- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Yok kokmuyo. Su gibi rengi kıvamlı sadece yağ gibi kaygan yapışkan değil yani.İltihap olabilir kokuyo mu
Evet benimde başıma ilk defa geldi. Renkli olsa dicem iltihap bildiğin yağ korktum açıkçası. Kk da da kimsenin başına gelmemiş sanırım konu açılmamış.Merhaba canım, süt geldiğini duymuştum ama seninki gibi bir şey duymadım. Meme cerrahisine gidebilirsin, en iyi yorumu bir genel cerrah yapacaktır
Umuyorum önemsiz bir şeydirEvet benimde başıma ilk defa geldi. Renkli olsa dicem iltihap bildiğin yağ korktum açıkçası. Kk da da kimsenin başına gelmemiş sanırım konu açılmamış.
İnşallah kötü bişey değildir bi doktora danışmakta fayda varYok kokmuyo. Su gibi rengi kıvamlı sadece yağ gibi kaygan yapışkan değil
Aile hekimleri çalışmıyormş açık olsaydı gider kan verirdim en azından prolaktin mi değilmi öğrenirdm acilde anlamaz yasak bitene kadar beklemekten başka çarem yokİnşallah kötü bişey değildir bi doktora danışmakta fayda var
Bu ay 5 gün gecikmem var hala gelmedi. Prolaktin yüzünden mi gelmiyo kiAdet düzeniniz nasıl prolaktin yüksek olunca gelir ama bilemedim
Sağlık ocağındaki kan ve idrar testleri hiç sağlıklı değil aile hekimi kendi söyledi en son idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon ve kum döktüğüm çıktı hastanede yaptırdım hiç bişey çıkmadı. Hastaneye gitmekte fayda varAile hekimleri çalışmıyormş açık olsaydı gider kan verirdim en azından prolaktin mi değilmi öğrenirdm acilde anlamaz yasak bitene kadar beklemekten başka çarem yok
Yüksek olması engelliyor ve bazılarında süt gelebiliyor. Müsait bi zamanda adetin 2. Yada 3. Günü hormon testi verebilirsinBu ay 5 gün gecikmem var hala gelmedi. Prolaktin yüzünden mi gelmiyo ki
Adetim 5 gğn gecikti hamilelik varsa yükselebilir mi bu prolaktinYüksek olması engelliyor ve bazılarında süt gelebiliyor. Müsait bi zamanda adetin 2. Yada 3. Günü hormon testi verebilirsin
Acile mi gitsem bayram sonunu mu beklesemSağlık ocağındaki kan ve idrar testleri hiç sağlıklı değil aile hekimi kendi söyledi en son idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon ve kum döktüğüm çıktı hastanede yaptırdım hiç bişey çıkmadı. Hastaneye gitmekte fayda var
Bayramdan sonra gitmeye niyetim var ama nasıl beklicem bilmiyorumİhmal etmeyin mutlaka genel cerraha gidin
Olabilir test yapın evde ondan emin olamadım amaAdetim 5 gğn gecikti hamilelik varsa yükselebilir mi bu prolaktin
Yani durumun ciddiyetini bilmiyom ama ağrı falan da var diyosunuz acile gitmekte fayda var nöbetçi doktorlar oluyor zatenAcile mi gitsem bayram sonunu mu beklesem
Sertlik var mı? Ya da kitle gibi bir şey?Bayramdan sonra gitmeye niyetim var ama nasıl beklicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?