Tek seçeneğiniz olsa eşinizin hangi huyunun yok olmasını isterdiniz?

yenibirsayfa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
183
0
296
48
İstanbul
Bu istek çok uzak görünüyor arkadaşlar ama ben inatçılığını istemezdim.O olmazsa herşey daha rahat olurdu.Sizlerden istediğim de sadece hangi huyu olmasa daha iyi bir adam olurdu eşiniz.kötükedihüso

kesinlikle mızmızlığını uyuşukluğunu yok etmek istedim oda benim gibi gezmeyi tozmayı dolaşmayı sevsin ((( ben avm avm gezelim demiyorum ama istanbulda mı yaşıyoruz yoksa apartmanda mı bütün hayatımız bilmiyorum ben güzelim istanbulun sevdiğim yerlerine gidememekten çok şikayetçiyim o kadarki doğumgünü hediyesi için geçen sene taksime götürdü gidemedik uzun zamandır diye düşünün artık o kadar

tek bir huyu var zaten şikayetçi olduğum eşim bazen çok saçma birşeye takılır,darılır,bozulur ve surat yapar ama asla anlatmaz ne olduğunu sadece surat asar oturur saatlerce ,delirim ne olduğunu anlamak için,sadece bunu değiştirmek isterdim,anlatsın ve asmasın suratını.

eşim çok fevridir, bu huyunun yok olmasını isterdim

benim eşim yeni biriylerıyle tanışacağı zaman falan ben iki gun önceden onu hazırlarım zorla utanır sıkılır bu huyunun gitmesini isterdimm...
bide herkesin yanındada bana sarılıp gözlerinle sözlerini aşkını daha rahat anlatmasını isterdimm :asigim:
çok şeymi istedim nee

Bu istek çok uzak görünüyor arkadaşlar ama ben inatçılığını istemezdim.O olmazsa herşey daha rahat olurdu.Sizlerden istediğim de sadece hangi huyu olmasa daha iyi bir adam olurdu eşiniz.kötükedihüso

eşim aşırı derecede çocuk ruhlu,olgun ve oturaklı olmasını isterdim benim gibi.:1closedeyes:
birazda bana hak vermesini isterdim....
evliliğin sorumluluğunu taşısaydı daha iyi olurdu...
adil davranmasını isterdim...
bunların hiç birini yapmaz biliyorum...:mymeka:

Ben eşimin kavga edildiğinde bunun dünyanın sonu olmadığını, her karı-kocanın kavga ettiğini, her evde sorunlar olabileceğini anlamasını isterdim.
Kavga edince küsüyor adam yahuu.
Nolcak kavga edilir 2 dakika sonra rutine dönersin (bence)
Sonuçta ortada halledilmeyecek bişey yokki.
Ya işle ilgili bişey olmuştur yada çocukla ilgili.
Kavga ederim biter gider.
Küsmem, kin tutmam, hayatı kendime zehir etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…