Örgü tek parça bebek yeleği....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirsen sevinirim.nasıl örüldü.ve bitmiş dikilmiş halinide görmek istiyorum

Hürrem ablam o kadar güzel bir örnekki inalmaz güzell yaa bebeğim olursaa ilk işim bundan örmek olucak çok güzelllll...Hürrem ablam yeleğin resmini kaydettim pc ye lazım olur diye ama birde yeleğin düğmelenmiş halindeki resmi koysan daha da güzel olur :) duruşunu görmek için Şeniz

bu modeli annemlerinin komşusunun kızlarında var ondan biliyorum ama modellisi sanırsam pratik ve kolay güzelde duruyo
ellerine sağlık
bebişinide giydirmeyi nasip eder inşallah

nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirsen sevinirim.nasıl örüldü.ve bitmiş dikilmiş halinide görmek istiyorum

canım bu modelde dikiş yok...
başından geçiriyorsun bebeğin....öndende düğmeleniyor....
bebeğin büyüklüğüne göre ilmek atıp önce haroso sonra düz örgü ile bedeni örüyordun...eksiltip her iki taraftan eşit, omuza kadar geliyorsun.. sonra istediğin modeli omuza uyguluyorsun ki biz mısır sırası denen ajuru uyguladık....yaka keser gibi önce bir tarafı sora bir tarafı örüyorsun ...örmediğin tarafı başka şişe geçirip ilmek kaçmasını önleyebilirsin...
sonra tekrar birleşririp düz örgüye geçiliyor.. ve haroşo ile bitiriliyor....umarım anlatabilmişimdir...takıldığın bir yer olursa sor.:jeyyar:. yanıtlarım...kolay gelsin...a.s.

ay çok hoşş işey buu bende denicemmm inşallah beceririm ama annemden yardım alacağım kesin çünki patik,atkı,şapka dışında böle bişey hiiiç örmedimm

cok güzelmiş canım ama anlatımı biraz daha acık yaparsan sevinirim cünkü anlattığından hiçbişey anlamadım

Canımsın sena.s.harika olmuş birtanem..
Kız kardeşim hamile bebeği için değişik bir model arıyordum..
Bunu yapacağım birtanem..Hem dikişsiz olması hemde basit bir örnek olması..
süper süper süper..Emeğine sağlık canıma.s.

canımmmmm......
beğendiğine çok sevindim...
inan bana çok kullanışlı....kardeşinin bebeği harlı uğurlu olsun.:ecrin_bebek:. rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...hayırlı evlat olur inşallah...

benden tavsiye aynısını kız kardeşimin kızına ördüm önüne ayıcık işledim çok güzel oldu görenler hazır zannetti

çok güzell olmuşş canımmm eline sağlık
tığ işi güller falann yapsann nasıll olurr
yada bebekler içinn olan hazırr baskılar varr diksenn

çok güzell olmuşş canımmm eline sağlık
tığ işi güller falann yapsann nasıll olurr
yada bebekler içinn olan hazırr baskılar varr diksenn

canım benim....beğendiğine sevindim...
ayy ewet ya..bak bu süper olur..inanki ikiside iyi fikir ben en iyisi bir tane daha öreyim,değiştirmelik.. birine gül birinede baskı yapayım... süpersin...:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…