Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorumm öyle direk alıntı yaptım belirmek için beliryicektim onu da ama unuttum kusura bakmayın teşekkür ediyorum

Daha hayatı tanımamışsın. Ah.
Ne eşler aldatıyor, ne eşler terk ediyor, ne eşler aldatıyor. İnsan çiğ süt içmiştir derler. Kimseye güvenme kendinden başka.
İllla aldatıcak diye bir kural mı var neden böyle diyorsunuz ya ben şuan da sizin bu cümlenize kanıpta eşimle kavga edip boşansaydım vebalini kaldırabilicekmiydiniz lütfen yapmayın

Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn

Ya yazdıığım mesajlarda neye kızıyorsunuzz lütfen yapmayın etmeyin kalp kırmak bu kadar kolay birşey mii aklınıza gelen ilk şeyi yazıyorsunuz ama düşünmüyorsunuz

Eşin ne iş yapıyor?

Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn
Gencecik bir insanın 17 yaşında evlenmesinden iyidir. Gençlik hatası dersin, dersini alır yokuna bakar. Ama ileride pişman olup kucağında çocukla ana evine dönüp baştan başlamasından iyidir.

Sizin dini hassasiyetiniz var, saygı duyarım. Ama sizin de illa 17 yalşında sevişmenize gerek yoktu. Bekleyebilirdiniz. Okuldan sonra evlenebilirdiniz.
İlla her sevgili sevişmiyor neticede.

Gelsin gelsin, 17 yaşındaki çocukla evlenen biri daha ağır laflar hak ediyor bence.

Eşim torna tesviye ustası ayrıca makina mühendisi
21 yaşında makine mühendisi mi? Madem mühendis neden tornacılık yapıyor? Mesleğinden utanıp bir şeyler ispat etmenize gerek yok. Siz çocuk yapmadan okuyun.
Çocukla okumak kolay değil. İki sene doğru düzgüm uykunu dahi alamazlen nasıl derse konsantre olacaksınız? Mesleğinizi almadan çocuk yapmayın.

Face mi acaba?

Mesleğinden mi utanıyorum eşimin mesleği utanılacak bir meslek mi sizce ayrıca makina mühendisi de aynı işi yapıyor eşim 21 değil 23 yaşında eşim aynı iş yerinde iki işle birden ilgileniyor ve torna üzerinden daha çok maaş alıyor pandemi zamanın da bile öğretmenler mühendisler mimarlar işsiz kaldı benim eşimin işler daha da açıldı utanılcak bir meslek yapmıyor alnının teri ile çalışıyor 40 yaşında çırakları var laflarınıza dikkkat edin eşimin 3 aylık yaptığı birikim ile biz 0 dan ev düzdük utanmıyorum gurur duyuyorum eşimle

41 kisi bana ayetel kursi okuyabilirmi her biri bitane okurmusunuz bebek istiyorum olmuyor
Yaşın genç yanlış yere yazdın canım benim burda insanların hayatını yadırgamayı seven insanlar var linç tayfası gelir şimdi kaç en iyisi

Eşiniz varsa ne iş yapıyor acaba ????

Bazen olmayanda da hayır vardir, sizin çocuk meselesi de öyle olmuş gibi duruyor.
Yaşınız 1 yıldır tedavi görmek için çok küçük. Evlilik için acele etmissiniz, bundan sonrası için acele etmeyin en azından.

Ev konusunu da iyi düşünün, kaç yıl, ne kadar ödeyeceksiniz, eşinizin maaşı nedir? Boyunuzdan büyük borçlara girip da bu gencecik yaşta ruhunuzu yoracak zorlukların altına girmeyin derim.

Konuyu da lincleneceginizi bilerek açmışsınız, darılıp gücenmeyin o yüzden yapılan yorumlara.

Son düzenleme:
19 yas anne olmak icin cok erken. Acele etmenizin sebebini anliyamadim. Benim bir akrabam 19 yasinda evlendi, 20 yasinda cocugu oldu ve daha gecen: kocami, cocuklarimi cok seviyorum ama keske evlenmek ve cocuk sahibi olmak icin en azindan bi 25 yasina kadar bekleyip önce meslek edinseydim demisti.

Çocuk işini biraz erteleyin daha yaşın genç. Evinizi halledin varsa eğitimin onu bitirmeğe bak. Sonra rahat rahat bebeğinle ilgilenirsin. Çocuk masraflı malesef. İlk bebeğin olacak dilediğin gibi büyütebilesin.
Son olarak sen hayatından memnunsan kimseye birşey ispatlamak zorunluluğun yok. Geriye sarıp,eskiye dönemeyeceğine göre ileriye bak. Özelliklede eğitim konusunda. Mutluluklar dilerim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…