Tek sıkıntı ilgisizlik..

karlarduser

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
177
277
103
Hayırlı geceler herkese.
Evliliğimizin 15. Ayındayız 4 aylık bir kızım var.
Hemen konuya gireyim.
Adam işten eve gelir yarım saat durur yanımızda tabi elinde telefon sonra içerilere gider uzanır falan elinde yine telefon oyun oynar video seyreder arada yanımıza gelir sonra tekrar gider. Haftanın en az 4 günü akşam dışarıda olur. Pazar günleri öğleden sonra dışarda olur. E ben laf etmiyorum önüne geçemiyorum laf ediyorum trip atıyor oluyorum kafamda kuruyor oluyorum ona göre. Ya hırsızın hiç mi suçu yok be kocacığım!
En sonunda patladım geçende konuştuk hallettik! Kaç gün sürdü hatırlamıyorum yine aynı. Birde ben birşeye tepki verdiğimde tartışma olmasın diye ya haklısın der ya bişey demez tepkisiz kalır insanı daha çok sinir ediyor bu tavır.( eşim sakin ılımandır aramızda hiçbir sorun yok sevgimiz saygımız daimdir.)
Ama gel gelelim ilgi yok. Doğum yapalı 4 ay oldu afedersiniz ama daha bir kere ilişkiye girdik bunu da anlayamıyorum ya. Yani fiziksel olarak insan gerçekten birşeyler bekliyor bundan kastım sadece ilişki değil sarılmak öpmek vb. Tabi mıç mıç birşeyde beklemiyorum ama sadece güzel mesajlar duygusal olarak tatmin etmiyor beni ruhumu doyurmuyor( çok duygusal biriyimdir artık benide yavaş yavaş oduna çeviriyor).
Evde durmamasının da bir sebebi yok tamam çıksın kafasını dağıtsın asla laf etmem ama herşeyin bir dozu vardır arkadaş.
Hayır sıkıntılı sorunlu dır dır eden biride değilimdir ya ama anlayamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ses etsem kabahat etmesem ayrı bir kabahat anlayacağınız. Gerçi evde oluncada elinde sürekli telefon . Bu kocaları evde nasıl tutacağız, ellerinden telefonları nasıl düşereceğiz??

Evlilik terapisti için ikna edin. Bu şekilde mutlu olamadığınızı söyleyin. Terapiste gitmese bile olayın ciddiyetini daha iyi kavrar belki.

Tabi yazınca 15 aylık gibi bir süre kısa geliyor ama yaşayınca o şekilde kısa olmuş olmuyor .

Bizde geçtik o dönemden
Ama daha çok yeni evlisiniz
Birde hemen çocuk olmuş
Konuştunuz mu hiç ?
İlgi bekliyorum vs ?

Bizde geçtik o dönemden
Ama daha çok yeni evlisiniz
Birde hemen çocuk olmuş
Konuştunuz mu hiç ?
İlgi bekliyorum vs ?

Tabiki konuşuyorum sürekli anlatıyorum derdimi içime atmamaya çalışıyorum ama kendisi öyle olmadığını söylüyor. Ona kalırsa ilgili herşey gayet normal. Kendimi mesajda daha iyi ifade edebiliyorum arada mesaj olarakta yazıyorum sıkıntımı o ne yapıyor dersiniz tartışma çıkmasın diye hiçbir tepki vermiyor ve ben buna daha çok deliriyorum.

Sorumsuz sanırım
Gerçi erkekler biz gibi değil
Bizim için sorun olanlar
Onlar için olmayabiliyor
Siz organizasyon yapsanız
Katılır mı beraber ?

Sorumsuz sanırım
Gerçi erkekler biz gibi değil
Bizim için sorun olanlar
Onlar için olmayabiliyor
Siz organizasyon yapsanız
Katılır mı beraber ?

Evet bize göre çok büyütebileceğimiz bir olay onlara göre sıradan birşey oluyor çoğu zaman.
Organizasyon derken mesela ne olabilir? Evde kuzu ama dışarıda biraz ağır abi takılır kendisi herşeyi yapacağını düşünmüyorum.

Yani hafta sonu bir piknik
Akraba toplantıları
Baş başa bir sinema olabilir
Vakit geçirmek için yani

Yani hafta sonu bir piknik
Akraba toplantıları
Baş başa bir sinema olabilir
Vakit geçirmek için yani

Tabiki toplanmalarımız oluyor o şekilde vakit geçirmelerimiz mevcut. Bizde ki sıkıntı evin içerisinde ki ikili hayatımız sadece. Ya bir kere daha konuşacağım düzelecek ya da evlilik terapistine gitmek için zorlayacağım. Yoksa benim aklıma daha başka hiçbirşey gelmiyor malesef.

Mesela yemek yaparken salatayı yapar mısın bebeği Emziriyorum
Yada masayı beraber kuralım deseniz
Birde evliliğin temel taşı cinselligi
Aksatmak da etkili olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…