• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek seçeneğiniz olsa eşinizin hangi huyunun yok olmasını isterdiniz?

Ben eşimin hiçbir huyunun yok olmasını istemezdim.. Ben onu olduğu gibi sevdiim iyi ve kötü huylarıyla.. Bana göre benim eşimin öylede abartacağım bi huyu yok. Hiçbir huyu eksilmesin, değişmesin, yok olmasın o olduğu gibi benim olsun..

Hiç bir şeyini değiştirmek istemezdim çünki ben onu öyle sevdim öyle kabullendim kör değildim ki ama illaki bir şeyler değişecekse sihirli değnekle değilde benim çabamla ve kendi isteğiyle kabullendikten sonra olsun isterim.

yok yokk ben vazgeçtimmm düşüncesizliğini yok etmek isterdim birazcık birazcıkkk ince ruhlu bi adam olmasını isterdim çok değil vallahi birazcık...

Hiç bir özelliğini değiştirmek istemiyorum..Çünkü ben onu böyle sevdim.. İyi ve kötü yanlarıyla :asigim:

Her işi son dakikaya bırakıcak kadar soğukkanlı olmamasını isterdim. Mesela uçağa bineceğimiz zaman uçağa giren en son yolcu olmak istemiyorum, bankada işimiz varsa saat 5:15'den sonra bankaya gitmek istemiyorum, saat 19:30'a sinema bileti aldıysak saat 19:30'da alışveriş merkezinden içeri girmek istemiyorum. Ben çok telaşlı ve heyecanlıyım o ise çok soğukkanlı ve sakin her zaman. Bunu değiştirmek isterdim :kızgın:

aniden parlayıp sinirlenmesini istemezdim.....

(yani birde aniden parlayıp sadece 2 dakika sonra nasıl normale dönebiliyor işte ona şaşıp kalıyorum :1shok: )

bu kadar soğukkanlı olmasın isterdim.ALLAHIm biraz romantik yaratsaymış keşke...ama bu halinede çok şükür daha kötüleride var

Back
X