damlacım iyi geceler saati 6.45e kurdum inş. unutmam diyorum öptüm
13. gün-11 nisan pts 36.1
14.gün-12 nisan salı 36.3
15.gün-13 nisan çarş 36.5
16.gün-14 nisan perş 36.4
17.gün-15 nisan cuma 36.8
18.gün-16 nisan cts 36.7
19.gün-17 nisan pzr 36.5
20. gün-18 nisan pts 36.6
21.gün-19 nisan salı 36.7
22.gün-20 nisan çarş 36.7
bugünlerde şu durumdayım selin:18::18::18: iki gündür ateşim 36.7ye yükseldi.geceleri üşümemeye dikkat ediyorum.ayaklarımın altı yanıyo,yorgana sokamıyorum ama gece kollarım buz gibi oluyo diye ince bi hırkayla yatıyorum.bu günlerde kocamla kardeş gibiyiz zaten

ne onda,ne bende bişiy yapmaya hal kaldı artık,ay sonuna kadarda bu böyle gider.
dün çenemde uyuz bi sivilce çıktı,ağrı yapıyodu,bu sabah patlattım kendisini..keşke şu memişleride pofff diye patlatmaya yarayan bişiy olsaydı,epeyce bi süredir o kadar şişlerki,ağzımın içine girecekler.kociş diyoki 'bunlar hiç bu kadar şişmezdi,test mest yapsana'..hadi ordan uleynn diyorum.adete zaten var.şimdiden bi numara çıkmazki testte.
bende sabah kalktığımda,bazen oturup kalktığımda baş dönmesi oluyo.
bu sabah sabahın 5inde uyandım,canım sucuklu kaşarlı tost istedi..kalktım,hem kocişe hem kendime tost yapıp afiyetle yedim,soora yattım uyudum.12de zor uyanabildim.
Allhım nolur tüm bunlar hamişlik işareti olsunnnn!!!

cuma günü 24. günüm.kontrole gidiyim diyorum ama,bi taraftanda korkuyorum.doktor direkt vajinal ultrasonla baktığı için artık biraz anlayabilir durumumu??gitsem mi sence? bide ateş tablosu oluştur canımcım sende,tamam mı,anlaştık mı??
hade annemm öptüm seni