- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Biliyorumm öyle direk alıntı yaptım belirmek için beliryicektim onu da ama unuttum kusura bakmayın teşekkür ediyorumYorumu sana yapmadım ben ya.. yukarda okursan sana dua bile ettim.. Alıntım başkasına ayrıca her yorumumda küçük yaşta evleenmek isteyen çocuklar okursa diye yazıyorum diyerek de belirttim. Herşeyi üzerinize alınmayın. Size söylenecek olanı söyledim bitti.
İllla aldatıcak diye bir kural mı var neden böyle diyorsunuz ya ben şuan da sizin bu cümlenize kanıpta eşimle kavga edip boşansaydım vebalini kaldırabilicekmiydiniz lütfen yapmayınDaha hayatı tanımamışsın. Ah.
Ne eşler aldatıyor, ne eşler terk ediyor, ne eşler aldatıyor. İnsan çiğ süt içmiştir derler. Kimseye güvenme kendinden başka.
Rica ediyorum...hayatınızda mutluluklar..Biliyorumm öyle direk alıntı yaptım belirmek için beliryicektim onu da ama unuttum kusura bakmayın teşekkür ediyorum
Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinnCinsellik yaşamayı çocuğum 17 yaşında isterse yine kızarım ben. Biraz büyüsün aklı başına gelsin, kendini tanısın isterim. Kim ne derse desin 17 yaşında insan daha kendini tanıyamıyor. Kendini tanımadan paldır küldür evlenmek ne kadar mantıklı.
Ki korunarak sevişen kadını alkışlarlar demiş de konu sahibi, 20 yaşında bekar sevişen kadının kaynana derdi olmaz. Konu sahibi 17 yaşında kayınvalide kayınpeder görümce ve kayınbiraderli evde 6 ay yaşamış. Aynı şey mi? Gencecik kızın hayatını yakması resmen. 17 yaşında kaynana görümce derdi çekiyor.
Eşin ne iş yapıyor?Lütfen sakin olur musunuzz ve kötü eleştrilerinizi lütfen durdurun artık kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor eve küçük yaşta evlendim ama şuanda ben reşit ve bir bireyim kendi kararlarımı alabilcek bir yaştayım ben bu konuyu beni eleştirmeniz için açmadım size yaşım küçükmü diye de sormadım sadece kararımı anlatmak istedim ben yemek bölümü mezunuyum liseden ünüversiteye zaten hazırlanıyorum hatta üniversiteyi de çocuk gelişimi üzerine çalışıyorum okul öncesi öğretmeni olabilmek ve ilerde kendime bir kreş açmayı düşünüyorum ayrıca geçen seneden beri de güzellik ve bakım üzerine eğitim alıyorum ve şuanda bile düğün vs olduuğu zaman kuaförlerle anlaşmalı birşekilde giidip gelin hazırlıyorum bilip bilmeden yargılamak neden eşim hakkın da da birkaç şey söylenmiş sizler burada evli adama aşık olduğunu kendinden 30 yaş büyük adamla ilişki yaşadığını söyleyen insanları bu şekilde yargılamıyorsunuz benim eşimle aramda yaş da yok 23 yaşında eşim lütfen
Eşim torna tesviye ustası ayrıca makina mühendisiEşin ne iş yapıyor?
Gencecik bir insanın 17 yaşında evlenmesinden iyidir. Gençlik hatası dersin, dersini alır yokuna bakar. Ama ileride pişman olup kucağında çocukla ana evine dönüp baştan başlamasından iyidir.Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn
Benim eşim baba olmayı hakediyor o çok güzel bir eş çok güzel bir baba da olucak böyle insanlar dediğiniz benim eşim bana sesini bile yükseltmez bu adam haketmiyor da evli çocuklu olup yasak ilişkiden hamile bırakan adamlar mı baba olmayı hakediyor lütfen konu eşime gelmesin
21 yaşında makine mühendisi mi? Madem mühendis neden tornacılık yapıyor? Mesleğinden utanıp bir şeyler ispat etmenize gerek yok. Siz çocuk yapmadan okuyun.Eşim torna tesviye ustası ayrıca makina mühendisi
Eşime laf söyleme hakkınız yok ama ağır laflar söylerseniz dava açma hakkım var değil mi istiyorsanız yapınGelsin gelsin, 17 yaşındaki çocukla evlenen biri daha ağır laflar hak ediyor bence.
Face mi acaba?21 yaşında makine mühendisi mi? Madem mühendis neden tornacılık yapıyor? Mesleğinden utanıp bir şeyler ispat etmenize gerek yok. Siz çocuk yapmadan okuyun.
Çocukla okumak kolay değil. İki sene doğru düzgüm uykunu dahi alamazlen nasıl derse konsantre olacaksınız? Mesleğinizi almadan çocuk yapmayın.
Mesleğinden mi utanıyorum eşimin mesleği utanılacak bir meslek mi sizce ayrıca makina mühendisi de aynı işi yapıyor eşim 21 değil 23 yaşında eşim aynı iş yerinde iki işle birden ilgileniyor ve torna üzerinden daha çok maaş alıyor pandemi zamanın da bile öğretmenler mühendisler mimarlar işsiz kaldı benim eşimin işler daha da açıldı utanılcak bir meslek yapmıyor alnının teri ile çalışıyor 40 yaşında çırakları var laflarınıza dikkkat edin eşimin 3 aylık yaptığı birikim ile biz 0 dan ev düzdük utanmıyorum gurur duyuyorum eşimle21 yaşında makine mühendisi mi? Madem mühendis neden tornacılık yapıyor? Mesleğinden utanıp bir şeyler ispat etmenize gerek yok. Siz çocuk yapmadan okuyun.
Çocukla okumak kolay değil. İki sene doğru düzgüm uykunu dahi alamazlen nasıl derse konsantre olacaksınız? Mesleğinizi almadan çocuk yapmayın.
Fake değilim kimliğim doğrulandı merak etmeyinFace mi acaba?
Yaşın genç yanlış yere yazdın canım benim burda insanların hayatını yadırgamayı seven insanlar var linç tayfası gelir şimdi kaç en iyisi41 kisi bana ayetel kursi okuyabilirmi her biri bitane okurmusunuz bebek istiyorum olmuyor
Eşiniz varsa ne iş yapıyor acaba ????21 yaşında makine mühendisi mi? Madem mühendis neden tornacılık yapıyor? Mesleğinden utanıp bir şeyler ispat etmenize gerek yok. Siz çocuk yapmadan okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?