Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası tabikide öyle ama yazılanlar çok kırıcı değil mi sizcede? Misal biri yazmış ki bebek oynamayı yeni bırakmışsın bebek mı düşünüyorsun felan bence hiç güzel cümleler değil bunlar başka şekilde anlatılmalı bence. Hem cocuk dusunmesi anne olmasi sizin dediginiz hic biseye engel degil ki

Bence engel, tabiki de hem çocuğuna bakan hem de eğitimini tamamlayıp iş sahibi olan kadınlar da var fakat bu çok zor. Hazır çocuk düşüncesini ertelemişken üniversite sınavına hazırlansa çok iyi olur

Şu an senin yaşına dönebilmek için neler vermezdim.muhtemelen şu an anlamiyacaksin nedenini ama yıllar sonra aynı pişmanlığı yaşaman çok muhtemel.canim benim bak ne güzel bişey dusunmussunuz.alin evinizi.sen de lütfen ama lütfen üniversite oku.2 yıllık ya olsa bı meslek edin.eger okumaz meslek sahibi olmazsan hayatında herşey yolunda gitse bile pişman olucaksin.15 yıllık evliyim 2 güzel çocuğum var.maddi durumum yerinde.evim var.ama yinede çok pişmanım.okumadigim meslek sahibi olmadığım için.herseyi geç kendi potansiyelimi harcadigim için.dusunurum hala okusaydim neler yapabilirdim neleri basarabilirdim diye.bak ikinciyi 35 den sonra doğurdum.Allah verirse o yastada anne olabilirsin.ama o yaşta herşeye yeniden başlayıp meslek sahibi olamazsın.lutfen ama lütfen gençliğinde potansiyelinide harcama.birsuru şey basarabilirsin.iste o zaman eşinin de ailesinde cocuklarininda sana saygısı kat kat fazla olacak.lutfen evinizi alın sen okuluna git gezin tozun bunların hepsini birarada yapabilirsin.ama çocuk bı kere oldumu bunlar çok zorlaşıyor.evlat çok güzel ama kendini hep erteletiyor insana.hayatinin başındayken bu fırsatı kacirma.kacirmis bir ablan olarak söylüyorum.bunu kendine yapma.

Yaşın küçük o yüzden dorğı karar vermişsin

1 buçuk yıllık evliyim Bende 6 aydır tedavi görüyorum polikistik over tedavi görüyordum en son 25 Kasım'da adet gördüm hamile olduğumu öğrendim bu ay çatlatma iğnesi yapacaktım gerek kalmadı femarayı kullandığım ilk ay hamile kaldım Çok mutluyum Allah'ım herkese nasip etsin inşallah 20 yaşına girecegım

En güzel dualarımın kabulu Rabbım herkse nasip etsın

Eklentiler

• IMG_20210103_102334.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 127

En güzel dualarımın kabulu Rabbım herkse nasip etsın 2020nin son günü 31 aralıkta aldığım ne güzel haber bu sanada nasip etsın Rabbım

Doğru bi karar olmuş 19 yaşındasın çocuk için erken bile evinizi alın gezin hayatın tadını çıkarın bebek olunca her türlü kısıtlanıyorsunuz bebek düşünceniz yoksa bu süreçte işe girip siz de evinize destek olabilirsiniz.

Nasıl engel değil bacm... ünim bitti 1 yıl dinlendm 25 yaşımda evlendim kpss hazırlanacaktm 26 yaşımda anne oldum. Kitap yüzü açamıyorum.. Nasıl engel değil birşeye 17 yaşında çocuk yaşta evlenmek yerine okulu okuyup.üniversiteyi
Bitirip (üniversite hayatı bir insanın geleceğini şekillendiren en önemli dönemdir) öyle evlenseydi daha iyi olmaz mydı ? Şimdi ben böyle yazdm diye linçleme beni. Enazından konuyu açıp okuyup erkan yaşta evlenmek isteyenlere bir fikir olur.. Hee bir de eminim ki konu sahibi birkaç yıl sonra okuyan arkadaşlarına imrenip okusaydım diye iç geçirecektir.. Herşey zamanında güzel..

Özellikle linçlemeyin diye belirttim ben mutluyum problemim yok huzurumuz var çok şükür
Şaka gibi,19 yaşımda yeni üniverste kazanmıştım.Hayatimin en eglenceli yillariydı.Mesleğimide elime aldım.26 mda evlendim.30 umda anne oldum.
Çocuk büyütmekte evcilik oynamaya benzemiyor.
Cevrrmde erken anne olan kim varsa ilk çocugu icin bilmiyordum güzel bakamadim diyor.
Rahat 25 ine kadar çocuk falan düsünmeyin borç olsun olmasın.
Genceciksin yahu.
Okuyormusun,geziyormusun,iyice olgunlaş öyle düsün

sen bebeksin daha ne bebeği.
çok mantıklı karar eve girmek.
linçleyecem kusura bakma, senin yaşında ben yarın ne giyeceğimi bile seçerken yardım alıyordum sen nasıl koca seçtin kendine.
Allah pişman etmesin diyeyim ne diyeyim.

Ah be çocuğum 17 yaşında ne evliliğine ev alması ne bebeği. Sen daha ergenliği yeni geçiyorsun. 20 öncesi ergenliktir, teenage denmesinin sebebi var. Bu ne hız bu ne acele.
Çocuk dediğin şey geldi mi gitmiyor. Ömür boyu sorumluluk. Öyle iki agucuk gugucuk sevip ciciş ciciş giydirmek değil.
Hiç mi yaşıtlarına özenmedin, onlar eğitim alırken, koşa koşa evlendin. 17 yaş lise çağı. Kıkır kıkır arkadaşlarınla oturup sohbet edeceğine görümce elti derdi. Yazık gençlik gelmez bir daha.
Arkadaşlarınla kolkola sokakta kıkırdayacak, sinemeya gidecek yaşlardasın.

Keşke çocuğu, görümceyi, evi barkı bir kenara bırakıp bir meslek sahibi olma hayali kursan be canım...İlla ki üniversite oku demiyorum...Bir meslek sahibi olmak, örneğin zanaat bilmek o kadar önemli ki..bak ne yazmışsın "Allah Geciktiriyorsa Güzelleştiriyordur". Bir şeyleri güzelleştirmek senin elinde, gençsin ve emin akıllısın...Harcama bu güzel yılları.

Ev borcundan sonra çok geç olmayacak mı diye düşünürken tam 19 yaşında olduğunuzu öğrendim

Daha hayatın başındasınız
Önce kendi hayatınızı bir doyasıya yaşayın
Bebek görümce kaynana bilmem ne stresleri yaşamak için çok erken daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…