mrb miyora sana kolayliklar diliyorum ben de sali baslayacagim insallah 15 kilo vermek istiyorum sen ne kadar vermeyi dusunuyorsun
ben gecen sene akcaagac suruplu limonata diyeti yapmistim master cleanse olarak geciyor abdde meshur bir detoks 10 gun yaptim 5 6 kilo vermistim daha fazla gun daha cok kilo ama yeni baslarken 3 gun ya da 1 hafta bir kac ay sonar 15 20 gun olabilir hem toksinleri atan bir diyet neyse simdi yatmaliyim burda saat 2 oldu bu arada newyorkta yasiyorum bugun de cok kar yagdi neyse bana iyi geceler turkiyeme de slmlar
Ben de kısa zamanda çok kilo verdiren bir diyetteyim, devam edersen tabii veriyorsun.
Süper ya, inşallah ömrümün en azından birkaç yılını orada geçireceğim ben de. Çok istiyorum ny da yaşamak.
İyi geceler, Türkiye'nin de sana selamı var.
Selam,
yeni günlüğün hayırlı uğurlu olsun...Sana ve hepimize şans getirsin....
selam :)) yeni diyetinin sana sans getirmesi dilegiyle :** ayrica sana bir kac oneride bulunmak istiyorum.yuru, disari cikamiyorsan evin icinde tur at cok faydali olucaktir.p90x e baslayabilirsin bende dun baslaim hareketleri yarim yamalak yapsamda bugu agrisini hissediyorum veya plank hareketlerini yapabilirsin ciddi olcude ise yarayacaktir.fakat burada onemli bir husus var o da cabuk zayiflayabilirsin belki bu diyetle fakat tek ogunle saglindanda olabilirsin benim tavsiyem azar azar ye 3-5 ogun olsun bir gun icinde ve saglikli besinler yemelisin bence.mesela sana bugun yaptigimdan soz ediyim bende bu sabah basladim diyebiliriz sabah 11 gibi kalkip kahvalti yaptiim icin ekmek tuketmedim 1 yumurta iki dilim domates 3 tane salatalik(kesilmis salataliktan 3 parca yani) yarim kivrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir iki sekerli cay. ve bunlar gayet doyurucu oldu sonra 1 km yurudum 82 kalori harcadim. 14.15 gibi canim cok tatli cekti daha dogrusu evde oldugum icin icimde birseyler yeme istegi geldi bende bir havuc rendeledim ustune 1,5 avuc misir gevregi serptim ve 1 tatli kasigi cicek bali doktum. bu sekilde tatli ihtiyacimi karsilamis oldum hatta 4te 1ini yiyemedim dokmek zorunda kaldim hemen sonra da yesil cayimi icip kendime bir ogun yapmis oldum.ayy ne uzun yazmisim ben oylelutfen pes etme ileride hepimiz cok mutlu olacagiz :)
benim boyum sanirim 1.55 tam bilmiyorum
kilom 61.4 sanirim
ulasmak istedigim kilo 48 :) simdilikk :))
Canım öncelikle diyette kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Kilo vermek iyi hoş ama bence sağlığını da düşün.
Tek öğün ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bence daha sağlıklı bir diyet araştır. Aç kalarak kilo verilmez verilse de büyük ihtimalle geri alınır.
Bir daha düşün bence.
Bir de rus diyetini bir araştır derim bende işe yaramıştı.
beklerim canim brooklyndeyim ben ama Istanbul kadar guzel bir sehir gormedim neyse ben de sagliksiz diyet yapmayi sevmiyorum ama uzun surede kilo vermeyi de sevmiyorum haftada 2 kilo versem benim icin iyi sporla da destekleyince daha kolay olur sali gunu baslayinca aralara detoks falan koyunca 2 aya veririm heralde bol su icmekte sindirim acisindan faydali ben de yazicam yediklerimi ne zaman kilo bildirimi yapacaksin haftada bir iyi mi bir de uyguladigin ozel bir diyet var mi birkac kisi daha olursa kilolarimizi yazariz yarisma gibi her afta rekabet olur fena mi
Merhaba, yine ben
Yeni bir diyet günlüğü açmaya karar verdim. Diğer günlüğüme baktım da bir yazmışım, bir yazmamışım, bir sürü kaçamaklar yapmışım yine kendime zarar veren ben olmuşum. Sağ olsun orada birkaç arkadaş destek verdi bana ama ben yine gidip yemekleri seçmişim. Verdiğim o 3 kilonun 2 sini geri almışım.
Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. Önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim.Desteklerinizi esirgemeyin benden.
22.01.2014
3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay
Kilo: 126.0
merhaba, yine ben
Yeni bir diyet günlüğü açmaya karar verdim. Diğer günlüğüme baktım da bir yazmışım, bir yazmamışım, bir sürü kaçamaklar yapmışım yine kendime zarar veren ben olmuşum. Sağ olsun orada birkaç arkadaş destek verdi bana ama ben yine gidip yemekleri seçmişim. Verdiğim o 3 kilonun 2 sini geri almışım.
Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim.Desteklerinizi esirgemeyin benden.
22.01.2014
3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay
kilo: 126.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?