• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kardeş olmak nasıl bir duygu.

benim iki çocuğum var aralarında çalıştığım için 8 yaş fark var oğlum kardeşine öyle güzel abilik yapıyor ki mutlaka en az iki çocuk yapmalısınız,ben kendim bile 3 kardeş olduğumuz halde çok isterdim dertleşebileceğim ablam ya da kız kardeşim olsaydı diye.

bütün yazılanları okudum yazdıklarınızda belki haklısız ama cocuğunuz hiç bir zaman kardeş sevgisini tadamayacak onu bu sevgiden mahrum büyüteceksiniz anne baba her zaman başlarında baki kalmıyo hayatta yapa yanlız kalıyo eş dost akraba var diyeceksiniz ama onlarda biyere kadar durur yanlarında bayramlarda seyranlarda hiç yeğenleri olmuyacak ablası abisi kardeşi olmuyacak bugünkü rahatınızı düşünüyosunuz ama yarınki geleceğide düşünün lüften en az 2 çocuk kardeşlik sevgisini tatmaları için

Biz iki kardeşiz bir kız kardeşim var. Keşke abim olsaydı ya da erkek kardeşim bence çok kardeş olmak güzel bir şey olabilir:27:

Back
X