- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
Ben mi abartiyorum. Ilgi manyagi miyim. Yoksa her kadin mi boyle bilmiyorum. Iste tam da bu nokta da fikirlerinize ihtiyacim var. 5 yillik evliyiz 3 cocugum var (nolur bu konuya hic girmeyelim aciklamaktan yoruldum cunku
) soyle anlatayim esim yapi olarak cok sen sakraktir. Sakalasiriz muhabbetimiz eksik olmaz falan filan. Ama gun icinde hic sarilip opmez sadece yatinca sarilirsa sarilir gun icinde aramiyor buna ayri sinir oluyorum. Birde ben bi yere gidelim dedigimde bu aralar biraz sıkısıgım diyebiliyor fakat arkadaslariyla yemek falan yiyince hesabi kendi odeyebiliyor. Gun icinde niye aramiyorsun dedigimde vaktim yok isim var diyor fakat arama kaydina bakiyorum arkadasini aramis ona vakti var. Yani benden esirgedigini sanki baskalarindan esirgemiyor gibi onunla konustugumda yanlis anliyorsun diyor. Bazen baskalarini kiskanirken buluyorum kendimi yanlis anlamayin haset gibi degil imrenme gibi. Sanki baskalarinin evliliginde hic kavga olmuyor esleri tarafindan el ustunde tutuluyor gibi hissediyorum. Var mi aranizda benim esim ilgilidir iyidir ama benim alttan aldigim zamanlarda oluyor ya da onun da kotu halleri oluyor diyen. Hep bunlari merak ediyorum. Gun icinde aranmak ozlenmek sarilmak falan istiyorum hepsi bu cok mu zor anlam veremiyorum siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim. Hepinize tesekkurler simdiden.