Örgü tek parça bebek yeleği....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

çok teşekkürler tatlım.. beğendiğine çok sevindim..gerçektende çok kullanışlı ....yerimseniben

canım ellerine sağlık..ne güzel bir yelek o ....yapımıda kullanımıda basit....
bebişin güzel günlerde giysin inş....

ooooo süper olmuş tatlım ya... bak ben bunu yapamam sanırım... çift taraflı nasıl oluyor ki?CADIARZU...:uhm:

canım doğum mu yaptın?mucizem kollarımda demişsin.
çift taraflı ayrı ayrı 2 tane örülüyor 5 nolu şişle.yakadan başlanıyor.şapkası sonradan örülüp takılıyor.
ben gösterilirse örenlerdenim,pek beceremem.

hürrem 2000 sayende senin tek parça bebek yeleğini öğrendim.1 tane yumaktan çıkıyor,örüp örüp hediye veriyorum.biri bitince hemen yenisine başlıyorum.
önünü işleyemiyorum,aplikeyide çocuk için kullanışlı olmaz dediler.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
evet canım dogum hıkayenı okudum cok şukur o kadar sıkıntının ardından mucızenı kollarını almışsın bende ıyı bı hamılelık gecırmedım dogrusu hatta berbattı

bu dunyada bebek olmak varmis bee :ecrin_bebek: anneme desem beni bidaha dogurmazmi acaba kaydirigubbakcemile2 valla bayildim.. benim bebegim yok ama yelek cok hosuma gitti.. cok guzel olmus ellerine saglik arkadasim.. bebeginsaglikli mutlu gunlerde kullansin ins opuyorumnanaktan

Hürremcim yeleği çok beğendim ellerine sağlık canım o başka.Ama doğum yaptığını mucizeni kollarına aldığını yeni öğrendim hikayeni de okudum kendimi tutamadım ağladım mutluluktan tam bu günlerde umudumu kaybetmek üzereyken umut tazeledim senin yazılarınla ve nasıl söyliyim sanki bi kardeşim mucizesine kavuşmuş gibi mutlu oldum inan....Allah'ım bebeğine uzun sağlık ömürler versin hayırlı evlat olsun ınşallah

canımsın benim...
bende inan ki ağlayarak yazdım....
canım sakın ha umudunu yitirme... umut bizim ilacımız...
ayy çok tatlısın canım ya ne kadar içtensin.. inşallah sende bize müjdeli haberi verdiğinde birlikte mutluluktan ağlarız ve bayram yerine çeviririz kk yı...
AMİN İNŞALLAH TATLIM....DARISI TEZ ZAMANDA BAŞINA OLSUN İNŞALLAH...:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...k-mucizem-fotolarla-kk-evre-evre-buyuyor.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…