.sonu hüsran oluyo sonra,biliyosun.varsa şimdiden belirti vermezki,arkadaşım 6. haftada anlamış hamile olduğunu,adetinin geçmesi lazım.ben zaten inanmıyorumki yazıyolar işte ilişki odu ertesi gün belim ağrıdı,kasığım battı bilmemne..komik bence.daha bebeğin oluşması için yumurta döllenirken mi vücut sen hamilesin diyo??bir mucizeyi beklemiyorum,gerçekçi olmak lazım.
damlasuuuuu nerdesiiin yoktun bütün gün
canım geldim şimdinasılsın,iyileştin mi biraz??
yaa dün işte kalktım kahvaltı fln yaptım,soora oturdum öğlen olsun diye bekledim,hastaneye gidecektim.nasılda yağmur yağıyodu varya,o yağmurda çıktım valla.doktoruma dedim işte siz bana gün aşırı ilişki demiştiniz,gün aşırı olmadı ama sizin bana yumurta var dediğiniz 14.,15. gün oldu,bi de 18.,19. gün oldu dedim.hıımm hummm yaptı..iyiii güzel dedi,e yani tam ortada işte dedim.ama napıyım selin biliyosun evdeki hesap çarşıya uymuyo.eşim yorgun oluyo.sperm dedikleri söyledikleri gibi 2 gün yaşayabiliyosa yumurtalıklarda,günler gayet iyi bence.
ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı merak ettim dedim.bence çatladı,çünkü çok kasık ağrım vardı.çatlamıştır heralde dedi,heralde çatladı dedimprogesterona baktırırsak kanda anlarız dedi.kan aldırdım.sonucu teee pazartesi alıcammm:18:
28i muhtemel adet tarihim.27sinde istanbula uçuyorum.mayısın 9unda dönücem.biraz kafam dağılsın istedim.adet olmazsam ordayken,kan tahlili yaptırırım diyorum.
merhaba bayanlar ben 2. bebek için basladım ama sunu merak edıyorum benım bır kızım var ve normal olarak ikincisininde erkek olmasını ıstıyorum ama şunu merak edıyorum benım adet duzenım yok en son 26 subatta sonra 12 nisanda adet oldum internette 21 nisan 26 nısan arası yumurtlama gunum ama yumurtlama zamanı erkek oluyo dıyolarhanı yumurtlama zamanı hamıle kaldım erkek oldu dıyolarya tam bu tarıhler arasımı oluyo yoksa tam yumurta çatladığı gunmu ama bunuda nasıl anlarızkı
cnm iyi günler bence önce doktora başvur adet düzeni için tabi bir çocuk sahibi olarak bunları biliyorsundur. yumurtlama gününü hesaplayıp yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü ve sonra ki gün erkek diyorlar genelde yumurtlama günlerinde kalanların erkek bebekleri olmuş tabi nasip önce allah bilir ne oldugunu . gittigindoktora söle yumurtlama gününüde hesaplar. burada da bir doktor var onada durumunu regl günlerini msj olarak yaz oda yumurtlama tarihlerini hesaplar sana yazar ilişki olması gereken tarihleri bende geçen ay kalamayınca o doktora msj attım yumurtlama günlerim için denedim o tarihlerde bekliyorum şimdi :)bakalım inş. hamişimdir. buarada regl gününe 4 gün falan varken gebelik varsa gögüsler şişer mi adet gelccekmiş gibi biraz bilgi verebilirmisin rica etsem
zumrucum dr nerden soru sorucam ben fazla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?