tek tek her yorumu okudum. başta çok kızdım sana niye bu kadar bekledin diye.
uzaktan yakından herkesin başına gelmiştir veya gelmemiştir. herkesin davranışı farklıdır.
ben olsam şöyle yapardım veya böyle yapardım. bunlar aslında sadece bizim fikirlerimiz. sadece doğru birşeyi yaparken acaba yanlış mı yapıyrum dediğinde hayır doğru yoldasın diyebilmemiz sana destek olmamız lazım geldiğini düşünüyorum.
neyse ki ablana söyledin. başta söylemişler , umarım kayıtlarını almışsındır.
sen doğru olanı yaptın. eğer ablana bildirmemiş olsaydın,sorunu çözmeyeceksen neden girip maillerini vs yi karıştırasın.
elbette bir yanlış varsa düzelecek.
ablanın sadece mail değil cep telefonu sifresini de al. online olarak oradan da takip et. kime mj atmış kime arama yapmış dökümlerini kontrol et.
bitti diyebilir. bir ilişki öyle kolay kolay bitmez. ben bunu bilirim. Allah korusun hepimizin başına gelebilir bu durum. ama ablanın belliki psikolojik sorunları var. bunu takip altına almak sana kalmış artık. başta sık sıkkontrol edecek sonralarında da ara ara takip edeceksin.
ayrıca nişanlısını seviyor da olabilir. histerikli yapıya sahip olan kişilerde sevgi yetmezliği olabilir. belki beklediği ilgiyi onda görmüş olabilir. ilgi olmasın bir kelimeyi bile bulmuş olabilir.. TABİKİİİİ bu durum nişanlı aldatmasını onaylar durumda değildir.
sen görevini yaptın. artık ayrıldık palavrasına inanmak için sana gerçekten güven verici hareketlerde bulunması gerekiyor. bunu da nasıl yapar bilemiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
umarım nişanlısının da kalbi kırılmadan bu iş hallolur canım
yorumun için sağol,gerçekten sizin gibi tek taraflı düşünmeyen,yangına körükle gitmeyen insanların düşünceleri beni cesaretlendiriyor.
kardeşim diyorki akşam telefonunu falan ortalara koydu bakın bişey yok der gibi.bu gecede hiç uyuyamamış.korkuları oluştu belli.akşam ben eve giderkende bana msj yazdı.bu gün işten geç çıkıcam biraz kasada olmam lazım istedigin zaman arayıp kontrol edebilirsin demiş bide numarasını yazmış iş yerinin.
bende senın peşine adam takmadım nerde ne yapıyosun bilemem dedim.daha cevap yok.bi sonraki adımım ne olmali onu düşünüyorum şuan.