• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kayınvalide olsa bende birde kayınpeder ve görünce var

Allah onlari islah etsin.. kuran buyuyu buyu yapani lanetliyor nasil boyle seyler yapip muslumani diyorlar.. esin sonra cok pisman olacak ama is isten gececek.. gecmeden uyanir ne guzel birbirinizi severek evlenmissiniz herkese nasip olmuo niye kendi mutlulugunu dusunmuyor.. allah ne varsa baslarin a gecirsin kendi ustlerine cevirsin
 
Olabilir belki çözümlemesi içinde bişeyler yapmış olabilirler. Ablamın komşusunun eşinin ailesi yapmış ölüm büyüsü adam trafik kazasında ölmüş yıllar sonra kadın musaydı bulmuş hocaya götürmüş de o zaman anlamış.

Bide banada yapmış olabilirler 2 ayı geçtik çok isteksizlik cinsellikte. İlk evlendiğimizde eşim çok isteksizdi ben yine büyüden şüpelenip dua falan okumuştum boynunda taşıdığı muska bi anda suyu düşüm kaybolmuş nehirde balık tutuyormuş o sırada ondan sonra çok istekli oldu uykundan uyandırır hadi kalk yapalım çok istiyorum desem yapıyordu şim ise ben 2 ayı geçtik çok isteksizim sürekli kaçıyorum eşimde herşeyi ailesine anlatır bu durumuda anlatmıştım kesin benim isteksiz olduğumu bu seferde ona yapmış olabilirler.
 
Allah onlari islah etsin.. kuran buyuyu buyu yapani lanetliyor nasil boyle seyler yapip muslumani diyorlar.. esin sonra cok pisman olacak ama is isten gececek.. gecmeden uyanir ne guzel birbirinizi severek evlenmissiniz herkese nasip olmuo niye kendi mutlulugunu dusunmuyor.. allah ne varsa baslarin a gecirsin kendi ustlerine cevirsin

Bide canım bunlar 5 vakit namaz kılıyor oruç tutuyorlar. Kadın iz evlenmeden önce kahve falı baktırmış ve falda ben eşimi boşayacam ama boşanana kadarda çok uğraştırcakmışım öyle çıkmış. Kadın kendisi anlatıp durur.
 
evlenen kadar aslan evlendikten sonra kedi gibi oluyor anlamıyorum ama şuna şahidim kvdeler genelde oğullarına sana baktım büyüttüm diye anlatıp ağlarlar istedikleri olmayınca
 
evlenen kadar aslan evlendikten sonra kedi gibi oluyor anlamıyorum ama şuna şahidim kvdeler genelde oğullarına sana baktım büyüttüm diye anlatıp ağlarlar istedikleri olmayınca

Bizimki senin seni bizim için doğurmuş bize hizmet et diye artık senin annen yok, onlar artık senin hiç beşini bana hizmet etçeksin istediğim herşeyi yapçaksın diyor.
 
Bizimki senin seni bizim için doğurmuş bize hizmet et diye artık senin annen yok, onlar artık senin hiç beşini bana hizmet etçeksin istediğim herşeyi yapçaksın diyor.

eğer ailen yanındaysa ne mutlu sana ama bence sende bi dene ağla deki biz artık aile olduk aç gözünü bak ben karınım sevmiyorsan söyle de ama aienin dolduruşuna gelipte boşanma kararı alma de hatta bunu bir mektup gibi yaz ve bı kaç gün evden ayrıl inkanın varsa
 
eğer ailen yanındaysa ne mutlu sana ama bence sende bi dene ağla deki biz artık aile olduk aç gözünü bak ben karınım sevmiyorsan söyle de ama aienin dolduruşuna gelipte boşanma kararı alma de hatta bunu bir mektup gibi yaz ve bı kaç gün evden ayrıl inkanın varsa

Dedim bunları ve niye bana zulmediyor ve onların lafıyla bunları diyorsun dedim ve oda ben sana daha çok zulüm etçem 1 ay sonra boşandık mı görürsün dedi.işte ben niye hala bu evde duryorsam. Birde ben çıkıp gidersem evden kaçtı gösterirler geçen sene yine aynı bu zamanlar yine aynı şeyler oldu beni oyuna getirip evden kaçtı göstermişlerdir daha sonra eşim hatasını anlayıp beni geri istemişti.
 
Dedim bunları ve niye bana zulmediyor ve onların lafıyla bunları diyorsun dedim ve oda ben sana daha çok zulüm etçem 1 ay sonra boşandık mı görürsün dedi.işte ben niye hala bu evde duryorsam. Birde ben çıkıp gidersem evden kaçtı gösterirler geçen sene yine aynı bu zamanlar yine aynı şeyler oldu beni oyuna getirip evden kaçtı göstermişlerdir daha sonra eşim hatasını anlayıp beni geri istemişti.

insanın insana yaptığı zulmu kımse yapmıyor bende annem ve babam şuan kavga ediyorlar ileride çocuğunun bu kavgaların arasında kalmasını istemezsin değilmi ve eğer büyü varsa büyü bozma duaları var Allaha sığın ve bana yaşlı teyzenin biri demiştiki büyüye inanırsan büyü sana tutar ama inanmazsan büyü sana işlemez derdi
 
Bende şüpeleniyorumda ben ne yaparsam yapayım yine yapçaklar ömrüm sürekli bozdurmakla geçmek böyle hayat mı olur. Sivrisinek gibi kanın kokusunu aldınmı emiyorlar bunlarda parnın kokusunu aldınmı başlıyorlar

Bol bol dua et oku kendini canım cünkü ALLAH korusun bosansan bu büyü yapan bir kadınsa yine sana yapar
 
Ben senin demin ki konunu okuduktan sonra baktım bu konuna.Oraya da yazdım.Şimdi burda daha detaylı okuyunca yaşadıklarını,pardon yaşadığın eziyeti zulümü...Kocan ve ailesi belli.Karakter,yapı,insanlık herşey ortada.Ben seni anlayamadım.Sen gencecik bir insansın.Ne diye bu hakaretlere maruz kalıyorsun.Sakın bana sevgi deme.O sevgiyi taşıyan kalbi yerinden söker ciğer takarım kendimi bu hakaretlere maruz bırakmam.Bak bunları üzülmen için yazmıyorum.Kendine gel,artık üzülme diye yazıyorum.Belli ki 8 senelik birliktelikte de çektin ama bile bile değişir ümidiyle evlendin.Sakın ha sakın çocuk olur da düzelir diye çocuk yapmaya kalkıp,kendini daha fazla dibe çekme.Boşananlar çocuksuz mu?Çocuk birşey düzeltmiyor.
Sanırım üniversite mezunusun.Ya sana hakaret eden,seni hiçe sayan,aile ortamına saygısızca davranan,bırak bunları yatak odası mahremiyetinizi bile çekinmeden ailesine anlatan birini niye çekiyorsun.Ailen annen baban bu kadar üzülüyor madem,niye daha fazla onları da kendini de üzüyorsun.Ailen kapımız açık diyor.Yok büyü,muska,kurşun döktürme..geç bunları canım.Ömrün büyü bozmayla mı geçicek.Sabret desem beklenilecek tarafı yok.Kendi düzelse,aile bozuk.Aile düzelse,kendi bozuk.Sen onu yatağa çağırdığında ki ufacık bir gülümsemesinden medet umuyorsun.Seni aşağılıyor farkında değil misin?Bu kadınalr niye kendilerini ezdiriyorlar anlamıyorm.Geçen yıl da baba evine gittim diyorsun.Demek evlendiğin günden beri var bu problemler.Sen eşyamısın.İstediğinde git desin,istediğinde gel desin.

Bak güzel kardeşim.Kimseyi düzeltmeye uğraşıpta kendi gençliğini yok etme.Sen de bir anne babanın evladısın.GençsinKendi ayakların üzerinde dur,yeniden evlenir,bugün döktüğün gözyaşlarına yarın hayıflanırsın.Kaç yılın gitmiş,ömründemi gitsin istiyorsun.Hayat devam ediyorEvlenmekte hak,boşanmakta.Çekme bu insanları.
 
Eşimde yıllarca bunlara yedirmiş borçlarını ödemiş araba almış bahçe almış ve hata babası emekli oldu ve emekli ikramiyesi 200 bin o kadar parası olmasına rahmen hala eşimden istiyor çünkü bunlar sadece yiyici. Aslında düğünü benim eşim yaptı ama onlar kendileri yapmış gibi gösteriyor ve harç borç içindeyiz diye arındırıyorlar kendilerini. Adamlar yetmiyor daha da istiyorlar


alakasız olucak ama merak ettim bu adam nerden emekli 200 bin ikramiye alacak kadar
 
Ben 1.5 sene daha evlendiğim gün çekmeye başladım babamın ha bire tansiyonu çıkıyor, annem ayakta durmak için uğraşıyor yoks akendisini bi salsa Allah korusun ölür kalbi tansiyonu var siz bensin ne yaparsınız sizi düşündüğümden dimdik durmaya çalışıyorum diyor.ben ise ne yapçağımı şaşırdım beni haketmeyin sevmeyen bi adamla birlikteyim ben bile dik durmaya çalışmasam hasta olurum. Düzelceğine ufacık bile inansam tamam deyim ama yok 10 gündür konuşmuyor benimle yemeğimi yemiyor yüzüme bakmıyor neden mi ailesine gitti geldi kırdı yıktı herşeyi belalar okudu bana , nefret esiyormuş boşancakmış benden.neden çünkü onu bana karşı doldurdular. Beni istemiyorlar çünkü rahat parasını yüyecekler

aynısı daha bugün bende var merak etme benmkide bugün telefonda etmediği küfür hakaret kalmadı nemiş anası çok temis iyi kalpli kadınmış sadece söleri ağarmış ben onlara saygısızlık yapmışım ki aynı şeler kabile hayatı aile apt. yediğin hakaretler sözler eski sev gililerden bahsetmeler kocan yokken yerin dibine sokmalar sürekli kocandan ayrı takılmanı istemeler rabbime iki gündür ağlayarak haykırıyorumki 2 senede ömrümden ömür götrdüler can veremicek ağzında kalcak canı onlar beni mahvettiler onlarda yansın kızlar ağla ağla bizden gidiyor eminim eşim fındık kırıyodur ki bu böyle 2 yıldır ailesi melek ben şeytan fesat kötü kalpli anneside ne kv ne kpder derdi çekmiş kocasını çekip alıp yiyp içip gezmiş nefret kusuyorum nefret bana boşıcam seni bitti bu evlilik diyo bende dedim adliye açılsın git boşa oooo diyo sen kararını vermişinn ne diyimki??
 
amma cok muskalı bir konu heryerden muska cıkıyor
suya düşüyor karaya cıkıyor şaşırtıcı
madem bu kadar muskalardan haberiniz var eşinin ailesi yaptırırken neden mani olmuyorsun

bende merak ettim kayınpederin işini muskalar gibi o da ne kadar cokmus öyle
söyleyin de biz de o işi yapalım
 
ayr
ıca gelin ne bilir kp'in ikramiyesini falan, eksik bişeyler var bence

Bana konusahibi kendini kandırıyor gibi geldi.
Eşiyle huzursuzluğunu sadece3. Kişilerin üstüne yıkmaya çalışıyor.
Kendi kafasında bile olayları abartıp, kocasını aklamak amaç.
 
Konuşmayı denedim almıyor benim dediğim hiç birşeyi onu öyle yapmışlar ki benim hiç bişeyimi inanmıyor. Ben hatta bir gün babasına konuşurken konuşmalarını dinlemiştim babası onu dinlemeyeceksiniz onun dediklerini yapmıyacaksın, hiç bişeyine inanma onun o seni kandırmaya çalışıyor dedi ve eşimde tamam baba diyordu . Bende baban bunları diyor ve sen tamam mı diyorsun dedim oda evet babam ne derse doğrudur dedi.

yuhhhhhh artık babası ne derse dogruymuş
bide bu kocan olacak kişiliksiz erkegim diye ortalardamı geziyor:47:
 
Back
X