zümrücüm bende seninle aynı durumdayımkendim gibi olan,düşünen ve bekleyen birini bulduğum içinde mutlu oldum şimdi.sadece ben değilmişim:)bende yeni evliyim yani 4 ay bitecek ocak 17de inşallah,ama zaten neredeyse 5 sene olacak beraberiz.beraber okuduk,büyüdük,şimdide karı kocayız işte diyebilirim.evlenmeden önce adet düzenim biraz daha değişkendi ama evlendiğimden bu yana yani kınamın olduğu zamanlardan itibaren hep 32 gün arayla adet olmuşum.bende bebek istiyorum senin gibi.en son 15 aralıkta adet oldum,bi sonraki 16 ocak gibi olacak.demekki 14-15-16-17 ocak tarihlerinde teyakkuzda olmam gerekiyo:)
ilk ilişki 26 aralıktı.hesap kitap,hiçbişey yapmadım valla.tamamen kendiliğinden oluverdi.verimli günlerim 28 aralık,30,31 aralık görünüyordu ve 1 ocak yumurtlama günüm.bugünleride boş geçmemeye çalıştım.burdan takip ettiğim kadarıyla spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş.yani artık kendimi kasmama gerek yok.senin gibi ilk ilişkimizden sonra 'Allahım nolur tutmuş olsun,nolur Allahım olmuş olsun!' diye dua ettim.halada aklımdan,gönlümden hep bu geçiyo.asla negatif düşünmüyorum.gencim güzelim neden olmasın
canım sana bende beklemeni tavsiye edicem seninle aynı dilekleri,düşünceleri paylaşan birisi olarak.çok zor beklemek biliyorum,ama düşünsene,şu hayatta başka istediğimiz güzel şeyler içinde sabredip beklemedik mi hiç,dua etmedik mi??adet tarihine kadar sık dişini,ben şimdiden 2 hafta nasıl geçecek diye sabırsızlanıyorum ama,çabuk çabuk geçecek inşallah!arada derede sonuçlar alıp üzülmektense,bekleyip kesin,net sonucu almak daha iyi değil mi?
güzel haberlerini duyarız umarım!2011 sanada banada,tüm isteyen anne aday adaylarına da hayırlı evlatlar,tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah!
teşekkür ederim aynen inş. seninde benimde şuan bebişlerimiz bizden habersiz ggöbişimizdedirler :) . bende bakalım adetim 8 de gelmesi gerek çünkü bi ay 10da bi ay 8de geliyor . aralık 10da geldi . şimdi 8 bekliyorum. ama 13.14 kadar beklicem baktım gelmedi gideeim kan testine :) . inş. bebeğim yaaa isteyen herkese nasib etsin ...