• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kelime 'Pislik'

Bazı yorumlar çok abartılı olmuş. Allah nasip eder de uzun yaşarsak bizde elbet yaşlanacağız. Ama bu demek değil ki yaslanınca her istediğimi yapayım. Hastalık olur ya da başka olağan üstü bi durum olur ona zaten bişey demeyiz. Ama burada bilerek ve isteyerek göze soka soka yapılan hareketler var.

babaannen kac yasinda ?hani oyle 50/60 yasindaysa pekala da yapiginin farkindadir hatta 70 yas bile olsa .
Yok 80 yada 90 gibiyse bisey diyemiycem laf anlatamazsiniz ona
En iyisi onune bir tabak koyun oyle yesin ,serviside siz kendiniz yapin
O ne ya oyle ,okuyunca midem kalkti

Nasıl dayanıyosun canım ya Allah yardımcın olsun peygamber sabrı varmış sende.. Ben olsam servis tabağıma alırdım herşeyi kendim ayrı yerdim.. Zira anlattıkların hiç iç açıcı görünmüyor olayın içinde hissettim kendimi:KK42: şimdi ona ayrı sofra hazırlasanız bu sefer beni dışlıyosunuz der... Ah ah çok zor valla Allah annene ve sana sabır versin..

Kafayı yiyeceğim kızlar galiba.
Sorun babaanne !
Sakinleşmeyi bekliyorum 2 saattir .
Babaanneyle ilgili meseleleri biliyorsunuz çoğunuz ama bambaşka bir mevzu bu yazacaklarim.
Bu kadin tüm kotu huylarinin yaninda ekstradan PİS !!!
Yemin ederim tiksiniyorum yemek yiyemiyorum artık.
Ayni masada oturmak bile istemiyorum.
Haksiz miyim siz karar verin lütfen.

Kahvaltida pekmez, bal ne varsa parmagini batirip yalaya yalaya yer.
Cay kaşigi değil porselen kasik alip koyuyorum pekmezin içine ve onu alip agzina sokuyor tekrar içine koyup karistiriyor.
Balin içine bildiğiniz tahta bal kaşigi koyuyorum kocaman tokmak gibi şeyi agzina sokup emiyor tekrar içine sokuyor.
Kendisine bir sey deyince kusuyor diye kardeşime söyler gibi söylüyorum ve tekrar devam ediyor.
Takma dişlerini masa da cikarip temizliyor iki saat.
Bakmiyorum basimi ceviyorum ama yok.
Şap şap yemek yemesi hele !
Banyoya giriyor burnunu yerlere silip yikamadan cikiyor.
Etraf hep sümük !
Artik dayanamiyorum.
İçeri giriyorum kardeşime diyorum ne yaptin sen yika CIK bundan sonra banyoyu diye 'iyy' yapiyor bide.
Tuvalete yetişememiş gecen ortalik yere yapivermis öyle cikmis girdim su sandim yikamamis bile.
" Temizlemek zorundasiniz " diyor bide.
Artik cildiracagim yemin ederim.
Ortaya yoğurtlu meze koyduk sofraya tabağa almak çok mu zor be kadin üstüne eğildi servis kasigini agzina soktu agzindan döküldü yoğurt şap şap yedi onu .
Bari misafir varken yapma ya.
Bugün de surahiye ayran koydum kapagini almaya egildim surahiyi almis ayrani oradan içiyor.
Artik dayanamadim " Babaanne niye bardağa doldurmadan ya " dedim .
+ benim agzimda ne var mikrop agzima kurban ol sen . diye bagirmaya başladı.
Sustum ben neyse dedim gitmiş odaya ağlamaya baslamis babamin yaninda .
Babam geldi bir hışımla " Sen ne dediğini saniyorsun kadinin yediğini içtiğini mi sayiyorsun utanmaz " anlatıyor bagirdikca bagiriyor.
Oradan geldi + zaten beni hic istemiyor bu posetle ugrastim diye bile bagiriyor diye ağlamaya basladi..
Ben uyurken odaya gelip çekmecede duran hediye paketleriyle ugrasiyor bende haliyle bagirmisim mesele bu.
Artik dayanamiyorum.
Basima agrilar girdi..
Allah yardımcınız olsun önce, günahını almıyımda sankı mahsus yapıyor gibi geldi bana , yaşlı yetişemedi hadi wc ye en azından bi su döküm yıkayabilir yada basılmasın diye birine seslenebilir yardım edin diye . wc ye kendisi girdiği için yapılacak bir şey yok.
yemek konusundada bence olabiliyorsa hiç bir şeyi ortaya koymamak, salata bile olsa tabildot tabağı gibi kahvaltı tabakları varya onlardan kullanmak en iyisi bence , herkese ayrı ayrı servis yapmak daha iyi olur. kahvaltılar için minik reçellikler var herkes için ayrı ayrı kullanılabilir. sofrada diş mevzusuda ayrı bişey ama yapacak bir şey yok galiba söz dinlemedikten sonra

Her ne kadar burada abartı hareketler de olsa yaşlılar yaşlandıkça birbirlerine benziyor.
Tabiki içlerinde naif düşünceli kibar titiz olanları vardır.
Ama gece horlama, şapırdayarak yeme, farklı huylar edinme ve asla vazgeçirememe, ortadaki kasıktan yeme gibi özellikler çoğu yaşlıda oluyor.
Korkarım ki bizler yaşlandıkça bizler de huysuzlaşmaya başlıycaz ve torunlarımız çoğu yaptığımıza sinir oolacak.
Konu sahibine diyeceğim o belki yüz bulduğu için bilerek yapıyor olabilir bilemem ama çoğu nine ve dedelerin ortak özellikleri o söyledikleriniz.
Allah hepimize güzel munis temiz ahlaklı yaşlılıklar nasip etsin.

Hayir yaslidir bakimini yapamiyordur dicem de bu kadari da gercekten pislik yaa net...

Benim dedem de biraz pislenir ama kendisi gorme engelli 60 yasindan sonra gozlerini kaybetti. Ama anneannem gul gibi bakar temizler. Anneannemin evi benimkinden temizdir...

Simdi sana yaslilara hurmet etmiyosun falan tarzinda yorumlar da gelir... :D

Babannen gercekten cok pismis ve ben okurken tiksindim sen nasil yasiyorsun bolca sabirlar diliyorum sana...

Biraz da pisligine yapiyor bence aglamayi. Suratina vurmaya devam et kalbi guzel degil bence...

Kafayı yiyeceğim kızlar galiba.
Sorun babaanne !
Sakinleşmeyi bekliyorum 2 saattir .
Babaanneyle ilgili meseleleri biliyorsunuz çoğunuz ama bambaşka bir mevzu bu yazacaklarim.
Bu kadin tüm kotu huylarinin yaninda ekstradan PİS !!!
Yemin ederim tiksiniyorum yemek yiyemiyorum artık.
Ayni masada oturmak bile istemiyorum.
Haksiz miyim siz karar verin lütfen.

Kahvaltida pekmez, bal ne varsa parmagini batirip yalaya yalaya yer.
Cay kaşigi değil porselen kasik alip koyuyorum pekmezin içine ve onu alip agzina sokuyor tekrar içine koyup karistiriyor.
Balin içine bildiğiniz tahta bal kaşigi koyuyorum kocaman tokmak gibi şeyi agzina sokup emiyor tekrar içine sokuyor.
Kendisine bir sey deyince kusuyor diye kardeşime söyler gibi söylüyorum ve tekrar devam ediyor.
Takma dişlerini masa da cikarip temizliyor iki saat.
Bakmiyorum basimi ceviyorum ama yok.
Şap şap yemek yemesi hele !
Banyoya giriyor burnunu yerlere silip yikamadan cikiyor.
Etraf hep sümük !
Artik dayanamiyorum.
İçeri giriyorum kardeşime diyorum ne yaptin sen yika CIK bundan sonra banyoyu diye 'iyy' yapiyor bide.
Tuvalete yetişememiş gecen ortalik yere yapivermis öyle cikmis girdim su sandim yikamamis bile.
" Temizlemek zorundasiniz " diyor bide.
Artik cildiracagim yemin ederim.
Ortaya yoğurtlu meze koyduk sofraya tabağa almak çok mu zor be kadin üstüne eğildi servis kasigini agzina soktu agzindan döküldü yoğurt şap şap yedi onu .
Bari misafir varken yapma ya.
Bugün de surahiye ayran koydum kapagini almaya egildim surahiyi almis ayrani oradan içiyor.
Artik dayanamadim " Babaanne niye bardağa doldurmadan ya " dedim .
+ benim agzimda ne var mikrop agzima kurban ol sen . diye bagirmaya başladı.
Sustum ben neyse dedim gitmiş odaya ağlamaya baslamis babamin yaninda .
Babam geldi bir hışımla " Sen ne dediğini saniyorsun kadinin yediğini içtiğini mi sayiyorsun utanmaz " anlatıyor bagirdikca bagiriyor.
Oradan geldi + zaten beni hic istemiyor bu posetle ugrastim diye bile bagiriyor diye ağlamaya basladi..
Ben uyurken odaya gelip çekmecede duran hediye paketleriyle ugrasiyor bende haliyle bagirmisim mesele bu.
Artik dayanamiyorum.
Basima agrilar girdi..
Bence cok abartmissiniz o yasli yasliya karsi sabir et :) kadin kotuluk etmiyor ki. Cozum olarak soyle bisi onereyim, mesela meze tabagi varsa once hemen kendi tabagina kasikla ayir, sonra babaannen sap sup yesin mezeyi :) ama yaslilarin kalbi hemen kirilirmis daha ne kadar omru var bilemezsin. Uc gunluk dunya bunun icin laf etmeye degmez. Ben olsam ben de kirilirdim :)

Kötülük etmiyor mu :)
Bu konu sadece pisligi anlatiyor babaannem in yaptigi kotulugu kimse yapmadi bana..
Bence cok abartmissiniz o yasli yasliya karsi sabir et :) kadin kotuluk etmiyor ki. Cozum olarak soyle bisi onereyim, mesela meze tabagi varsa once hemen kendi tabagina kasikla ayir, sonra babaannen sap sup yesin mezeyi :) ama yaslilarin kalbi hemen kirilirmis daha ne kadar omru var bilemezsin. Uc gunluk dunya bunun icin laf etmeye degmez. Ben olsam ben de kirilirdim :)

Eski konulara bakin lütfen.
Öneriler için teşekkürler..

Bu konuda sanki anlatılmayan ayrıntılar var gibi geldi bana ....

Eski konularınıda okudum şimdi nasıl sabrediyorsunuz ya.
Valla ben hiç öyle aman babanemdir aman yaşlıdır diyemicem. Hastalık değil bişey değil sonucta neler yapmıs neler cektirmiş ya.
Hele birisi benim annemi üzecek varya yıkarım orayı. Zamanında dayımlarla oturmus annemi cekistirirken yakaladım diye ananemi azarlamış insanım ben bide böyle 30senedir anneme gun yuzu gostermeyecek bende onu hastaneye fln goturcem daha oldu. Saygısızlık demesin hiç kimse. Saygı karsılıklıdır. Terbiyesiz pis karı. Nasıl üzüldüm ya annenede sanada kardeşinede. Babana da cok kızdım. Sana orspu surtk diyor ağzını acmıyor. Off cok daraldım sıkıstırakmı babaneni ya? Bana bak bidaha bu aileyi uzersen seni öldürürüm flnmı desem ya cok sinirlendimmm:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ahahah öyle de bakiyim sana ne diyor :D
İnan sen iki laf etsen o laflari agzina tikiyor
Eski konularınıda okudum şimdi nasıl sabrediyorsunuz ya.
Valla ben hiç öyle aman babanemdir aman yaşlıdır diyemicem. Hastalık değil bişey değil sonucta neler yapmıs neler cektirmiş ya.
Hele birisi benim annemi üzecek varya yıkarım orayı. Zamanında dayımlarla oturmus annemi cekistirirken yakaladım diye ananemi azarlamış insanım ben bide böyle 30senedir anneme gun yuzu gostermeyecek bende onu hastaneye fln goturcem daha oldu. Saygısızlık demesin hiç kimse. Saygı karsılıklıdır. Terbiyesiz pis karı. Nasıl üzüldüm ya annenede sanada kardeşinede. Babana da cok kızdım. Sana orspu surtk diyor ağzını acmıyor. Off cok daraldım sıkıstırakmı babaneni ya? Bana bak bidaha bu aileyi uzersen seni öldürürüm flnmı desem ya cok sinirlendimmm:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Allah hayirli olum versin diyorum artik canim
Elden ayaktan düşse daha zor ya.
Ama er ya da geç anlayacak annemin kıymetini ...
İnşallah daha fazla cektirmeden geçer gider o öldükten sonra halamlar bizi de suçlu görür artik..
kızlarıda bakmıyodu zaten ona, ölsün diye dua etmekten başka çaren yok gibi

Back
X