Bir uzmana danisip yardim alsaniz sorununuz ne neden kaynaklaniyor tam olarak anlasilir.. bence sikintilarinizdan icini daraliyor tek kalip dusuncelerle bogulmak istemiyorsunuz.. bi nevi düşüncelerinizden kaciyorsunuz
Sorunlar hastalıklar böyle başlıyor.
Niye bunu kafana takıyorsunki tek kalmak istemiyorsan annenle mutfaga git düğüne gir dısarı cık. Neden niye nicin dersen budurum seni dahada içine alır bis nefes al
Sorun görmedim şuan için
Agir geliyordur belki sonucta blincalti denen bisey war farkinda değilsinizdir ama size agir geliyordur. Kendinizi iyi hissetmiyorsunuz buda acik bi durum bence yardim alin.Çok mantıklı
Ama ben normalde böyle değildim sorun o yüzden yani.
Farklilik var bende
Cok gecmis olsun. Bir uzmanla görüşün bence. Sürekli böyle olsanız benim gibi korkaksiniz diyecegim ama sizin durum benimKinden farklıOlay ruhani varlıklarla ilgili değil..
Bastan söyleyeyim.
Tek olucam gelecekler görürüm değil mesele..
Annemle TV izliyoruz mesela mutfağa gidiyor yemek yapmaya ama ben içsel olarak gitmesini istemiyorum.
Tek kalmak istemiyorum..
Normalde düğüne gitseler gelmicem siz gidin derim ama artık öyle birşey yok.
Tek kalmiyayım bende geleyim diyorum.
Bişeylerle uğraşırken yanımda biri olsun istiyorum.
Tek başıma kalmak istemiyorum.
Öyle bi endisem var.
Düşüncelerim çok..
Ailevi sıkıntılarım var.
Ama neden böyleyim bilmiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Yaşımda 20
Agir geliyordur belki sonucta blincalti denen bisey war farkinda değilsinizdir ama size agir geliyordur. Kendinizi iyi hissetmiyorsunuz buda acik bi durum bence yardim alin.
Cok gecmis olsun. Bir uzmanla görüşün bence. Sürekli böyle olsanız benim gibi korkaksiniz diyecegim ama sizin durum benimKinden farklı
bunun aynısı bende de var. onların tek gitmesini istemiyorum koruma içgüdüsü sanırımCanım bende de onun tersi olarak annemin kardeşimin bir yere tek gitmesini istemiyorum.
Onlar gidecekken sırf onların yalnız kalmaması için bende gidiyorum. Onlara zarar gelmemesi için.
Peki sen dışarıda tek başınayken sokakta, avmde falan da oluyor mu hisler ?
Canım bende de onun tersi olarak annemin kardeşimin bir yere tek gitmesini istemiyorum.
Onlar gidecekken sırf onların yalnız kalmaması için bende gidiyorum. Onlara zarar gelmemesi için.
Peki sen dışarıda tek başınayken sokakta, avmde falan da oluyor mu hisler ?
bunun aynısı bende de var. onların tek gitmesini istemiyorum koruma içgüdüsü sanırım
bunun aynısı bende de var. onların tek gitmesini istemiyorum koruma içgüdüsü sanırım
catlakB, konularından okuduğum kadarıyla zor bir hayatın var. ve kendini çok zorluyorsun bana kalırsa. herşeyi çok düşünüyorsun birden aşamazsın hiç bir şeyi. benim 20 yaşındaki zorlu hayatım şuan yok mesela ailevi olarak. hepsi geride kaldı. giden benim kara kara düşünüp kendimi üzdüğüm zamanım oldu. biraz akışına bırakıp kendine yönelmeni tavsiye ederim. ücretsiz meslek kurslarına katıl derim. alabildiğin kadar al. isterse tüm hafta için dolsun. ama bir şeyler yap. sonunda dersin ki kendim için uğraştım. kendim için çabaladım. evdeyken insan kuruyorda kuruyor. şuan derslerimi nasıl geçerim diye düşünmekten başka bişeye kafa yoramıyorum resmen
Aynen. Hani hastaneye gidecek olsalar bile du bende geliyim diyorum. Markete gidip biraz uzun kalsalar cama cık balkona çık surekli ara ..
Tatlım bende çok relax takılabilen biri değilim. seni anlıyorum o yüzden
ama fazla sıkıyorsun kendini
ağlamak istiyorsan ağla, güçlü olmaya çalıştıkça olamazsın
evrenin garip bir döngüsü var
vazgeçtiğin zaman daha da mutlu oluyorsun ve hepsi gerçekleşiyor
vazgeçmekten kasıtta tevekkül oluyor
iste ve bırak olayı yani
o işe içime sinmedi, bir girip bakıcam diyerek gidersen
önyargılı olmuş olursun
sadece dene olursa olur olmazsa daha iyisi oluyor çünkü
Dışarıda insanlar içinde sıkıntım yok benimde ama tek kalmaktan hoşlanmiyorum. Hatta korkuyorum ama geceleri. Birde yalnız asansöre binememe çıktı simdilerde.Etkiliyor farkındayim ağır geliyor biliyorum onuda ama buna engel olamıyorum.
Ağlama isteğim de var.
Tutuyorum kendimi.
İç sıkıntım var.
Birde bu tek kalma endişesi
Benim korkaklığım ani sestendir.
Onun dışında inşaat arasından tenha bi yerden tek başıma gecerim korksam bile gecerim ama bu durum farklı artık
Dışarıda insanlar içinde sıkıntım yok benimde ama tek kalmaktan hoşlanmiyorum. Hatta korkuyorum ama geceleri. Birde yalnız asansöre binememe çıktı simdilerde.
10 kati çıkıp iniyorum ama aslaaaaaaa binmiyorum yalnizken.
bence alışkanlık. onlar olunca kendini daha güven de hissediyorsun. acil kendi başına kalmaya alıştır kendini ilerde çok zorlanırsın.. çalışmıyorsan çalış kendi başına bir şeyler yapmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?