Tek kalma endişesi

bende de oluyor ama ben tanımadığım bir mekanda falan tek kalınca oluyor bir de düğün de mesela kalabalık da olsa yanımda tanıdım biri olmayınca rahatsız oluyorum bende cuma günü psikiyatriye danışacağım randevum var eğer yenmesi mümkünse daha kaliteli bir yaşam için beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemlidir bence sende bir psikiyatriye danış mutlaka belki buna neden olan çok farklı eski bir problemin vardır ertelersen farklı rahatsızlıklar da doğabilir

Düşünüyorum zaten.
Size psikolog ne dedi ?

Bende gittim ilaç yazdi hic dinlemeden bende almadım
neden yan etkisi mi var acaba bende ilaç verirse araştırıcam netten falan özellikle hormon falan bozuyorsa hiç kullanmamak en iyisi sanki. Ama bazen kandaki bir değeri arttırıyormuş bu ilaçlar ve cesaret ve özgüven veriyormuş o yüzden deneyeceğim :)

İlaci Kessek yine ayniyiz ama

İlaci Kessek yine ayniyiz ama
o zaman psikiyari değil psikoloğa gitmen gerekir belki ilaçla değil terapiyle tedavi edilebilen bir rahatsızlıgın vardır bende ilk defa gidicem umarım kötü bir şey yoktur

o zaman psikiyari değil psikoloğa gitmen gerekir belki ilaçla değil terapiyle tedavi edilebilen bir rahatsızlıgın vardır bende ilk defa gidicem umarım kötü bir şey yoktur

İnşALLAH yoktur.
Ben ilaçlara anlık etki ettigini düşündüğümden inanmıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…