• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek istedigim ilgi

Tatlım işin esprisi o. seni anlıyorum 22yasindasin sen sevgilinle el ele çıkıp gezme ,egitimine önem vermen gereken cagdasin bu yaşta aileni düzeni kurup üç çocukla yükümlü olmak seni bunaltmistir.kocanla teselli olmak istiyorsun.cok şey değil isteğin..
Kaldı ki ilgi her yaşta ihtiyac

Eşinle paylaş umarım çözüm yolu bulursun
Cok konustum anlamiyor. Uzuluyor sandigin gibi degil diyor. Ama degisen hicbisey yok

Isin kotusude burdaki aramamdan hoslanmiyor :KK43:

Alla alla, niye hoşlanmıyormuş? Her saniye mi meşgulmüş hayret bişi.
Siz "Günün nasıl geçiyo sevgilim, benim balım çok mu çalışıyomuş öpücük öpücük, aşkilotam galp" filan mesajları atın öyle öyle alışır müptelası olur belkim :/

Alla alla, niye hoşlanmıyormuş? Her saniye mi meşgulmüş hayret bişi.
Siz "Günün nasıl geçiyo sevgilim, benim balım çok mu çalışıyomuş öpücük öpücük, aşkilotam galp" filan mesajları atın öyle öyle alışır müptelası olur belkim :/
Cabaniz icin size apayri bi tesekkur ederim ammaa ve lakiin. Bunlarida denedim :(

Konumuz bu degil lutfen inanin aciklamaktan cok yoruldum cunku apayri bi tartisma cikiyor sonra. Yasinizi bilmiyorum ama tecrubeniz varsa oneriniz seve seve dinlerim mesela.
Oğlumdan 4 yaş büyüksünüz güzel kızım.
Yaşınız genç, evliliğin tadını çıkarmadan üst üste çocuk sahibi olmuşsunuz bu nedenle duygusal doyumunuz eksik kalmış olabilir.
Bununla birlikte; Eşiniz genel olarak size karşı saygılı ve hoş davranan biriyse ilgi konusunu çok abartmayın.
Farklı pek çok konuya yazdım, buraya da yazayım.
Herkesin sevgiyi algılaması, hissetmesi ve karşıya yansıtması farklı farklı.
5 Sevgi Dili diye bir kitap var , 7-8 yıllık evliyken okumuştum sanırım, benim bakış açımı çok değiştirdi.
Mesela bugün eşimin doğum günüydü, ona şık bir gömlek aldım üzerine de anlamlı bir not yazdım.
Hediyeye memnun oldu, notu okuyunca gözleri doldu. Onun için notta yazanlar hediyeden daha değerli. Zaten sevgi dili hediye değil adamın, almasını da beceremez, ince düşünce ve ufak tefek hizmet onun sevgi dili.
Benim sevgi ise dilim hediye, almayı da vermeyi de çok severim. Ama eşimi artık iyi tanıdığım için özel günlerde ondan hediye beklemiyorum. Çıkalım ne istiyorsan alalım der, kırılıp üzülmüyorum çünkü davranış kodu böyle.
Geçen yıl doğum günümde bana kendi elleriyle kek çırpıp kremalı pasta yapmış, görünce inanamadım.
Eşim bana sevgisini beni düşünerek, nazik davranarak gösterir. İşten gelirim bulaşık makinesini boşaltmış, çiçekleri sulamış, haftalardır bekleyen çıktılarımı kırtasiyeden benim için almış.

Demem o ki hepimizin karakteri, evlilikten beklentisi ve ilişki dinamikleri farklı.
Kimsenin evliliğine bakıp kendinizinkini değerlendirmeyin.
Hepimizin evliliğimizde iyi giden yönler de var zaman zaman sıkıntı çıkaran hususlar da.
Önemli olan iyiyi aksayan yönlere katık ederek hayatı paylaşabilmek ve eşimizi olduğu gibi sevip kabul edebilmek.

Oğlumdan 4 yaş büyüksünüz güzel kızım.
Yaşınız genç, evliliğin tadını çıkarmadan üst üste çocuk sahibi olmuşsunuz bu nedenle duygusal doyumunuz eksik kalmış olabilir.
Bununla birlikte; Eşiniz genel olarak size karşı saygılı ve hoş davranan biriyse ilgi konusunu çok abartmayın.
Farklı pek çok konuya yazdım, buraya da yazayım.
Herkesin sevgiyi algılaması, hissetmesi ve karşıya yansıtması farklı farklı.
5 Sevgi Dili diye bir kitap var , 7-8 yıllık evliyken okumuştum sanırım, benim bakış açımı çok değiştirdi.
Mesela bugün eşimin doğum günüydü, ona şık bir gömlek aldım üzerine de anlamlı bir not yazdım.
Hediyeye memnun oldu, notu okuyunca gözleri doldu. Onun için notta yazanlar hediyeden daha değerli. Zaten sevgi dili hediye değil adamın, almasını da beceremez, ince düşünce ve ufak tefek hizmet onun sevgi dili.
Benim sevgi ise dilim hediye, almayı da vermeyi de çok severim. Ama eşimi artık iyi tanıdığım için özel günlerde ondan hediye beklemiyorum. Çıkalım ne istiyorsan alalım der, kırılıp üzülmüyorum çünkü davranış kodu böyle.
Geçen yıl doğum günümde bana kendi elleriyle kek çırpıp kremalı pasta yapmış, görünce inanamadım.
Eşim bana sevgisini beni düşünerek, nazik davranarak gösterir. İşten gelirim bulaşık makinesini boşaltmış, çiçekleri sulamış, haftalardır bekleyen çıktılarımı kırtasiyeden benim için almış.

Demem o ki hepimizin karakteri, evlilikten beklentisi ve ilişki dinamikleri farklı.
Kimsenin evliliğine bakıp kendinizinkini değerlendirmeyin.
Hepimizin evliliğimizde iyi giden yönler de var zaman zaman sıkıntı çıkaran hususlar da.
Önemli olan iyiyi aksayan yönlere katık ederek hayatı paylaşabilmek ve eşimizi olduğu gibi sevip kabul edebilmek.
Okurken gozlerim doldu inanin o kadar sevgiye ihtiyacim varki su oglumdan 4 yas buyuksun guzel kizim yazmaniz bile beni duygusallastirdi:(

Evliliğin tadını almadan üst üste çocuk ne yazık ki ilişkiyi yıpratıyor. Ben u bir gerçek. Çocuk çok sabır ve ilgi isteyen bir şey. Bütün ilgimi enerjini alıyor. Cinselliğin oturması çok ciddi zaman alıyor. Hele erkek odunsa vohooo... Eşiniz su katılmamış bir odun. Bir dakika arayıp " ne yapiyon beybi" diye sormak zor bir şey değil. Eşinizinki safi öküzlük. İttirme kaktirma ile düzelmez. İçten uyandırmak lazım ama o incelik nasıl kazandırılır bilemem. Ben yapı gereği ince biri değilimdir. Eşim kendi arar bazen. Bir ara ben onu hiç arayıp sormuyordum. Ben aramazsam hatirlahacagin yok diye trip yedim:KK48: o zaman evdeydim dışarı falan da ancak çocukla parka markete gitmek için çıkıyordum. Tek aramam akşama ekmek/ su al demek içindi. Şimdi işten çıkınca otobüse giderken arayıp konuşuyorum onu aştık.
Siz bence romantizmi ateşlemeyi deneyin. Çocuklar uyuduktan sonra film mi acarsiniz, müzik mi dinlersiniz bilemem diz dize oturup yakınlaşın bakalım. Derdinizi yargılamadan sitem etmeden suçlamadan anlatın. Karşıdakini direkt suçlar gibi konusunca hemen duvar çekip dinlemiyorlar. Hepimiz öyleyiz. Duygularınızı net bir şekilde açarsanız belki daha dikkatli olur.

Benim esim fazla ilgili
Ama cok detay vermeyecegim sonra topa tutuyorlar beni burada
Su kadar diyeyim. 18 yillik evliyim. Her aksam ben salata yaparken yardim icin mutfaga geldiginde , mutlaka belime sarilir ve öper
Bu yapi meselesi olabilir ama . Her erkek bir degil
Hakkaten bacım senin mevzu anlatılacak gibi degil

Okurken gozlerim doldu inanin o kadar sevgiye ihtiyacim varki su oglumdan 4 yas buyuksun guzel kizim yazmaniz bile beni duygusallastirdi:KK43:
Kıyamam ben size, bu kadar üzülmeyin.
Çözülmeyecek bir sorun değil bence.
'Ben dilini kullanarak' eşinize sevgiye,ilgiye ihtiyaç duyduğunuzu anlatsanız dikkate almaz mı?
Mektup yazsanız mesela?

Hakkaten bacım senin mevzu anlatılacak gibi degil
Ya niye öyle diyorsunuz?
Benim kocam da öyledir.
Evlilikte yıllar geçtikçe insan birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor ve birbirine daha çok bağlanıyor.

Ya niye öyle diyorsunuz?
Benim kocam da öyledir.
Evlilikte yıllar geçtikçe insan birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor ve birbirine daha çok bağlanıyor.
:)) Allah daha iyi etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsun:)
Beni topa tutuyorlar iyi şeyler yazınca yazmış arkadaş yani mutluluğunu anlatınca.
İnsanlar haklı olan var olmayan var o manada anlatılacak gibi değil dedim. Her akşam neler okuyoruz buralarda çeşit çeşit adam var karısına cektiren . İmrenirler demek istiyorum.

:)) Allah daha iyi etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsun:)
Beni topa tutuyorlar iyi şeyler yazınca yazmış arkadaş yani mutluluğunu anlatınca.
İnsanlar haklı olan var olmayan var o manada anlatılacak gibi değil dedim. Her akşam neler okuyoruz buralarda çeşit çeşit adam var karısına cektiren . İmrenirler demek istiyorum.
Misal BEN :(

Back
X