selin tesadüfen bakiyim dedim,çalışıyosun artık buralara gelmiyosun diye bakmıyodum.işten çıkmışsın kuzuuu

hayırdır,çok ümitliydin ordan,beklediğin gibi çıkmadı mı??yine bebiş denemelerine başlamışsın,ben demiştimmmm sen dayanamazsıınn,cadı seni

bak tatlım,ben söyliyim sana ne günler olucak bu fışı fışı:10.,12.,14.,16.,18. ve hatta 20. günler.panik olma lüffen.sadece dene ve gör.bu günlerde olduktan sonra akışına bırakın.valla aklına hiç bebek mebek getirmeden gir ilişkiye.yoksa bööle çis geliyo işte.bende o durumdan çok muzdariptip,anında tuvaletim geliyodu.sonra bebek düşüncesini aklıma bile getirmedim,çisimm gelmedi.hatta 1 saat yatakta yattım,sonra tuvalete gittim.sonrada gezmeye gittik dışarıya

sonra 1 keresinde yine 1-2 saat yattım uyudum,sonrada tuvaletimi yaptım,arkasındanda duş aldım.bi keresindende ben gezmekten geldiydim,çok yorgundum,eşimim ısrarı üzerine oldu,zaten uykum varmış,heralde akşam 6-7 gibiydi,ben 11e kadar uyumuşum horul horul

kakule hamile selincim

ben rötuarlıyım:76:adetim ya 16sında ya da 18inde gelmeliydi.hala gelen giden yok.belim korkunç ağrıyo yalnız,sızım sızım sızlıyo bayiliziiimmm...
yumurtalıklarımda azıcık minicik minicik kistler var.geçen ay adetimden 1 hafta sonra pembe akıntıyla başlayan,adet kanaması gibi olmayan,bana hiç ağrı acı vermeyen 5-6 gün süren su gibi kırmızı bi akıntım olmuştu.bu ay adet olup klomen kullanmaya başlayacaktım yumurtalıklarım çalışsın diye,ama adetim gıcıklık yapıp gelmiyo..yarın eczaneden gidip 3-4 tane test alıcam napiyimmm..şu belirgin 2. çizgiyi görsemde rahatlasam artık..
bende durumlar bööle cicim.kafaya takma,nisanda çalışmalara devam..