• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kelime 'Pislik'

Aynen canim aynen.
Bir gün bir akrabaya gidiyoruz koluma girdi Allahim kanser oldum resmen yerlere tukurmek mi yuksek sesle burun silmek mi dersin .
Offf..
Keske evden ayrilabilme imkanin olsaydi. Yillardir annecigini gectim senin sinir sagligin ne durumdadir kim bilir. Atsan atilmaz satsan satilmaz. Gencligine yazik. Psikolojisi bozulur insanin.

Su an bende öyle diyorum ozlemem ya.
Bana bile ne iftiralar atti .
Teyzemi kacirmislar elini yüzünü kesmişler millete böyle anlatmis ya.
Teyzem ne yaptiysa ona iftiraya bak..

bizimkide öyleydi kuzum ya. yazsan kitap olur.ama bişey diyimmi. bende senin gibi ne planlar yapardım sonra acır uygulayamazdım.herkes ama herkes kendi kızı(halam) bile çok kötü davranırdı ben kıyamazdım.o burnunu karıştırdığı tırnaklarını keser, saçlarını keser,ne kadar sinir olursam olayım yüzüne gülerdim. altını bile değiştirirdim ki benim yaşıtlarım yanına bile yaklaşamazdı. şimdi şimdi mükafatını alıyorum.ne zaman sıkışsan Allah yardım ediyo. dilerim senin içinde aynısı olur.biraz daha sabır sadece :)

benim babannem de çok pistir saysam senin gibi baya sürer en iğrenci afedersiniz balgamını çıkarıp geri yutar bunu yanımızda misafir felan varken beş dakikada bir yapar yani, babama dedim doktora götür şu kadının içini kurutsun artık , annanemde tam tersi öyle temizdir ki pamuk gibi kokar , yaşlıdan yaşlıya fark var.

Benim k V de öyle bir ay beraber kaldık sinir hastası oldum. Yaşlılıkla alakali olduğunu düşünmüyorum karakter bu. Anneannem var 65 inde. Ama benden de temiz annemden de hemde hanimefendi tam

benim babannem de çok pistir saysam senin gibi baya sürer en iğrenci afedersiniz balgamını çıkarıp geri yutar bunu yanımızda misafir felan varken beş dakikada bir yapar yani, babama dedim doktora götür şu kadının içini kurutsun artık , annanemde tam tersi öyle temizdir ki pamuk gibi kokar , yaşlıdan yaşlıya fark var.

Bu durumu zihnimden cikarmam uzun surecek.

Allah yardimciniz olsun. :cry:

kimileri artık yaşlandım benim kusuruma bakılmaz her lafı edebilir her pisliği yapabilirim diye düşünüyo iğrençlik başka bişey değil burnunu siler lavaboda boydan boya sümük görürsün aa kızım o yaşlı ne ilgisi var yaa sırtında yük taşımıcak ya suyla akıtıverecek

Babanneler hep mi boyle ya :) benimkininde bir arkadasi bana hediye altin yollamis. Arkadasinin gelinide annemin kuzeni. Komsuya demiski gelin hemen benim geline yetistirir altin yolladigini soylemek mecburiyetindeyim yoksa gormezler etmezler demis. Uc seferdir gidiyorum halen altinim yok. Birine taktim ama ben sana alacagim demisti. Neyse bugun aradim dedim arkadasin cocugu dogum yapti ona takacagim altinimi ver. Aaa aaa ben verdim ya onu sana dedi. Hayir vermedin dedim yok inatla verdim dedi. Hayir vermedin yarin gelir alirim dedi. Kaybettim sanirim tuh neyse ben alirim sana dedi. Ama yalan eminim cunku benim babamdan ve bizden kacirip diger cocuklarina ve torunlarina vermeye pek bayilir. Sanki ihtiyaclari varmis gibi!!! Bende cok kiZgindim aslinda

Allah yardımcın olsun cnm.. Ya sabır deyip geçeceksin. .başka yolu yok ..yiyecekleri ortaya koymasan da babaannene özel tabak yapsan süslü püslü kendisi o tabakta yese. Dışlama değilde onu özel hissettirecek tarzda tabaklar hazırlanan belki yemek konusunda yardimci olur.

Bi ara acaba kuzenlerimmi yazdi bunlari diye dusunmedim degil.
Benim babaannemde aynen boyle ve suan amcam gilde kaliyor, her sene bi oglunda.
Bu yazdiklarinin tumu ama tumu hatta daha fazlasi.
Benim babaannem banyoya giriyor ve 1 bucuk saatten erken cikmiyor.
Bizim tuvaletle banyo beraber oldugu icin cok kotu oluyor.
Bir tuvalete girer 20 dk boyunca cikmaz.
Cok merak ediyoruz bi insan 20 dk boyunca 4 metre karelik bi alanda ne yapa bilirki?
Acaba gizli bi bolumu felanmi var bizim tuvaletin, baska bi dunyaya acilan?

Hatta soylemek istemiyorum ama, bi sefer tutamamis buyuk cisini yine 20-30 dk sonra cikti tuvaltten.
Ardina kardesim girmis tuvalete.
Kardesim tuvalletten cikmis ve ust kata dogru yurumus merdivenlerde.
Ayagiyla babaannemin yere bulasan buyuk cisine basmis kardesim ve merdivenleri cikmis.
Ve merdivenlerde hali kaplamali, parke felanda degil...
Inada bindi bezi birak kulot bile giymedi.
Simdi amcam zorluya zorluya giydiriyor.
Baska turlu hakkindan gelemiyoruz ancak amcam basardi, ama kalbini kira kira gururunu eze eze.
Bas bas bagirdi orda burda anlatti altina kacirdigini.

Kinamiyorm babaannemi yinede insan altina kacira bilir.
Ama keske su inadi olmasa.
Bez taksa hem pis pis elbiselerle namaza durmaz( pis ustle namazi bile kabul olmaz)hemde her tuvalete girdiginde etegini ve donunu yikamaya gerek kalmaz.
Kulot pis olur ve guzelce cope atariz.
Anlatamiyorz.

Annen icinn cok uzuldul gercekten, yazik vallaha kadina. Sen sabir et kurtulursun, omrunun sonuna kadar orda kalmicaksin ama annen napsin. Benim babanemde oyle dislerini masa ortusune siler, surahiden icer bardak oldugu halde, ortada yogurt varsa kasikla doker tabagina sonra yalayip geri koyar yerine. Yaslilarda oluyo boyle alismislar galiba bilmiorum. Ama tuvalet kisminda cok abartmis gercekten, insan temizler. Eski konularinida biliyorum Allah sabir versin. Benim dedemgil senede bi iki ay bizde kaliyolar, bizdede bu gibi problemler oluyo malesef

Ne olursa olsun bir insan büyüğüne, hele ki babaannesine nasıl ''pislik'' diyebilir? Siz hiç mi yaşlanmayacaksınız? Allah sizi sizin gibilerin eline düşürmesin o zaman. Benim de bir babaannem vardı. Yaptığım işi beğenmez, annemin işini beğenmez, arkamızdan konuşurdu. Ama babaannemdi. Ne olursa olsun büyüğümüzdü. Yazık yani çok yazık size.

Ne olursa olsun bir insan büyüğüne, hele ki babaannesine nasıl ''pislik'' diyebilir? Siz hiç mi yaşlanmayacaksınız? Allah sizi sizin gibilerin eline düşürmesin o zaman. Benim de bir babaannem vardı. Yaptığım işi beğenmez, annemin işini beğenmez, arkamızdan konuşurdu. Ama babaannemdi. Ne olursa olsun büyüğümüzdü. Yazık yani çok yazık size.

Yanii kac yasinda kadin sayili gunleri kalmis yazik yaa. Yaslaninca insanlar cocuklasirmis. Bizim boyle olmayacagimiz ne malum.

Bir insana sırf dünyada daha fazla yıl yaşadı diye müsama göstermek sacmalik asıl. pis olana pis denir

Bir insana sırf dünyada daha fazla yıl yaşadı diye müsama göstermek sacmalik asıl. pis olana pis denir

daha fazla yıl yaşadı diye değil, kendi kanımdan canımdan olduğu için sevgi ve sayı duyarım ben. robot değiliz sonuçta. birazcık mantık sahibi olalım lütfen... bakın ben sosyoloji mezunuyum. şu şekilde açıklama yapayım: insanlar yaşlanınca karakterleri değişir. yaşadıkları psikoloji de onları ya aksi, ya da çocuksu yapar. siz de yaşlandığınızda bu hale geleceksiniz. biraz psikoloji ve insani duygu, biraz da merhamet galiba herkese lazım. gene diyorum: yazık!

Son düzenleme:
daha fazla yıl yaşadı diye değil, kendi kanımdan canımdan olduğu için sevgi ve sayı duyarım ben. robot değiliz sonuçta. birazcık mantık sahibi olun yani ben sosyoloji mezunuyum. insanlar yaşlanınca karakterleri değişir. yaşadıkları psikoloji de onları ya aksi, ya da çocuksu yapar. siz de yaşlandığınızda bu hale geleceksiniz. biraz psikoloji ve insani duygu, biraz da merhamet galiba herkese lazım. gene diyorum: yazık!

Yaşadığı psikolojinin konu sahibini aksi yapmasında da sorun yok bence o halde. Çünkü uzun süredir bu duruma katlanmak zorunda kalan kişilerden biri de kendisi. Bedduaları, küfürleri duymak zorunda kalan da kendisi, insan eti ağırdır, merhametle birlikte anlayış da lazım.

İyi okursaniz o pislik babanneme değil yaptiklarina !
Ayrıca acin diğer konularına bakin Allah bizim gibilerin eline dusursun asil bizim gibi merhametli ve sabirli kişilerin eline !
O yazigida aynen size iade edip cikisi gosteriyorum.
Haydi günün stresini başka konuda atın !
Yanii kac yasinda kadin sayili gunleri kalmis yazik yaa. Yaslaninca insanlar cocuklasirmis. Bizim boyle olmayacagimiz ne malum.

Back
X