Ben senin demin ki konunu okuduktan sonra baktım bu konuna.Oraya da yazdım.Şimdi burda daha detaylı okuyunca yaşadıklarını,pardon yaşadığın eziyeti zulümü...Kocan ve ailesi belli.Karakter,yapı,insanlık herşey ortada.Ben seni anlayamadım.Sen gencecik bir insansın.Ne diye bu hakaretlere maruz kalıyorsun.Sakın bana sevgi deme.O sevgiyi taşıyan kalbi yerinden söker ciğer takarım kendimi bu hakaretlere maruz bırakmam.Bak bunları üzülmen için yazmıyorum.Kendine gel,artık üzülme diye yazıyorum.Belli ki 8 senelik birliktelikte de çektin ama bile bile değişir ümidiyle evlendin.Sakın ha sakın çocuk olur da düzelir diye çocuk yapmaya kalkıp,kendini daha fazla dibe çekme.Boşananlar çocuksuz mu?Çocuk birşey düzeltmiyor.
Sanırım üniversite mezunusun.Ya sana hakaret eden,seni hiçe sayan,aile ortamına saygısızca davranan,bırak bunları yatak odası mahremiyetinizi bile çekinmeden ailesine anlatan birini niye çekiyorsun.Ailen annen baban bu kadar üzülüyor madem,niye daha fazla onları da kendini de üzüyorsun.Ailen kapımız açık diyor.Yok büyü,muska,kurşun döktürme..geç bunları canım.Ömrün büyü bozmayla mı geçicek.Sabret desem beklenilecek tarafı yok.Kendi düzelse,aile bozuk.Aile düzelse,kendi bozuk.Sen onu yatağa çağırdığında ki ufacık bir gülümsemesinden medet umuyorsun.Seni aşağılıyor farkında değil misin?Bu kadınalr niye kendilerini ezdiriyorlar anlamıyorm.Geçen yıl da baba evine gittim diyorsun.Demek evlendiğin günden beri var bu problemler.Sen eşyamısın.İstediğinde git desin,istediğinde gel desin.
Bak güzel kardeşim.Kimseyi düzeltmeye uğraşıpta kendi gençliğini yok etme.Sen de bir anne babanın evladısın.GençsinKendi ayakların üzerinde dur,yeniden evlenir,bugün döktüğün gözyaşlarına yarın hayıflanırsın.Kaç yılın gitmiş,ömründemi gitsin istiyorsun.Hayat devam ediyorEvlenmekte hak,boşanmakta.Çekme bu insanları.