Örgü tek parça bebek yeleği....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ya arkadaşlar ben kadınlar kulübünü çok seviyorum,iyi ki varsınız.yardım etmeyi ne kadar seviyorsunuz.allah razı olsun.2 taraflı hırkadan buralara geldim.maibeyaz dan hürreme geldim,çünkü 2 taraflı hırkayı ördüm şapkasında kaldım.bu bitince tam da hürrem'in bu yeleğinden örmeği düşünüyordum,allah karşıma çıkardı.hediyelik yapıyorum.
hepinizi seviyorum.adıvar iyi ki çizip sormuşsun çok yaralanıcam.teşekkürler.

ya arkadaşlar ben kadınlar kulübünü çok seviyorum,iyi ki varsınız.yardım etmeyi ne kadar seviyorsunuz.allah razı olsun.2 taraflı hırkadan buralara geldim.maibeyaz dan hürreme geldim,çünkü 2 taraflı hırkayı ördüm şapkasında kaldım.bu bitince tam da hürrem'in bu yeleğinden örmeği düşünüyordum,allah karşıma çıkardı.hediyelik yapıyorum.

canım benim .. biz burada bir aile gibiyiz.. ne zaman bişiye ihtiyacın olursa her açıdan buradayız elden geldiğince paylaşım adına....sormak istediğin bişi olursa hemen yaz ...olmazsa profilden yada özelden ulaş....
RABBİM sendende razı olsun.. ne güzel ifade etmişsin...sende iyiki varsın...
kolay gelsin...a.s.

şapkasını yapamadın mı canım... bitirdikten sonra resmini koyarmısın...

bebekyelek11re8.jpg

yapımı çok basit...ve çabuk...kaydirigubbakcemile3

hürremciğim arkayı ne kadar örüyoruz kola kadar,resimden haraşoları saymaya çalıştım başım döndü.a.s.

hürremciğim arkayı ne kadar örüyoruz kola kadar,resimden haraşoları saymaya çalıştım başım döndü.a.s.

canım yeni gördüm mesajı....
koltuk altına kadar .. yaklaşık 30-35 sıra kadar...tabi bu örgüne ,ipe ve şişine göre değişir... sen ayarlamaya çalış ama dedğiğim gibi yaklaşık 30 -35 sıra kadar...sonra kesiyorsun tatlım .. yani bu modelde hiç dikiş yok...

Merhaba arkadaşlar bende forumda bu yeleği görüp ağustosta Allah nasip ederse kucağıma alacağım oğlum için başladım ama sayıları hürremin verdiği sayılara göre yaptım 90 imlekle başladım yani koltuk altı kesim yerini 18 tane kestim ve birde baktımki bunu 7-8 aylıkken oğluma giydiremem de 2 yada 3 yaşındayken giydirebilirim gibi :) Sizden ricam eğer 7-8 aylık bebeği için ören arkadaşlar varsa bana kaç ilmekla başladığını nerde ne kadar sayı kestiğini yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bende forumda bu yeleği görüp ağustosta Allah nasip ederse kucağıma alacağım oğlum için başladım ama sayıları hürremin verdiği sayılara göre yaptım 90 imlekle başladım yani koltuk altı kesim yerini 18 tane kestim ve birde baktımki bunu 7-8 aylıkken oğluma giydiremem de 2 yada 3 yaşındayken giydirebilirim gibi :) Sizden ricam eğer 7-8 aylık bebeği için ören arkadaşlar varsa bana kaç ilmekla başladığını nerde ne kadar sayı kestiğini yazabilir mi?

tatlım.. benimkide biraz büyük ama .. o kadar diil.. acaba çok mu gevşek örüyorsun yada ipin mi kalın...biz bebe yünüyle ördük...3-3,5 no şişle...elimde çok gevşek değildir...
senin bayağı büyük olmuş.CADIARZU. şaşırdım... :uhm:

benimki de ufacık bişey oldu... :roflol: oğlum gibi toplu doğarsa hayatta giremez içine... bia ara resmini de ekleyeceğim...

not: hürremin verdiği sayılara göre örmedim. yanlış anlaşılmasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım benim ipim bebe yününe göre biraz inceydi 100 ilmek başladım... yine de küçük oldu...neyse bu model olur bi tane daha örerim...nako rekorunki gibi incelikteydi...

hmmm anladım tatlım.... tabi ip biraz daha ince olunca ilmek sayısı artar.... olsun elinde örnek olur ... güle güle giysin bebeğin inşallah... beni hatırla olurmu?:utangac:

[ımg]http://img384.imageshack.us/img384/1678/bebekyelek11re8.jpg[/ımg]

yapımı çok basit...ve çabuk...kaydirigubbakcemile3

ay hürüm yaaaaaaaaaaaa ben beyaz seylere bayılıyorum hepsi çok güzel olyo bide tek parca bebek yeleklerini hep beğenmişimdir.valla cok güzel düşmüş elinden allahım sağlıklı günlerde kullanamyı nasip etsin inşşşş

ay hürüm yaaaaaaaaaaaa ben beyaz seylere bayılıyorum hepsi çok güzel olyo bide tek parca bebek yeleklerini hep beğenmişimdir.valla cok güzel düşmüş elinden allahım sağlıklı günlerde kullanamyı nasip etsin inşşşş

oyyy nazlım benim... Şeniz
nasıl özledim seni....:1hug:
beğendiğine çok sevindim tatlım.. çok tşekkür ederim....aminnn inşallah bitanem .. darısı baçına olsun inşllah .. bizde sana örelim bir sürü.. gerçi ben senin eline su dökemem ya....

benim tek parça yeleğim de bu arkadaşlar... nasıl olmuş.. düğme almadığım için iğnelerle tutturdum...başından geçirmesi kolay olsun diye omzuna da düğme koydum...

2644.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
benim tek parça yeleğim de bu arkadaşlar... nasıl olmuş.. düğme almadığım için iğnelerle tutturdum...başından geçirmesi kolay olsun diye omzuna da düğme koydum...

2644.jpg

delikafadulden.....:1shok:
oooooo hayatım sen aşmışsın.kaydirigubbakcemile5. mütiş görünüyor....ellerine sağlık ... emeğine sağlık.....vallahi süper olmuş....:teytey:

Canım çok güzel olmuş, emeklerine sağlık...a.s.
Ben bu modelden bol bol örmüştüm,kızıma, yeğenlerime, arkadaşlarıma...
Gerçekten çok kullanışlı oluyor...

Back
X