Aaaaaa o olmaz,bu yatmaz,şu kalkmaz!!!
Ne bu canım böyle!
Neyine kastırıyorsak?
Abla da evli amca da tırsmış zati,abla nişanlıyı seviyor,nişanlı zaten habersiz.
Herkes kaldığı yerden devam etsin madem hayatına.
ben de her haltı ortaya çıktıktan sonra hala nişanlımı seviyorum diyorsa nişanlıya dönebilecek durumdadır. ve bence yapabilir. herşeye kaldığı yerden değil tmamen yeniden başlayabilir.
zaten seviyrum diyor. sevmeye devam da edebilir. o amca olmadığı sürece.
ben mi çok mevlana gibi ne olursan ol gel modundayım merak ettim şimdi. halbuki böyle değilimdir ama bu durumda kendimi yerine koyuyrum da neden olmasın diyorum.
belki daha önce arkadaşın yaşadığı şeyleri yaşadım ondandır.
çok yakınımdı benimde aldattı eşini. hemde sanal ortamda. hemde benim profilimi kullanarak benim resimlerimi kullanarak.
çok kızdım, sinir krizleri geçirdim, kimse inanmadı bana. konuşmadım. tavır aldım. tehdit ettim. takip ettim. herşeyi yaptım. tek yapmadığım şey eşine söylemedim. sakladım.belki iyi belki kötü ama sakladım. zaten benim sylememe kalmadı kendisi öğrendi. boşanayım dedi olmadı. boşanmasa olmadı. tam da kendisi pişman olduğu zaman öğrenmişti ki boşanmaktan vazgeçti. düzelme gördüm, eşi de inandı düzeldiğine.
destek aldı. (bence normal bir insan beynini bu kadar çok kullanamaz =) bu kadar komplex yalanlar bulamaz. bu kadar yalana dolana ikili ilişkilere giremez. )
araları da düzeldi.
herşey kaldığı yerden değil de yeniden başladı onlar için. şimdi bir bebişleri olacak. onun üstüne titriyorlar.
çok mu zor affetmek bilmiyorum. ama bizi her yaptığımızı gören Allah affediyor da biz onun kulunu affetsek Allaha bıraksak çok mu zor.
Belki yanlış geliyor düşüncem sizlere. doğrudur bu benim düşüncem.
ama anneye babaya söylense nolacak?
eve kapatsalar kızı nolacak?
nişanlıdan ayrılsa nolacak?
herkes sırtını dönse nolacak?
düzelecek mi? belki evet. ama belki de hayır.
umarım çok iyi kararlar alırsın. umarım herkes en az zararla bu işten çıkar.