- 19 Aralık 2016
- 177
- 277
- 103
- Konu Sahibi karlarduser
-
Birlikte vakit geçirebileceğiniz ortak ilgi alanları keşfetmeye çalışın.
Daha evlilige, cinsellige, birbirinize alismadan cocuk yapmissiniz. En buyuk hata burada bence. Haliyle tum dengeler alt ust olmus.
Evlilik terapisti için ikna edin. Bu şekilde mutlu olamadığınızı söyleyin. Terapiste gitmese bile olayın ciddiyetini daha iyi kavrar belki.
Daha yeni evliyken böyleyse
Ohoo ilerde nolur bilemedim
Bende bunu düşünüyorum çok seviyorum aşığım ama bunun körelmesinden çok korkuyorum bir şekilde müdahale etmem gerekiyor ama napıyorsam olmuyor..
Daha yeni evlisiniz
durum bu
Tabi yazınca 15 aylık gibi bir süre kısa geliyor ama yaşayınca o şekilde kısa olmuş olmuyor .
Bizde geçtik o dönemden
Ama daha çok yeni evlisiniz
Birde hemen çocuk olmuş
Konuştunuz mu hiç ?
İlgi bekliyorum vs ?
Tabiki konuşuyorum sürekli anlatıyorum derdimi içime atmamaya çalışıyorum ama kendisi öyle olmadığını söylüyor. Ona kalırsa ilgili herşey gayet normal. Kendimi mesajda daha iyi ifade edebiliyorum arada mesaj olarakta yazıyorum sıkıntımı o ne yapıyor dersiniz tartışma çıkmasın diye hiçbir tepki vermiyor ve ben buna daha çok deliriyorum.
Sorumsuz sanırım
Gerçi erkekler biz gibi değil
Bizim için sorun olanlar
Onlar için olmayabiliyor
Siz organizasyon yapsanız
Katılır mı beraber ?
Evet bize göre çok büyütebileceğimiz bir olay onlara göre sıradan birşey oluyor çoğu zaman.
Organizasyon derken mesela ne olabilir? Evde kuzu ama dışarıda biraz ağır abi takılır kendisi herşeyi yapacağını düşünmüyorum.
Yani hafta sonu bir piknik
Akraba toplantıları
Baş başa bir sinema olabilir
Vakit geçirmek için yani
Tabiki toplanmalarımız oluyor o şekilde vakit geçirmelerimiz mevcut. Bizde ki sıkıntı evin içerisinde ki ikili hayatımız sadece. Ya bir kere daha konuşacağım düzelecek ya da evlilik terapistine gitmek için zorlayacağım. Yoksa benim aklıma daha başka hiçbirşey gelmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?