Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

kakulecim bugün izmiri sel götürdü valla :) acayip yağmur ve rüzgar vardı çok soğuktu anca kendime geldim işten geldigimden beri :( özledim sizi

yaaa aman kendine dikkat et bende özledim hiç olmazsa arada ceee diyin bari:16:

kakuleciiim ve selinciğiiimm kızlar ben taşınıyorum,çok yoğunuz,annemde burda şimdi,bize yardım ediyo.sizi çok özledim bende!diğer eve geçip tekrar interneti bağlatınca ilk fırsatta size yazıcam yine..sizi seven damlasuuu:54::54::54: iyi haberlerinizi bekliyorum ayrıca!

canım kolay gelsin damlasu kış günü zor olur aman kendine çok dikkat et ağır falan kaldırma nolur nolmaz şu günlerde.görüşürüz canım öpüyorum.

Ben adetimin 12. günü hamile kaldim kizim oldu korunmasiz tek iliskiydi yumurtluyorum diye düsünmüstüm ama gec yumurtlamisim................Simdi tatli bir kizim var iyiki var iyikide olmus Rabbime sukurler olsun..........

damlasuuuuu kakuleeeeee k.bakmayın arkadaşlarım öpüyorum bol bol :( yogunluktan giremiyorum vallahi hiç uzun zamandır .... ya bu ay ilginç bişey oldu . normalde hep ayın 8 -9 veya 10da gelirdi hep adetim hiç deişmezdi . günleri bu ay 3 şubatta geldi adetim . şaşırdım düzenimi şaştı ne oldu hiç düzernsizlik yaşamamıştım inş. yaşamam şimdi biraz bebişe hazırlık var 3 - 4 ay sonra denemek istiyoruz gene . bakalım ne zaman tutarsa artık . kakuleeee yardım etttt bana yawww arkadaşım çıkmazlardayımmm aklım karıştı . diyorum ki denemek istedigim ay yumurtlama testi mi alsam diyorum . tam yumurtlama gününü gözlteriyormuş kesin olur hem ne dersin ?

kızlar bizde de tek ilişkiyle oldu. 28 yaşındayım. 7 ay oncesıne kadar hep duzensızdı adetim. son 7 aydır 28 de bir olmaya basladım. 8 ocakta adet oldum. 13. gün 21 ocakta birlikteliğimiz oldu. ve suan da hamileyim. 4 senelik evliyiz bi deneyelim dedik acaba cocugumuz oluyor mudur diye oldu. belki hamile kalırım diye folic plus a da başlamıstım dr. ii yapmıssın dedi...
allah isteyen herkese nasip etsin...

benimde tek seferde oldu. hatta onun şaşırtıcılığını bırak üstünede ertesi gün ilacı içtiğim halde oldu. doktor bile şaşırmıştı. oğlum olucak büyük ihtimalle doktor erkeğe benzetti.

Reglimin bittiginin ertesi gun kaldim. 10.gunum falandi ki 35 gunde bir adet oluyordum. Erkek oldu.
Simdiki, regl olmama 1 hafta falan kala oldu o da simdilik kiz gorunuyor. Ama adetlerim 29 gunde bire dusmustu son bir senedir.

damlasuuuuu kakuleeeeee k.bakmayın arkadaşlarım öpüyorum bol bol :( yogunluktan giremiyorum vallahi hiç uzun zamandır .... ya bu ay ilginç bişey oldu . normalde hep ayın 8 -9 veya 10da gelirdi hep adetim hiç deişmezdi . günleri bu ay 3 şubatta geldi adetim . şaşırdım düzenimi şaştı ne oldu hiç düzernsizlik yaşamamıştım inş. yaşamam şimdi biraz bebişe hazırlık var 3 - 4 ay sonra denemek istiyoruz gene . bakalım ne zaman tutarsa artık . kakuleeee yardım etttt bana yawww arkadaşım çıkmazlardayımmm aklım karıştı . diyorum ki denemek istedigim ay yumurtlama testi mi alsam diyorum . tam yumurtlama gününü gözlteriyormuş kesin olur hem ne dersin ?

selinciiim nerelerdesin yaa??kuzum özlettin kendini valla.bu ay benimde adetim erken geldi.3,4 gün önceden.ne olduğunu şaşırdım.n'oluyo bana durup dururken dedim.heralde mevsimsel fln canım yaa,baksana sendede erken gelmiş benim gibi.bugünde bitti artık tamamen.biz hala bebek çalışmalarındayız.yani adet olunca çalışmalarda durdu bi süreliğine ama:9:denemek istediğin ay değilde,bence şu aralar bi doktora gidip yumurtlama durumunu kontrol ettirebilirsin.madem 3-4 ay sonrası düşünüyosun,şimdiden tedbirini almış olursun.boşuna testlere fln para harcama.ben evlendiğim ilk zamanlar gitmediğim için pişman oldum.bundan sonra düzenli kontrole gidicem.öptüm seni şekerrr:54:

selam arkadaşlar.dikkatimi çekti konu yazmadan çıkamadım.en samimi arkadaşım ilk çocugunu 2.5sene sonunda doktorların olur ama ne zaman olur demesiyle biraz ara vericem dediği bi ayda oldu.eşinde sorun vardı.şimdi dünyalar güzeli bir kızı var.4yaşına girdi..2-3ay öncede izne gelirken annesine sadece bir kere ilişki olmuş acaba olurmu diye.çünkü yavaş yavaş ikinciyi istemeye başlamışlardı..sonra izinde bir ögrendiki hamile..bizde sabırsızlıkla beklerken,dün oğlumuz olcağını ögrendik..bir kızı vardı bide oğluşu oluyo...tek ilişkiyle hamile yani..

selinciiim nerelerdesin yaa??kuzum özlettin kendini valla.bu ay benimde adetim erken geldi.3,4 gün önceden.ne olduğunu şaşırdım.n'oluyo bana durup dururken dedim.heralde mevsimsel fln canım yaa,baksana sendede erken gelmiş benim gibi.bugünde bitti artık tamamen.biz hala bebek çalışmalarındayız.yani adet olunca çalışmalarda durdu bi süreliğine ama:9:denemek istediğin ay değilde,bence şu aralar bi doktora gidip yumurtlama durumunu kontrol ettirebilirsin.madem 3-4 ay sonrası düşünüyosun,şimdiden tedbirini almış olursun.boşuna testlere fln para harcama.ben evlendiğim ilk zamanlar gitmediğim için pişman oldum.bundan sonra düzenli kontrole gidicem.öptüm seni şekerrr:54:

damlasucum bende çok özledim inan buna işi bıraktım evdeyim artık. nisan ayında denemlere başlıyoruz nasibse inş. ilk denemede tutarda üzülmeyiz :) .... ama napayım bilmiyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplıcam ... mart ayı 2 martta geldi . şubatta 3 şubat ... ocak ayını hatırlamıyorum düşüüyorum :( acaba bu yumurtlama gününü belli eden testlerden mi alsam .... yardımcı ol arkadaşım yaaa

benim de tek gecede oldu istemiyor değildik bebek ama oluruna bırakmıştık kendimizce korunuyorduk olmaz dediğimiz bir zamanda oldu sonra hesapladık olabilirmiş hatta tahmin ettik ve artık 5 haftalık hamileyim :)

benim de tek gecede oldu istemiyor değildik bebek ama oluruna bırakmıştık kendimizce korunuyorduk olmaz dediğimiz bir zamanda oldu sonra hesapladık olabilirmiş hatta tahmin ettik ve artık 5 haftalık hamileyim :)

merhaba hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün ... size bir şey sormak istiyorum olan tek gecede ilişkiden sonra hemen tuvaletiniz geldimi ve kasıkda biraz ağrı oldumu hafif şekilde .

merhaba hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün ... size bir şey sormak istiyorum olan tek gecede ilişkiden sonra hemen tuvaletiniz geldimi ve kasıkda biraz ağrı oldumu hafif şekilde .

çok teşekkür ederim canım amiin benim ilişkiden sonra hep tuvaletim geliyor zaten ama ağrım olmaz hiç o zaman da olmadı olsaydı mutlaka hatırlardım canım

çok teşekkür ederim canım amiin benim ilişkiden sonra hep tuvaletim geliyor zaten ama ağrım olmaz hiç o zaman da olmadı olsaydı mutlaka hatırlardım canım

benimde hep gelir tuvaletim ama bu sefer daha aşırı geldi ama girmedim tuvalete yattım uyudum ... kalktıgımda girdim tuvalete .... bilmiyorum artık inş. tutar

benim bi arkadaşım yumurtlama gününü hesapladı ve bir kerede hamile kaldı. ben 3 ay uğraştım, iyi mi?
:)))

benim bi arkadaşım yumurtlama gününü hesapladı ve bir kerede hamile kaldı. ben 3 ay uğraştım, iyi mi?
:)))

aynen bende durmadan hesaplıyorum günlere denk gelsin diye ... bu sefer bıraktım yumurtlama günleri düşünmüyorum ... düşünmüyorummmm düşündükce gelmiyor bebişimiz :((( oluruna bıraktım

damlasu nerelerdesin :(((((( .... arkadaşım kakuleeeee unuttunuz buraları :(((

selin tesadüfen bakiyim dedim,çalışıyosun artık buralara gelmiyosun diye bakmıyodum.işten çıkmışsın kuzuuu:5:hayırdır,çok ümitliydin ordan,beklediğin gibi çıkmadı mı??yine bebiş denemelerine başlamışsın,ben demiştimmmm sen dayanamazsıınn,cadı seni:9:
bak tatlım,ben söyliyim sana ne günler olucak bu fışı fışı:10.,12.,14.,16.,18. ve hatta 20. günler.panik olma lüffen.sadece dene ve gör.bu günlerde olduktan sonra akışına bırakın.valla aklına hiç bebek mebek getirmeden gir ilişkiye.yoksa bööle çis geliyo işte.bende o durumdan çok muzdariptip,anında tuvaletim geliyodu.sonra bebek düşüncesini aklıma bile getirmedim,çisimm gelmedi.hatta 1 saat yatakta yattım,sonra tuvalete gittim.sonrada gezmeye gittik dışarıya:9:sonra 1 keresinde yine 1-2 saat yattım uyudum,sonrada tuvaletimi yaptım,arkasındanda duş aldım.bi keresindende ben gezmekten geldiydim,çok yorgundum,eşimim ısrarı üzerine oldu,zaten uykum varmış,heralde akşam 6-7 gibiydi,ben 11e kadar uyumuşum horul horul:9:
kakule hamile selincim:49:
ben rötuarlıyım:76:adetim ya 16sında ya da 18inde gelmeliydi.hala gelen giden yok.belim korkunç ağrıyo yalnız,sızım sızım sızlıyo bayiliziiimmm...
yumurtalıklarımda azıcık minicik minicik kistler var.geçen ay adetimden 1 hafta sonra pembe akıntıyla başlayan,adet kanaması gibi olmayan,bana hiç ağrı acı vermeyen 5-6 gün süren su gibi kırmızı bi akıntım olmuştu.bu ay adet olup klomen kullanmaya başlayacaktım yumurtalıklarım çalışsın diye,ama adetim gıcıklık yapıp gelmiyo..yarın eczaneden gidip 3-4 tane test alıcam napiyimmm..şu belirgin 2. çizgiyi görsemde rahatlasam artık..
bende durumlar bööle cicim.kafaya takma,nisanda çalışmalara devam..

merhaba kızlar benım 9 aylık bır kızım var gecen esım bana suıkast duzenledı:9: o korunuyordu adetımden 2 gun sonraydı kendısı korunuyordu takmamıs p...tifi içime boşalttı çok korkuyorum hamıle kalmaktan daha bebegım cok kucuk ve onla zor bas edıyorum ılac alıp gelecektı ogunde nobetcı kaldı ılacta almadı bende kımsede bulamadım cıkıp alamadım da meraktan catlıyorum o cok memnun ınsallah kardes gelıyor kızım dıyor ne zaman test yapsam acaba

selin tesadüfen bakiyim dedim,çalışıyosun artık buralara gelmiyosun diye bakmıyodum.işten çıkmışsın kuzuuu:5:hayırdır,çok ümitliydin ordan,beklediğin gibi çıkmadı mı??yine bebiş denemelerine başlamışsın,ben demiştimmmm sen dayanamazsıınn,cadı seni:9:
bak tatlım,ben söyliyim sana ne günler olucak bu fışı fışı:10.,12.,14.,16.,18. ve hatta 20. günler.panik olma lüffen.sadece dene ve gör.bu günlerde olduktan sonra akışına bırakın.valla aklına hiç bebek mebek getirmeden gir ilişkiye.yoksa bööle çis geliyo işte.bende o durumdan çok muzdariptip,anında tuvaletim geliyodu.sonra bebek düşüncesini aklıma bile getirmedim,çisimm gelmedi.hatta 1 saat yatakta yattım,sonra tuvalete gittim.sonrada gezmeye gittik dışarıya:9:sonra 1 keresinde yine 1-2 saat yattım uyudum,sonrada tuvaletimi yaptım,arkasındanda duş aldım.bi keresindende ben gezmekten geldiydim,çok yorgundum,eşimim ısrarı üzerine oldu,zaten uykum varmış,heralde akşam 6-7 gibiydi,ben 11e kadar uyumuşum horul horul:9:
kakule hamile selincim:49:
ben rötuarlıyım:76:adetim ya 16sında ya da 18inde gelmeliydi.hala gelen giden yok.belim korkunç ağrıyo yalnız,sızım sızım sızlıyo bayiliziiimmm...
yumurtalıklarımda azıcık minicik minicik kistler var.geçen ay adetimden 1 hafta sonra pembe akıntıyla başlayan,adet kanaması gibi olmayan,bana hiç ağrı acı vermeyen 5-6 gün süren su gibi kırmızı bi akıntım olmuştu.bu ay adet olup klomen kullanmaya başlayacaktım yumurtalıklarım çalışsın diye,ama adetim gıcıklık yapıp gelmiyo..yarın eczaneden gidip 3-4 tane test alıcam napiyimmm..şu belirgin 2. çizgiyi görsemde rahatlasam artık..
bende durumlar bööle cicim.kafaya takma,nisanda çalışmalara devam..

aynen bebneğim benimde hep tuvaletim geliyor .. yazdıgın gibi ben artık yumurtlama falan takip etmiyorum :( ... 18 c.tesi sabahı oldu bizimde tuvaletim geldi ama gitmedim .. 10 dk uzandım eşim işe gidicekti kalktım sonra gene yattım uyudum... uyanınca gittim tuvalete .... birde bugün oldu 2 gün ara verdim .... gene tuvaletim geldi yarım saat uzandım yattakkta yastık koydum belime ... kalktım tuvalete girdim çok sıkıştım çünkü artık nasib zamanı geldiyse plur zaten nadiyim artık koy verdim gitti düşünmüyorum zaten artık dediğin gibi... inş. olur dedigin tarihlere denk getirmişim ...
kakule için çok sevidim inş. kızı olur kız istiyordu ... inş. benimde oğluşum olur....

Back
X