Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

zümrücüm bende seninle aynı durumdayım:40:kendim gibi olan,düşünen ve bekleyen birini bulduğum içinde mutlu oldum şimdi.sadece ben değilmişim:)bende yeni evliyim yani 4 ay bitecek ocak 17de inşallah,ama zaten neredeyse 5 sene olacak beraberiz.beraber okuduk,büyüdük,şimdide karı kocayız işte diyebilirim.evlenmeden önce adet düzenim biraz daha değişkendi ama evlendiğimden bu yana yani kınamın olduğu zamanlardan itibaren hep 32 gün arayla adet olmuşum.bende bebek istiyorum senin gibi.en son 15 aralıkta adet oldum,bi sonraki 16 ocak gibi olacak.demekki 14-15-16-17 ocak tarihlerinde teyakkuzda olmam gerekiyo:)
ilk ilişki 26 aralıktı.hesap kitap,hiçbişey yapmadım valla.tamamen kendiliğinden oluverdi.verimli günlerim 28 aralık,30,31 aralık görünüyordu ve 1 ocak yumurtlama günüm.bugünleride boş geçmemeye çalıştım.burdan takip ettiğim kadarıyla spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş.yani artık kendimi kasmama gerek yok.senin gibi ilk ilişkimizden sonra 'Allahım nolur tutmuş olsun,nolur Allahım olmuş olsun!' diye dua ettim.halada aklımdan,gönlümden hep bu geçiyo.asla negatif düşünmüyorum.gencim güzelim neden olmasın:9::9:
canım sana bende beklemeni tavsiye edicem seninle aynı dilekleri,düşünceleri paylaşan birisi olarak.çok zor beklemek biliyorum,ama düşünsene,şu hayatta başka istediğimiz güzel şeyler içinde sabredip beklemedik mi hiç,dua etmedik mi??adet tarihine kadar sık dişini,ben şimdiden 2 hafta nasıl geçecek diye sabırsızlanıyorum ama,çabuk çabuk geçecek inşallah!arada derede sonuçlar alıp üzülmektense,bekleyip kesin,net sonucu almak daha iyi değil mi?
güzel haberlerini duyarız umarım!2011 sanada banada,tüm isteyen anne aday adaylarına da hayırlı evlatlar,tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah!

teşekkür ederim aynen inş. seninde benimde şuan bebişlerimiz bizden habersiz ggöbişimizdedirler :) . bende bakalım adetim 8 de gelmesi gerek çünkü bi ay 10da bi ay 8de geliyor . aralık 10da geldi . şimdi 8 bekliyorum. ama 13.14 kadar beklicem baktım gelmedi gideeim kan testine :) . inş. bebeğim yaaa isteyen herkese nasib etsin ...

arkadaşlar 26/12 den sayarak 7gün oldu acaba gitsem mi kan testi yaptırmaya yarın yoksa 13ocak beklicem

arkadaşlar 26/12 den sayarak 7gün oldu acaba gitsem mi kan testi yaptırmaya yarın yoksa 13ocak beklicem

adet tarihine çok az kalmış canım yaa,bak bugün 3 ocak zaten.ayın 8ine bişey kalmadıki.adet tarihini bekle bari.hani en azından değerlerden falan bahsediyolar ya,adet tarihi geçince kandaki değerde yavaş yavaş yükseliyomuş.arada kalmasın,kesin olsun:69:bende meraktan çatlamak üzereyim..

bu arada az önce yemek yapıyodum,annemle konuştum telefonda.'anne sabah omlet yemek istedim,yaptım ama masadayken öyle bi kötü koktuki bana,zorla yedim' dedim.annem nedense her belim ağrıyo dediğimde adet olucaksındır deyip sinirimi bozuyo:43:'olmaz inşallah!' dedim bende.'bak çok istiyosun ama,olmazsada üzülüp ağlama sakın adet olursan' diyip duruyo.hemen tutmayabilirmişmiş,herkesin hemen olmayabilirmişmiş...ama ben pozitif düşünüyorum,tutmuş olduğunu diliyorum istiyorum.off Allahım yaa,günler geçmek bilmiyo sanki..

arkadaslar bende ovulasyon testınde 29 ve 30 aralıkta koyu çizgi görüp denedm..sonrasını denemedm bakalım tutacak mı 14 ocağı beklıorm..))))umarım yenı ıl hepınıze uğurlu gelir...özellikle kova burcu olan varsa bu yıl sizin yılınız bebiş için:))))))bu da bı enstantene öylesine

arkadaslar bende ovulasyon testınde 29 ve 30 aralıkta koyu çizgi görüp denedm..sonrasını denemedm bakalım tutacak mı 14 ocağı beklıorm..))))umarım yenı ıl hepınıze uğurlu gelir...özellikle kova burcu olan varsa bu yıl sizin yılınız bebiş için:))))))bu da bı enstantene öylesine

bende 15 ocağı bekliyorum.tabi 14te olabilir:9:senimi kırcaz:)bugün 4.çoğu gitti kaldı 10u.dün akşam koltukta uzanıyodum sağ kasığıma ara ara sancı giriyo tatlı tatlı bana 'ahh' dedirtecek kadar.gece yataktada oldu biraz.özellikle sağ kasık ama,neden bilmem:76:2 gündür temizlikti yemekti çokça ayaktada kaldım,ama belim ağrıyo.bide bende dikkatimi çeken başka bişey artık televizyonda gördüğüm çoğu şey gözlerimin dolmasına neden oluyo,hatta sebepsiz yere duygulanıp ağlıyorum.
en komiğiyse dün işten yorgun argın gelen kocacığımın elini karnıma koyup 'bak bakalım,bebek varmıymış yokmuymuş' dedim,bön bön baktı yazık:9:'ne hissediyosun söylesene' dedim,gayet dumur bi şekilde 'hiiiç..hiçbişey' dedi:9:sen ne annarsın tabe anne olmaktan dedim içimden.'şimdi bizim bebeğimiz olursa,ben doktora gidip kalp atışlarını dinleyeceğim zaman benimle gelir misin?' diye sordum,'yooo..niye geliyimki?di mi yani..' dedi:76:bebek olayını birazda kakara kukaraya vurduk artık..sonradan sonuç her ne olursa olsun canımız sıkılmasın diye yapıyorum bööle.bana kalsa var gibi hissediyorum ama..beklemek çok zor..

adet tarihine çok az kalmış canım yaa,bak bugün 3 ocak zaten.ayın 8ine bişey kalmadıki.adet tarihini bekle bari.hani en azından değerlerden falan bahsediyolar ya,adet tarihi geçince kandaki değerde yavaş yavaş yükseliyomuş.arada kalmasın,kesin olsun:69:bende meraktan çatlamak üzereyim..

evet beklicem artık :( ama dayanamıyorum artık . ayrıca bugün sabahtan beri sol kasıgım içten seyiriyor neden olur ki bilginiz varmı

evet beklicem artık :( ama dayanamıyorum artık . ayrıca bugün sabahtan beri sol kasıgım içten seyiriyor neden olur ki bilginiz varmı

seyirme değilde batma gibi oluyo yaa..zümrü biz senle biraraya gelsek hamilelik belirtleri üzerine tez yazarız heralde.benimde midem kazınıyo neredeyse saat başı.yine guruldamaya başladı.:9::43:Allahım halime gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla..

seyirme değilde batma gibi oluyo yaa..zümrü biz senle biraraya gelsek hamilelik belirtleri üzerine tez yazarız heralde.benimde midem kazınıyo neredeyse saat başı.yine guruldamaya başladı.:9::43:Allahım halime gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla..

bu arada,eğer hamileysek lakin;bu kasık ağrısı vesairesi yumurtladığımızdanmı rahim büyüdüğünmi ney oluyomuş.hani bebeğin kesesi oluşuyo ya,ondan.Allahım Yarabbim,sen aklıma mukayet ol!hep kızım olsun isterdim,şimdi Allahım kız erkek farketmez,sen yeterki bir bebek ver bana nolur diye dua ediyorum.bebiş bebiş bebiş bebiş:69::69::69:bide ilk 2,3 sene çocuk yapmayız diye atıp tutuyodum evlenmeden önce.evlendiktem sonra nasılda değiştim.nerde bendeki özgür ruh:9::9:

ben doktara gtmştm yumurtan sol tarafta demştii.gercekten de ilişkıden sonra sol tarafta fecii ağrılarım var 4 gündür....kasık ortasında batmalar ve gerginlik ...yumurtlamadan sonra kuru günlerım başlamalıydı akıntım sarıya döndüü...göğüüsler feci şiş ağrılı hala..bunlar da bnm belırtılerım bakalım ben ne kdr dayanacm bılmıorm test için:))))))sabrsz m cokkkkkkkk:(((:52:

ben doktara gtmştm yumurtan sol tarafta demştii.gercekten de ilişkıden sonra sol tarafta fecii ağrılarım var 4 gündür....kasık ortasında batmalar ve gerginlik ...yumurtlamadan sonra kuru günlerım başlamalıydı akıntım sarıya döndüü...göğüüsler feci şiş ağrılı hala..bunlar da bnm belırtılerım bakalım ben ne kdr dayanacm bılmıorm test için:))))))sabrsz m cokkkkkkkk:(((:52:

benim solda değil fakat sağda oluyo hafif hafif sızı şeklinde,ama pardon soldada oluyo:9:çift sarılı yumurta:)))onu bunu bilmem ama,ister istemez elim karnıma gidiyo ara ara..nasıl güzel bi duygu,nasıl bi his;tarifi yok.ayın 15ine kadar tek dileğim,karnımda bi bebeğin,sevdiğim adamla benim sevgimizin,aşkımızın,bu kadar senelik emeğimizin,sabrımızın bi meyvesinin varolması..ne diyim inşallah vardır.vardırlar.senin,benim,hepimizin..beklemek çok zor tatlım,evet.sabır taşına döndüm.

benim solda değil fakat sağda oluyo hafif hafif sızı şeklinde,ama pardon soldada oluyo:9:çift sarılı yumurta:)))onu bunu bilmem ama,ister istemez elim karnıma gidiyo ara ara..nasıl güzel bi duygu,nasıl bi his;tarifi yok.ayın 15ine kadar tek dileğim,karnımda bi bebeğin,sevdiğim adamla benim sevgimizin,aşkımızın,bu kadar senelik emeğimizin,sabrımızın bi meyvesinin varolması..ne diyim inşallah vardır.vardırlar.senin,benim,hepimizin..beklemek çok zor tatlım,evet.sabır taşına döndüm.

hakikaten bu ask meyvesi durumu ınsanı heyecanlandıran..nasıl olucak kime benziicek vs merak dolu bekleyiş..bizde 18 aylık ewlıyız ama 8 yıldr bırlıkteyız gelsin artık istıorum Allahım tum ısteyenlere tez zamanda nasıp etsin..sanada cnm inşallahhhh...burdan hbr werıcm eğer olursa..senıde mrkla beklıorm

aynen aslında bu belirtiler gebeligin 1 -2 ayından sonra olurmuş bende bazen ağlıyorum oturup sonra gülüyorum ama bugün iyice yokmuş gibi hissediyorum ne bileyim içim negatif bugün :( ama inş. vardır inş. hepimizin bebişi şuan bizimledir

hakikaten bu ask meyvesi durumu ınsanı heyecanlandıran..nasıl olucak kime benziicek vs merak dolu bekleyiş..bizde 18 aylık ewlıyız ama 8 yıldr bırlıkteyız gelsin artık istıorum Allahım tum ısteyenlere tez zamanda nasıp etsin..sanada cnm inşallahhhh...burdan hbr werıcm eğer olursa..senıde mrkla beklıorm

eşine çok aşıksan eğer,eşine benzer:69:farazi bişey ama,öyle derler ya..bizim eve bi maymun yeter,mümkünse bana benzesin:))hadi ağzı burnu kafa yapısı eşiminki gbi olsun.bakarmısın,çocuğu buldumda,ısmarlamasını arıyorum:76:iyi haberlerini bekliycem es_esx..tabiki bende söylerim,ahh keşke olsa..(benimki 'ben yaparımda olmazmı' modunda ama,sonucu bi alayım gözüne gözüne sokucam)

aynen aslında bu belirtiler gebeligin 1 -2 ayından sonra olurmuş bende bazen ağlıyorum oturup sonra gülüyorum ama bugün iyice yokmuş gibi hissediyorum ne bileyim içim negatif bugün :( ama inş. vardır inş. hepimizin bebişi şuan bizimledir

bizim birazda sinirlerimiz bozuldu zümrücüm.hergün bi beklenti,bi umut.hep arada.kolay değil.ama bak senin adet tarihine çok az kaldı canım,sadece 4 güncük.10u bile olsa hadi 6 güncük.bide benim gibi olduğunu düşünsene,taa ayın ortasında,bekle bekle zaman geçmiyo sanki.rahat olmaya çalış boşver,ay kasığıma ağrımı girdi,ay acaba başımmı döndü diye takılma boşver(zor biliyorum ama,böylesi en iyisi)sonuçta eninde sonunda olacak bu.asla negatif düşünmemeye çalış.Allahım inşallah bize bu ay bu güzel haberi duymayı nasip etmiştir diyim,kendimle beraber isteyen herkes içinde dua ediyorum!güzel haberlerini duyucaz inşallah..

bizim birazda sinirlerimiz bozuldu zümrücüm.hergün bi beklenti,bi umut.hep arada.kolay değil.ama bak senin adet tarihine çok az kaldı canım,sadece 4 güncük.10u bile olsa hadi 6 güncük.bide benim gibi olduğunu düşünsene,taa ayın ortasında,bekle bekle zaman geçmiyo sanki.rahat olmaya çalış boşver,ay kasığıma ağrımı girdi,ay acaba başımmı döndü diye takılma boşver(zor biliyorum ama,böylesi en iyisi)sonuçta eninde sonunda olacak bu.asla negatif düşünmemeye çalış.Allahım inşallah bize bu ay bu güzel haberi duymayı nasip etmiştir diyim,kendimle beraber isteyen herkes içinde dua ediyorum!güzel haberlerini duyucaz inşallah..

3 gün geri sayım basşladı :)

tek ilişki adetim 31 gün sürüyordu 16.gün yumurtlama günümdü 12 günde ilişki veee kızım geliyoooo

hayırlısı olsun canım . allah sağlık versin bebişine sana sağ sağlim kucağına alman dilegiyle . ... benimde 31 gün sürüyor bende 17 gün saydım 17. gün ilişki oldu bekliyorum bakalım inş. olmuştur 10 ocakda belli olcak artık bebiş varmı yokmu . bu arada sormak istedigim ilişkiden 1 hafta sonra falan belirti yaşadın mı hiç

damlasu nerelerdesin benim 3 gün kaldı senin kaç gün var adet gününe :) ay allahım hadi bakalım hayırlı olsun az kaldıkca korku bastı adet gelcek gibi hissedityorum ama daha belirti fln yok hiç bi şekilde :)

damlasu nerelerdesin benim 3 gün kaldı senin kaç gün var adet gününe :) ay allahım hadi bakalım hayırlı olsun az kaldıkca korku bastı adet gelcek gibi hissedityorum ama daha belirti fln yok hiç bi şekilde :)

zümrücüm gün içinde aklımdasın bolca:89:n'oldu acaba bu kıza,cevapta yazmadı bana diye düşünüp duruyodum.burdayım tatlım,hemen sana msj yazıyorummm!!!evvet,çok az kaldı adet tarihine,aklımda:34:bugün 6sı,8i 2 gün sonra..ayyy çok heyecanlandım şimdi:))bütün pozitif elektriğimi sana gönderiyorum canım.sakın negatif düşünmüyosun.ayrıca,burdan takip ettiğimm kadarıyla genel itibariyle hep en doğru sonuçları veren kan tahlili.8 ocak bi geçsin bakalım..Yarın cuma.dua dicem.senin için,kendim için ve tüm bebek bekleyen anne aday adayları için.benimde ilk zamanlar kasıklarda batmalar,bel ağrım daha fazlaydı.şimdi kasıklarımda batma hissetmiyorum ama,ara sıra uyku bastırıyo ve belim ağrıyo.kaldıki hamileysek,daha çok azıcık bi zaman oldu,hemen çok net belirtiler vereceğini sanmıyorum.ufff bnim adet tarihim 16 ocak:( seninkinden 8 gün sonra.inşallah içimizdedir bebişlerimiz zümrücüm!:69:

Back
X