- 2 Şubat 2013
- 2.724
- 529
- 323
- 28
Ozecı canım ben kuzenımın arkadası Berker ıle cıkacak mıyım?Aramda bıseyler olacak mı? lutfen bı bakar mısın?0-22 arası bir sayı söyleyin
Sayı:14
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozecı canım ben kuzenımın arkadası Berker ıle cıkacak mıyım?Aramda bıseyler olacak mı? lutfen bı bakar mısın?0-22 arası bir sayı söyleyin
bana da bakar mısınızzz :)) Yurtdışı eğitimi için kapılarım açık mı ??Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
onemli degil canımHerhalde bu sayı meselesi birinin mesajları tam okumaması sebebiyle bu hale geldi. 0 ve 22 arasında bir sayı seçmesini söylediğim arkadaş hamileliğinin ne zaman olacağını sormuş sonra da ısrar etmemek adına başka bir mesajımı alıntılayıp smiley eklemiş davranışı çok hoşuma gitti ve ona bakmak istedim sadece. Bu yüzden de ona bakabilmek için bu soruyu sordum. Sonra da herkes sayı soylemeye başlamış... Oysa konunun başında yazmışım basit bir şekilde soru üzerine kart çektiğimi.
Nitekim bunun da bir önemi yok .
Artık bakım yapmıyorum çünkü vaktim olmuyor. O yüzden sayı yazan arkadaşlar kusura bakmasın...
Herkese iyi forumlar...
Yok estafurullah:)kusura bakmayın benim yuzumden uzulmussunuz cok iyi anliyorum sizi ayni şey benimde basima geliyordu. ki ben ustelik faldan anlamiyordum anlamadigim halde herkes kapatip yorumlatmaya calisiyordu :) neyse ki bitti artik.
Çok teşekkür ederim :) Sayım 17Yok estafurullah:)
zaman sorunuz için bakmak isterim hala geçerli ise soru. 0-22 arasında bir rakam söylemeniz gerekiyotr sadece.
Soruyu direkt bebeği ne zaman olacak şeklinde sordum.Çok teşekkür ederim :) Sayım 17
canım zamanın olursa bana ask durumu ıcın bakar mısın? berker ıle nolacak?Yok estafurullah:)
zaman sorunuz için bakmak isterim hala geçerli ise soru. 0-22 arasında bir rakam söylemeniz gerekiyotr sadece.
Ozenc hanim bende soru sormak istiyorum yanitlarsaniz sevinirim gercektenArkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Fırsat olmadığından artık bakım yapmıyorum.
Herkese İyi forumlar.